Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Kvik

(3.5/5)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Kvik en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Raderstoomboot De Majesteit, Excelsior, Zalmhuis, Heineken Gebouw, bevinden zich op slechts 4.6 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Novotel 4.58 km
Student Hotel 5.10 km
The Slaak 5.22 km
Animathor 5.71 km
Savoy 5.76 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Schone Lei 2.88 km
Gym and Gin 3.11 km
Storm 3.28 km
Tuin van de Vier Windstreken 3.46 km
Lake House 3.78 km
Kvik

 

Inhoudsopgave

  1. Foto's
  2. Reviews
  3. FAQ

Bij Kvik hebben ze een passie voor prachtige keukens, badkamers en garderobes in Deens design, en dit alles tegen een verrassend betaalbare prijs.
Ze zijn van mening dat iedereen recht heeft op een stijlvol huis met een eenvoudig ontwerp en een gemakkelijke bestelprocedure.
Dit is hun overtuiging sinds de oprichting van Kvik in 1983 door Knud Boel Troelsen in Jutland, Denemarken.
Knud was een aannemer die jarenlang klachten van zijn klanten over de keukenindustrie had gehoord, zoals lange levertijden, slechte service, inefficiënt verkoopadvies en hoge prijzen.
Knud geloofde dat het beter kon en dat klanten flexibiliteit, kwaliteit en beschikbaarheid wilden.
Daarom richtte hij Kvik op, met de belofte van de hoogste kwaliteit materialen, betaalbare prijzen en snelle doorlooptijden die tot op de dag van vandaag worden nageleefd.
Inmiddels hebben ze hun focus ook verlegd naar duurzaamheid, omdat ze weten dat dit belangrijk is voor zowel hun zelf als hun klanten.
Hun eigen productie is in 2021 CO2-positief geworden en ze streven ernaar dat dit in 2025 geldt voor hun volledige assortiment.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij KVIK

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij KVIK. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
3.5 Toon alle Reviews
 

Reviews

Evan van der Poel
Evan van der Poel 25-08-2023
Echt een prachtige keuken van Kvik gekocht. Qua design ben ik echt super tevreden. En ook de montage gebeurde zeer zorgvuldig en goed. De communicatie was niet altijd super. Zo was de monteur verkeerd ingepland en we hebben zelf meerdere malen moeten aangeven dat we een andere oven wilde. Pluspunten: Prijs Kwaliteit Goede monteurs Afval werd achteraf opgehaald Minpunten: Communicatie Al met al is het eindresultaat het aller belangrijkste en daar zijn we zeer tevreden over. Bedankt!

 

Martijn Backx
Martijn Backx 12-09-2023
Wij zijn uitstekend geholpen door verkoper Raymond in de winkel. Hij denkt mee en is uit op het beste voor de klant! Onze keuken is afgelopen voorjaar geplaatst en we zijn er erg blij mee. De keukenmonteur Serge heeft alles keurig gemonteerd. Communicatie was ook goed en ontbrekende delen (in ons geval twee kastfronten) werden snel nageleverd en gemonteerd. Kortom, topservice!

 

A N
A N 09-09-2023
DRAMATISCHE SERVICE! NOOIT MEEGEMAAKT! Een ster is teveel. Dan ga je langs voor een keukenblad en dergelijke. En dan wordt je de winkel gewoon uitgepraat met negatieve verhalen over wat er mis kan gaan bij de kiezen van een keukenblad en overige.. Alsof er werd gezegd wij willen niet dat u hier wat koopt. Meneer was niet willend om rustig alles door te nemen, wat de opties en mogelijkheden zijn. Terwijl ik de exacte afmeting en indeling op papier meegenomen had. Nee, noemde uit de losse wat bedragen op.. zonder de exacte afmetingen te weten? En zonder te luisteren naar onze wensen... Toen ik bijv. vroeg naar mogelijkheden qua kranen kreeg ik als antwoord ja ik heb 1000 kranen? Normale verkoper zou vragen wat heeft u zelf in gedachte? En maar steeds benadrukken dat ze beter zijn dan Ikea en alle andere aanbieders. Goed verhaal! Als je niet van een koude kermis thuis wilt komen, probeer een andere filiaal/franchise van KVIK.

 

Xiao Zhao
Xiao Zhao 08-02-2023
Al 2 appartementen opgeleverd met KVIK Alexandrium maatwerk keukens en garderobekasten. Nog steeds zeer tevreden over de service, vakmanschap en producten.

 

Mark Prein
Mark Prein 18-05-2023
In juni 2022 hebben wij een KVIK keuken, type tinta grijs laten plaatsen in het appartement van onze zoon. Dit verliep zeer voorspoedig. Groot compliment voor Marius, de monteur!. Nu is vorige maand onze eigen KVIK keuken opgeleverd. Boudewijn van KVIK Alexandrium heeft ons met groot geduld door het creatieve proces geloodst. We hebben gekozen voor Arizona beige en Corisa dark oak. Het resultaat is fantastisch. Wij zijn super tevreden over het meedenken, de plaatsing en de service achteraf.

 

 

meer Reviews

 

Foto's KVIK

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Kvik. Plan je binnenkort een event bij Kvik en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonpilaar Breed Rond Kvik Woonmall Alexandrium Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Kvik Woonmall Alexandrium Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over KVIK of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of KVIK zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.