Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Kvik

(3.5/5)
 • Watermanweg 103, 3067 GA Rotterdam [Kaart]
 • 010 307 3973
 • https://www.kvik.nl
  Uw link hier?
 • Alexandrium Megastores (0.25 km.)
 • Alexander (0.64 km.)
 • Oudedijk Rotterdam (4.45 km.)
 • Rotterdam Alexander (0.67 km.)
 • Rivium (5.15 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Kvik en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Raderstoomboot De Majesteit, Excelsior, Zalmhuis, Heineken Gebouw, bevinden zich op slechts 4.6 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Novotel 4.58 km
Student Hotel 5.10 km
The Slaak 5.22 km
Animathor 5.71 km
Savoy 5.76 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Schone Lei 2.88 km
Gym and Gin 3.11 km
Storm 3.28 km
Tuin van de Vier Windstreken 3.46 km
Pannenkoekenhuis Boshut De Big 3.60 km
Kvik

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ

Bij Kvik hebben ze een passie voor prachtige keukens, badkamers en garderobes in Deens design, en dit alles tegen een verrassend betaalbare prijs.
Ze zijn van mening dat iedereen recht heeft op een stijlvol huis met een eenvoudig ontwerp en een gemakkelijke bestelprocedure.
Dit is hun overtuiging sinds de oprichting van Kvik in 1983 door Knud Boel Troelsen in Jutland, Denemarken.
Knud was een aannemer die jarenlang klachten van zijn klanten over de keukenindustrie had gehoord, zoals lange levertijden, slechte service, inefficiënt verkoopadvies en hoge prijzen.
Knud geloofde dat het beter kon en dat klanten flexibiliteit, kwaliteit en beschikbaarheid wilden.
Daarom richtte hij Kvik op, met de belofte van de hoogste kwaliteit materialen, betaalbare prijzen en snelle doorlooptijden die tot op de dag van vandaag worden nageleefd.
Inmiddels hebben ze hun focus ook verlegd naar duurzaamheid, omdat ze weten dat dit belangrijk is voor zowel hun zelf als hun klanten.
Hun eigen productie is in 2021 CO2-positief geworden en ze streven ernaar dat dit in 2025 geldt voor hun volledige assortiment.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij KVIK

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij KVIK. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

 

Foto's KVIK

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Kvik. Plan je binnenkort een event bij Kvik en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonpilaar Breed Rond Kvik Woonmall Alexandrium Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Kvik Woonmall Alexandrium Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over KVIK of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of KVIK zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Een link naar uw website op deze pagina helpt uw vindbaarheid op Google te verbeteren. Voor slechts €195 per jaar (excl. BTW) krijgt u een waardevolle dofollow link die uw online zichtbaarheid en zoekresultaten versterkt. Mis deze kans niet om meer bezoekers aan te trekken en uw online aanwezigheid te vergroten! Interesse? Neem dan contact met ons op.