Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Accent Vso

 • Pythagorasweg 80, 3076 AJ Rotterdam [Kaart]
 • https://www.accent-vso.nl/
  Uw link hier?
 • Zorgboulevard (0.87 km.)
 • Zuidplein (2.47 km.)
 • Molenvliet Rotterdam (0.43 km.)
 • Rotterdam Lombardijen (0.54 km.)
 • Stadion Feyenoord (1.78 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Accent Vso en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Hollywood, Pathe, Zuidplein, Ahoy, bevinden zich op slechts 1.9 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
ART Hotel 2.63 km
Bruno Room Mate 3.65 km
Hotel New York 3.66 km
NHOW 3.71 km
Pincoffs 3.74 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Hollywood 1.63 km
Ortam 1.73 km
Malakka 1.80 km
Amazing Oriental 2.56 km
Fenix 3.39 km
Accent Vso

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
Welkom bij Accent VSO Op Zuid. Deze school biedt onderwijs aan jongeren van 12-18 jaar die specialistische of intensieve begeleiding nodig hebben om tot leren te komen. Leren gaat bij deze leerlingen niet vanzelf. Op deze school krijgen zij daarom extra veel persoonlijke aandacht en een specifieke aanpak om tot ontwikkeling te komen.

Accent VSO Op Zuid kenmerkt zich door een kleinschalige en veilige omgeving waar iedere leerling wordt gezien. Er is een goede afstemming tussen zorg en onderwijs, ondersteund door gespecialiseerde medewerkers. Met kleine klassen en veel vaklessen wordt ervoor gezorgd dat elke leerling de juiste ondersteuning krijgt.

Wanneer er iets te vieren valt op Accent VSO Op Zuid, zoals een diploma-uitreiking, verzorgt het Rotterdams Ballonnenbedrijf de ballonnen. Zij zorgen ervoor dat elke mijlpaal op een kleurrijke en bijzondere manier gevierd kan worden. Dankzij hun prachtige ballondecoraties wordt elke viering bij Accent VSO Op Zuid een onvergetelijke ervaring.

Bij Accent VSO Op Zuid wordt ervoor gezorgd dat leren toegankelijk en plezierig is voor iedereen, met de hulp van toegewijde medewerkers en de feestelijke touch van het Rotterdams Ballonnenbedrijf.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Accent VSO

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Accent VSO. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

 

Foto's Accent VSO

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Accent Vso. Plan je binnenkort een event bij Accent Vso en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Tafeldecoratie 3ballonnen Accent VSO Rotterdam Noord
Tafeldecoratie 3ballonnen Accent VSO Rotterdam Noord
Heliumboog Accent VSO Rotterdam Noord
Heliumboog Accent VSO Rotterdam Noord
Tafeldecoratie 3ballonnen bedrukt Accent VSO Rotterdam IJsselmonde
Tafeldecoratie 3ballonnen bedrukt Accent VSO Rotterdam IJsselmonde
Heliumboog Accent VSO Rotterdam IJsselmonde
Heliumboog Accent VSO Rotterdam IJsselmonde

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Accent VSO of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Accent VSO zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Een link naar uw website op deze pagina helpt uw vindbaarheid op Google te verbeteren. Voor slechts €195 per jaar (excl. BTW) krijgt u een waardevolle dofollow link die uw online zichtbaarheid en zoekresultaten versterkt. Mis deze kans niet om meer bezoekers aan te trekken en uw online aanwezigheid te vergroten! Interesse? Neem dan contact met ons op.