Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Cafe Van Zanten Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Cafe Van Zanten Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Cafe Van Zanten Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Café van Zanten

Café van Zanten aan de Meent in Rotterdam staat bekend om het gezellige bargedeelte, zijn uitgebreide assortiment aan borrelhapjes en zijn MEGA terras langs de Meent. Overdags kun je er terecht voor een lunch met broodjes of een burger en 's avonds kun je tot laat borrelen met bieren, wijn, cocktails en borrelhapjes. Café van Zanten is een prima plek om elkaar te ontmoeten en bij te praten.

 

Feest bij Cafe van Zanten! Wat te zien en doen bij Cafe van Zanten.

Cafe van Zanten is een cafe in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Erasmus University College, Laurenskerk, Timmerhuis, Centrale Bibliotheek, bevinden zich op slechts 0.2 km afstand.

Kenmerken: Cafe, Bar, Food, Point of interest, Establishment

 

Met korting naar Cafe van Zanten?

Met korting naar Cafe van Zanten? Check onze zoekmachine voor Kortingen, Aanbiedingen, Deals, Coupons en / of Skip the Line Tickets van Rotterdamse hotspots.

Toon Aanbiedingen

Cafe van Zanten

 

 

Reviews

Roland van Vlijmen
18-05-2023
Waardeloos, onvoldoende personeel. Wachten, Wachten, wachten. Uiteindelijk voor mijn vrouw wel een lunch maar die van mij was niet meer op voorraad maar niemand die je dat verteld. Mensen naast en achter ons zaten eveneens te wachten op iets wat niet ging komen. Trieste bende. Zit nu in de metro naar huis met een lege maag. Kom hier NOOIT MEER!!!!

 

John Bout
15-03-2023
Bedieng slecht konden geen koffie of capucino bestelen bestelingen werden vergeten eindelijk een dag mooi weer en kan de koffie machine niet aan zorg dan dat die mogelijk opgelost worden zal er niet meer op terras gaan zitten

 

Pieter Toneato
15-04-2023
Gezellig terras, vlotte bediening, helaas kan de keuken de bestellingen niet bijhouden daardoor lange wachttijden.

 

Jamel te Lintum
23-05-2023
Tijdens de kampioens wedstrijd van Feyenoors geweest. Heerlijke sfeer natuurlijk en de boel was overvol. Maar desondanks goede en aardige service.

 

Pieter van den Akker
21-03-2023
Heel gezellig hier. Lekker voetbal gekeken op het grote scherm. Goeie sfeer, hele lekkere pizza en een topbediening!

 

 

Hotels in de buurt van Cafe van Zanten Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Cafe van Zanten Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Cafe van Zanten Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Cafe van Zanten Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Cafe van Zanten Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Cafe van Zanten Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Cafe van Zanten kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Cafe van Zanten Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Cafe van Zanten  
Pesca (review) 0.13 km
Chung (review) 0.19 km
Dudok (review) 0.25 km
Vandal (review) 0.28 km
Hoy Kitchen (review) 0.32 km

 

 

Parkeren nabij Cafe van Zanten

Parkeren nabij Cafe van Zanten kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. Reserveer je parkeerplaats van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Waar parkeren Wanneer betaald parkeren Parkeertarief 2023
Binnenrottehof (op straat zone 11) ma t/m do: 09:00 - 23:00 vrij & za: 09:00 - 01:00 zo: 12:00 - 23:00 € 4,26 per uur
Parkeergarage Meent (loopafstand 0.19 km) ma t/m zo: 0:00 - 23.:59 € 2.00 per uur

Gratis Parkeren kan bij P+R Melanchtonweg (3.19 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Cafe van Zanten met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart. Lees ook ons blog over gratis parkeren in Rotterdam.

 

 

Contact

010 843 5012

 

Openingstijden

Cafe van Zanten is nu open.

maandag10:00–23:30
dinsdag10:00–23:30
woensdag10:00–23:30
donderdag10:00–00:00
vrijdag10:00–00:00
zaterdag10:00–00:00
zondag10:00–23:00

 

 

Bereikbaarheid

Adres   Meent 44, 3011 JL Rotterdam (Centrum) [Kaart]
Website   https://www.cafevanzanten.com/
Parkeergarage   Meent (0.19 km.)
Metrostation    Stadhuis (0.47 km.)
Tramhalte    Meent Rotterdam (0.17 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Blaak (0.48 km.)
Steiger Watertaxi   Centrum (0.77 km.)

 

Meer artikelen over Cafe van Zanten

 

Foto's Cafe van Zanten

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Cafe Van Zanten. Plan je binnenkort een event bij Cafe Van Zanten en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Tafeldecoratie 3ballonnen Cafe van Zanten Meent Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Cafe van Zanten Meent Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over Cafe van Zanten of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.