Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Politie

(3/5)
 • Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam [Kaart]
 • 0900 8844
 • https://www.politie.nl/
  Uw link hier?
 • Parking Hofplein (0.18 km.)
 • Stadhuis (0.52 km.)
 • Heer Bokelweg Rotterdam (0.08 km.)
 • Rotterdam Hofplein (0.17 km.)
 • Centrum (1.15 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Politie en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Timmerhuis, Oude Luxor, Stadhuis, Stadhuisplein, bevinden zich op slechts 0.4 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Midtown Hotel 0.31 km
Hilton 0.40 km
Postillion Hotel 0.56 km
Atlanta 0.59 km
The James 0.66 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Jack Rotterdam 0.06 km
Bird 0.06 km
Get Back 0.24 km
Joelia 0.38 km
TIWYA 0.43 km
Politie

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
Het Rotterdams Ballonnenbedrijf voelt een sterke band met de politie van Rotterdam. We hebben het voorrecht gehad om regelmatig betrokken te zijn bij het verwelkomen van nieuwe agenten bij de Politieopleiding. Het is een eer om deze toekomstige dienders te begroeten met een kleurrijke en feestelijke ballonnenontvangst.

Het moment waarop nieuwe agenten zich aansluiten bij de politie is een bijzonder en belangrijk moment in hun carrière. Het markeert het begin van een toewijding aan het handhaven van de openbare orde en veiligheid in onze geliefde stad Rotterdam. Als Rotterdammers zijn we er trots op om een kleine bijdrage te kunnen leveren aan dit proces door middel van onze ballonnen. Onze ballondecoraties zijn een symbool van hoop en waardering voor de inzet van deze dappere mannen en vrouwen.

Maar onze betrokkenheid bij de Rotterdamse politie gaat verder dan alleen het verwelkomen van nieuwe rekruten. In moeilijke tijden hebben we de kans gehad om namens de Rotterdammers onze dankbaarheid te tonen aan de politie. Tijdens de avondklokrellen, toen de politie zich met onvermoeibare inzet en moed inzette om de orde te handhaven en onze stad veilig te houden, hebben we besloten om hen in het zonnetje te zetten.

Met een prachtige en opvallende ballondecoratie hebben we de Rotterdamse politie laten weten dat we hun inzet waarderen en respecteren. Onze ballonnen symboliseerden niet alleen kleur en vreugde, maar ook de solidariteit van de Rotterdamse gemeenschap. We wilden laten zien dat we samen achter onze politie staan en dat we hun moed bewonderen in de face van uitdagingen.

Het was een ontroerend moment om te zien hoe de politieagenten glimlachten en hun dankbaarheid toonden voor onze geste. Het herinnerde ons eraan hoe belangrijk het is om onze waardering te uiten voor degenen die dag en nacht klaarstaan om onze stad veilig te houden.

Bij het Rotterdams Ballonnenbedrijf zetten we ons in om bij te dragen aan de gemeenschap en om de speciale momenten van de politie en onze stad te markeren met onze kleurrijke ballonnen. Of het nu gaat om het verwelkomen van nieuwe agenten of het eren van de inzet van onze politie tijdens uitdagende tijden, we zijn er trots op om deel uit te maken van de Rotterdamse gemeenschap en om ons steentje bij te dragen aan de viering van de dappere mannen en vrouwen in uniform.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Politie

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Politie. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

 

Foto's Politie

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Politie. Plan je binnenkort een event bij Politie en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonboog 6m Stagebureau Politie Doelwater Rotterdam
Ballonboog 6m Stagebureau Politie Doelwater Rotterdam
Ballonboog 6m Welkom nieuwe leerlingen Politie Academie Rotterdam
Ballonboog 6m Welkom nieuwe leerlingen Politie Academie Rotterdam
Ballonboeket Bedankt Sterker door Strijd Politie Hoofdbureau Doelwater Rotterdam
Ballonboeket Bedankt Sterker door Strijd Politie Hoofdbureau Doelwater Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Politie of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Politie zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Een link naar uw website op deze pagina helpt uw vindbaarheid op Google te verbeteren. Voor slechts €195 per jaar (excl. BTW) krijgt u een waardevolle dofollow link die uw online zichtbaarheid en zoekresultaten versterkt. Mis deze kans niet om meer bezoekers aan te trekken en uw online aanwezigheid te vergroten! Interesse? Neem dan contact met ons op.