Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Montel

(4.5/5)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Montel en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Raderstoomboot De Majesteit, Excelsior, Zalmhuis, Heineken Gebouw, bevinden zich op slechts 4.6 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Novotel 4.59 km
Student Hotel 5.10 km
The Slaak 5.22 km
Animathor 5.71 km
Savoy 5.76 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Schone Lei 2.88 km
Gym and Gin 3.11 km
Storm 3.28 km
Tuin van de Vier Windstreken 3.46 km
Lake House 3.77 km
Montel

 

Inhoudsopgave

  1. Foto's
  2. Reviews
  3. FAQ

Meer dan 35 jaar geleden, in 1986, werd Montèl opgericht door Ger Nijman, de vader van huidig Algemeen Directeur Bram Nijman.
Het merk Montèl is gespecialiseerd in het maken van bankstellen.
De eerste Montèl-vestiging werd geopend in Hilversum en was gericht op het Gooise publiek.
Het doel was om een collectie te creëren voor mensen met meer smaak dan geld, met de nadruk op een betaalbare prijs.
De bankmodellen werden grotendeels bedacht door Ger Nijman zelf en werden in een luxe omgeving geplaatst door de klant, maar waren uiteindelijk niet zo duur.
Dit idee van meer design voor minder geld is nog steeds de kern van het bedrijf.
Montèl is uitgegroeid tot de grootste zitspecialist van Nederland en biedt nu betaalbaar design aan voor iedereen.
Het credo van Montèl is dan ook: 'De bank is mooi, de prijs nog mooier'.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Montel

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Montel. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
4.5 Toon alle Reviews
 

Reviews

Dennis de Keijzer
Dennis de Keijzer 04-10-2023
Zou hier nooit meer kopen! Op de dag dat onze salontafel (€599) geleverd werd + - 2 weken na aankoop was hij al te koop voor €249. Na dat we klantenservice (nikki) hier op hebben gewezen was de boodschap jammer dan. Dit lijkt mij echt geen goede gang van zaken gezien de prijsklasss!

 

Marion de Mooij-Klijnsmit
Marion de Mooij-Klijnsmit 05-05-2023
Wij hebben voorheen een bank gehad van Montel waar we jaren plezier van hebben gehad maar de kwaliteit is helaas sterk achteruit gegaan. We hebben november vorig jaar een (dure) bank en fauteuil gekocht en de bank ziet er nu al niet meer uit. Slechte kwaliteit stof en de kussens zitten vrijwel altijd slordig. Je moet ze behoorlijk in de plooi krijgen dagelijks maar na 10 minuten ziet het er al niet meer uit. De fauteuil heeft te veel stof (door een monteur van Montel zelf bevestigd) om de stoel waardoor de stof als het ware 'los' om de stoel hangt. Helaas, we moeten het er maar mee doen. Nooit maar dan ook nooit meer kopen wij bij Montel! Echt een miskoop dit.

 

Richard van Es
Richard van Es 21-03-2022
Vandaag is mijn nieuwe bank van Montel bezorgd. Ik ben er zeer blij mee. Het komen tot een aankoop was mede door het geweldige advies dat ik kreeg en de tijd die men voor me nam om de juiste beslissing te nemen. De bank is van hoge kwaliteit en zit geweldig. De service, tijd en adviezen die de verkoper mij gaf, deden mij besluiten hier te kopen ipv een andere bank die ik bij een concurrent gezien had. Montel (Rotterdam) is echt een aanrader.

 

Jasper Maarse
Jasper Maarse 21-02-2023
Netjes en snel geplaatst!, helemaal tevreden

 

Ruben
Ruben 15-05-2023
Vandaag voor de 2e keer een bank besteld bij deze winkel. Wederom fantastisch geholpen!

 

 

meer Reviews

 

Foto's Montel

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Montel. Plan je binnenkort een event bij Montel en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Tafeldecoratie 6ballonnen Gronddecoratie Montel Woonmall Alexandrium Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Gronddecoratie Montel Woonmall Alexandrium Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Gronddecoratie Montel Woonmall Alexandrium Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Gronddecoratie Montel Woonmall Alexandrium Rotterdam
Cloudbuster Rond Montel Woonmall Alexandrium Rotterdam
Cloudbuster Rond Montel Woonmall Alexandrium Rotterdam
Ballonpilaar Breed Montel Woonmall Alexandrium Rotterdam
Ballonpilaar Breed Montel Woonmall Alexandrium Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Montel of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Montel zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.