Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Giovanni Van Bronckhorst Foundation

(0/5)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Giovanni Van Bronckhorst Foundation en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Willemsbrug, Hulstkamp Gebouw, Nieuwe Luxor, Pathe, bevinden zich op slechts 1.4 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Pincoffs 1.02 km
Novotel 1.46 km
Student Hotel 1.53 km
NHOW 1.57 km
Bruno Room Mate 1.61 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Ortam 1.43 km
Malakka 1.52 km
By Ami 1.55 km
Aqua Asia 1.63 km
Hollywood 1.66 km
Giovanni Van Bronckhorst Foundation

 

Inhoudsopgave

  1. Foto's
  2. Reviews
  3. FAQ
De Giovanni van Bronckhorst Foundation (GvBF) is een prachtig initiatief dat werd opgericht door Giovanni en Marieke van Bronckhorst, die al bijna 25 jaar een sterk team vormen en een diepgaande toewijding hebben om iets terug te geven aan de samenleving. Hun verhaal begint als 'highschool sweethearts', en deze hechte band heeft hen geleid naar het besluit om samen een stichting op te richten met een duidelijk doel voor ogen.

De GvBF heeft een lange geschiedenis, die begon voordat S.V. GIO werd opgericht. In het begin concentreerde de stichting zich voornamelijk op het ondersteunen van initiatieven die zich inzetten voor kinderen die op de een of andere manier een steuntje in de rug konden gebruiken. Na verloop van tijd groeide echter het inzicht dat hun echte passie en focus lag in het onderwijs, aangevuld met de waardevolle lessen uit de topsportcarrière van Giovanni.

In 2012 klopten Giovanni en Marieke aan bij basisscholen in de buurt van De Kuip, de plek waar Giovanni zich ontwikkelde tot een van 's werelds beste verdedigers. Deze keuze was weloverwogen, want ze zagen het potentieel in de kinderen in dat gebied om beter te presteren. Ze vroegen de scholen naar hun behoeften en ontvingen duidelijke en kritische feedback. De scholen wilden een programma dat kinderen zou helpen beter te presteren, met de nadruk op groep 7 en 8, en ze benadrukten het belang van ouderbetrokkenheid.

Giovanni en Marieke gingen aan de slag, samen met onderwijsdeskundigen, docenten, pedagogen en sportpsychologen, om een programma te ontwikkelen dat deze behoeften zou vervullen. Het resultaat was S.V. GIO, een unieke club waar kinderen met een leerachterstand kunnen werken aan hun zelfverTrouwen en toekomst door middel van een combinatie van onderwijs en sport. Hier krijgen ze de kans om te groeien en te leren dat ze zelf de koers van hun toekomst kunnen bepalen.

En als kers op de taart, wanneer er reden is om te vieren, komt het Rotterdams Ballonnenbedrijf in beeld. Ze zorgen voor kleurrijke ballonnen die de feestelijke sfeer versterken en benadrukken dat vreugde en samenkomen een integraal onderdeel zijn van de missie van de Giovanni van Bronckhorst Foundation. Zo wordt elke viering nog specialer en vrolijker, en is het een moment om successen en mijlpalen te vieren.

De GvBF, gedreven door de toewijding van Giovanni en Marieke, blijft een verschil maken in het leven van kinderen en draagt bij aan de groei van de volgende generatie, waarbij ze hen aanmoedigen om kapitein te worden van hun eigen toekomst.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Giovanni van Bronckhorst Foundation

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Giovanni van Bronckhorst Foundation. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Met korting naar Giovanni van Bronckhorst Foundation?

 

Gerelateerde artikelen

 

Foto's Giovanni van Bronckhorst Foundation

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Giovanni Van Bronckhorst Foundation. Plan je binnenkort een event bij Giovanni Van Bronckhorst Foundation en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

100mm rood wit lint met zwart bedrukt Opening Leslokaal Erasmus Universiteit Rotterdam Giovanni van Bronckhorst Foundation Feyenoord Kralingen Rotterdam
100mm rood wit lint met zwart bedrukt Opening Leslokaal Erasmus Universiteit Rotterdam Giovanni van Bronckhorst Foundation Feyenoord Kralingen Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Giovanni van Bronckhorst Foundation of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Giovanni van Bronckhorst Foundation zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Optimaliseer uw online aanwezigheid met linkbuilding en verhoog uw positie bij Google door actief backlinks te verzamelen. Wij bieden kosteloze linkruil of betaalde plaatsing van een (dofollow) link naar uw website op deze pagina. Als linkruil niet mogelijk is, kunnen we eventueel ook tegen betaling een link naar uw website plaatsen. Maar mogelijk zijn er meer samenwerkingsvormen mogelijk. We horen ze graag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Met korting naar Giovanni Van Bronckhorst Foundation?

De Koopjesjager doorzoekt tegelijkertijd meerdere kortingswebsites zoals Groupon, Social Deal, Vakantieveilingen en nog veel meer om kortingen, aanbiedingen en acties te vinden voor Giovanni Van Bronckhorst Foundation. Het is super handig en snel. Probeer het eens! Het is helemaal gratis.

Toon acties bij Giovanni Van Bronckhorst Foundation