Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Coffeecompany

  • Meent 12-14, 3011 JJ Rotterdam [Kaart]

  • Uw link hier?
  • Meent (0.26 km.)
  • Blaak (0.50 km.)
  • Goudsesingel Rotterdam (0.18 km.)
  • Rotterdam Blaak (0.48 km.)
  • Centrum (0.84 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Coffeecompany en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Meent, Laurenskerk, Centrale Bibliotheek, Timmerhuis, bevinden zich op slechts 0.3 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Motto by Hilton 0.15 km
Postillion Hotel 0.42 km
Savoy 0.43 km
Stayokay Hostel 0.53 km
Atlanta 0.54 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Shanghai Papa 0.12 km
Pesca 0.12 km
Hoy Kitchen 0.24 km
Napoli 0.26 km
Sumo 0.26 km
Coffeecompany

 

Inhoudsopgave

  1. Foto's
  2. Reviews
  3. FAQ
Coffeecompany aan de Meent in Rotterdam is een pareltje in het hart van de stad, gelegen aan deze culturele Winkelstraat waar je de wat kleinere, onafhankelijke winkeltjes vindt. Als het Rotterdams Ballonnenbedrijf hadden we de eer om de feestelijke Opening van deze Coffeecompany op te luisteren met kleurrijke ballonnen, en we willen je graag vertellen waarom deze plek zo bijzonder is.

Bij CC Meent draait alles om koffie en de kunst van het stadsleven. Het is een plek waar je aan de lange tafel kunt neerstrijken en kunt genieten van een heerlijke kop koffie, vergezeld van een krantje. In de zomer kun je op hun terras plaatsnemen en genieten van de warme zon terwijl je mensen observeert.

De geschiedenis van Coffeecompany begon in 1996, toen de allereerste vestiging haar deuren opende. Het concept ontstond uit de liefde van KoffieDick voor koffie en Ricks' fascinatie voor het stadsleven zoals ze dat in New York en Londen hadden ervaren. In de loop der jaren veroverde Coffeecompany Amsterdam en andere Nederlandse steden met meerdere locaties, elk met een unieke sfeer en uitstraling.

Een van de unieke aspecten van Coffeecompany is hun betrokkenheid bij koffieboeren. Ze geloven dat koffiebonen veel te vaak als anonieme grondstoffen worden behandeld. Daarom hebben ze direct contact met koffieboeren en betalen ze eerlijke prijzen die in verhouding staan tot de kwaliteit van de koffiebonen. Dit stelt hen in staat om unieke koffierecepten te creëren en hoogwaardige koffie te serveren.

Coffeecompany is niet alleen een koffiezaak; het is een ambacht. Ze gebruiken speciaal gebouwde espressomachines en bieden uitgebreide barista-training in hun koffiepakhuis in Amsterdam. Jaarlijks organiseren ze de CC Barista Cup, waar barista's strijden om de hoofdprijzen door hun vaardigheden te demonstreren, van malen tot schuimen en latte-art.

De missie van Coffeecompany is om de beste koffies ter wereld te ontdekken, hun kennis van branden en zetten voortdurend te verbeteren en zo veel mogelijk mensen te laten genieten van hoogwaardige koffie. Als het Rotterdams Ballonnenbedrijf zijn we er trots op betrokken te zijn geweest bij de Opening van deze bijzondere Coffeecompany-vestiging aan de Meent in Rotterdam, waar koffieliefhebbers samenkomen om te genieten van het beste wat de koffiewereld te bieden heeft.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Coffeecompany

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Coffeecompany. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

 

Foto's Coffeecompany

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Coffeecompany. Plan je binnenkort een event bij Coffeecompany en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Heliumballonnen Coffeecompany De Meent Pannekoekstraat Rotterdam
Heliumballonnen Coffeecompany De Meent Pannekoekstraat Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Coffeecompany De Meent Pannekoekstraat Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Coffeecompany De Meent Pannekoekstraat Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Coffeecompany of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Coffeecompany zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Een link naar uw website op deze pagina helpt uw vindbaarheid op Google te verbeteren. Voor slechts €195 per jaar (excl. BTW) krijgt u een waardevolle dofollow link die uw online zichtbaarheid en zoekresultaten versterkt. Mis deze kans niet om meer bezoekers aan te trekken en uw online aanwezigheid te vergroten! Interesse? Neem dan contact met ons op.