Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Hogeschool Kralingse Zoom

(4/5)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Hogeschool Kralingse Zoom en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Zalmhuis, Pathe, Hollywood, Willemsbrug, bevinden zich op slechts 1.7 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Novotel 0.15 km
Student Hotel 1.71 km
Pincoffs 2.15 km
The Slaak 2.19 km
Animathor 2.23 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Gym and Gin 1.55 km
Tuin van de Vier Windstreken 1.93 km
Malakka 1.97 km
Yolo 2.05 km
Ortam 2.10 km
Hogeschool Kralingse Zoom

 

Inhoudsopgave

  1. Foto's
  2. Reviews
  3. FAQ
Hogeschool Kralingse Zoom Rotterdam, de thuisbasis van bijna alle economische opleidingen die ondergebracht zijn in de Hogeschool Rotterdam Business School, is een modern baken van kennis en innovatie. Gelegen aan de Kralingse Zoom, belichaamt dit onderwijsinstituut de toekomst van het leren, met speciale aandacht voor Het Nieuwe Studeren.

Het nieuwe onderwijsgebouw aan de Kralingse Zoom is ontworpen met het oog op flexibiliteit en samenwerking. In lijn met de principes van Het Nieuwe Studeren zijn leer-, werk- en interactiezones strategisch en evenredig verdeeld over het gebouw. Dit bevordert de uitwisseling van kennis en ideeën tussen studenten en docenten, wat cruciaal is voor een moderne onderwijservaring.

Niet alleen wordt hier hoogwaardig onderwijs aangeboden, maar Hogeschool Kralingse Zoom Rotterdam zorgt er ook voor dat belangrijke mijlpalen en prestaties worden gevierd. En wanneer er iets te vieren valt, staat het Rotterdams Ballonnenbedrijf klaar om de feestvreugde te vergroten. Of het nu gaat om het vieren van succesvolle studievoortgang, het behalen van diploma's, of andere vreugdevolle gelegenheden, het Rotterdams Ballonnenbedrijf zorgt voor feestelijke ballonnen om deze bijzondere momenten te benadrukken.

Bij diploma-uitreikingen en Diplomeringen van geslaagde studenten, draagt het Rotterdams Ballonnenbedrijf bij aan de feestelijke sfeer en voegt kleur toe aan de viering. Dit draagt bij aan de onvergetelijke ervaring die het behalen van een diploma aan Hogeschool Kralingse Zoom Rotterdam is.

Hogeschool Kralingse Zoom Rotterdam blijft een toonaangevend instituut voor economisch onderwijs, en haar moderne aanpak weerspiegelt haar toewijding aan innovatie en samenwerking. Het is niet alleen een plek waar studenten kennis vergaren, maar ook waar ze worden aangemoedigd om hun ideeën te delen en uit te breiden. Samen met het Rotterdams Ballonnenbedrijf blijft de hogeschool momenten van vreugde en prestatie vieren, en zo bouwt ze voortdurend aan een sterke gemeenschap van afgestudeerden die klaar zijn om de wereld van het bedrijfsleven te veroveren.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Hogeschool Kralingse Zoom

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Hogeschool Kralingse Zoom. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
4.0 Toon alle Reviews
 

Reviews

A H
A H 28-01-2022
Mooi gebouw met veel trappen. Binnen het gebouw waren de ruimtes/lokalen in het begin moeilijk te vinden. Kantine is groot, er is ruimte om naar winkels te gaan op erasmus campus. Wel even lopen, wegens afgesloten hoofdingang en de verbouwing. Er is er een Grote lift, bij pauze / einde van dag drukker in de liften. Studeerruimtes zijn er genoeg, en het is wel erg fijn om daar te studeren, samen of alleen. Mediatheek is er ook. Op de begane grond kun je die vinden, niet groot. Maar het literatuur is ook prima, online beschikbaar.

 

Q ano
Q ano 21-11-2022
Kwaliteit van Commerciële studies zijn hoog en innovatief. Veel begeleiding en fijn om hybride te kunnen studeren. Communicatie kan soms beter.

 

VolcanicLife
VolcanicLife 01-02-2021
Slechte instelling, slechte inzet van docenten die laks aan je hebben. Zo is er een jonge engels docent van IB die allochtonen discrimineert met expres slechte cijfers geven zelfs na herhaalexamens, terwijl autochtonen altijd hogere cijfers krijgen. En sommige examens worden pas op de laatste dag aangekondigd.

 

Geert-Jan Naberman
Geert-Jan Naberman 20-11-2017
Het gebouw is recentelijk verbouwd en heeft een mooie en frisse uitstraling. De docenten zijn ervaren en geven goed les. In het gebouw is een ruime mogelijkheid om rustig te studeren en er zijn faciliteiten die voedsel verstrekken. Vrij goed bereikbaar met het openbaar vervoer

 

A. Masso
A. Masso 18-01-2019
Hele slechte hbo instelling. Vooral de opleiding Bussines & IT management. Er wordt geen begeleiding aangeboden als je dat nodig hebt, terwijl zij dit wel aan het begin van de studie heel leuk hebben aangegeven. Ik raad iedereen aan om deze opleiding ergens anders te gaan doen!!!!! Ze proberen je heel leuk binnen te halen bij de open dagen, maar in de werkelijkheid is het helemaal niet waar. Ik ben heel heel teleurgesteld in de hogeschool Rotterdam.

 

 

meer Reviews

 

Foto's Hogeschool Kralingse Zoom

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Hogeschool Kralingse Zoom. Plan je binnenkort een event bij Hogeschool Kralingse Zoom en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Cloudbuster Rond Hogeschool Kralingse Zoom Rotterdam
Cloudbuster Rond Hogeschool Kralingse Zoom Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Open Dag Hogeschool Kralingse Zoom Kralingen Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Open Dag Hogeschool Kralingse Zoom Kralingen Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Hogeschool Kralingse Zoom of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Hogeschool Kralingse Zoom zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.