Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Kpn

(4/5)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Kpn en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Raderstoomboot De Majesteit, Excelsior, Zalmhuis, Heineken Gebouw, bevinden zich op slechts 4.5 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Novotel 4.56 km
Student Hotel 5.06 km
The Slaak 5.17 km
Animathor 5.67 km
Savoy 5.71 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Schone Lei 2.83 km
Gym and Gin 3.08 km
Storm 3.28 km
Tuin van de Vier Windstreken 3.42 km
Lake House 3.72 km
Kpn

 

Inhoudsopgave

  1. Foto's
  2. Reviews
  3. FAQ

De KPN-winkel is een winkelketen van het Nederlandse telecommunicatiebedrijf KPN.
In deze Winkels kunnen klanten terecht voor informatie, advies en het afsluiten van abonnementen voor onder andere mobiele telefonie, internet en televisie.
Naast het afsluiten van nieuwe abonnementen kunnen klanten ook terecht bij de KPN-winkel voor het oplossen van technische problemen en het kopen van producten zoals smartphones, routers en andere accessoires.
Klanten kunnen in de KPN-winkel ook terecht voor het verlengen van bestaande abonnementen en het wijzigen van hun abonnementen. Daarnaast biedt KPN in de Winkels ook verschillende diensten aan, zoals het installeren van internet en televisie.
De KPN-Winkels zijn te vinden in diverse steden in Nederland en hebben doorgaans ruime Openingstijden.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij KPN

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij KPN. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
4.0 Toon alle Reviews
 

Reviews

Tracy Pereira Bravo
Tracy Pereira Bravo 27-10-2023
Dus ik wachtte al 6 weken op aansluiting, de dag dat de monteur zou komen komt hij niet opdagen. Vervolgens komt er een aansluit monteur, zodra hij wegliep deed mijn internet het niet meer. Vanaf vrijdag er tot maandag over gebeld zonder oplossing, ja een monteur opnieuw langsrijden a 70 euro kosten. Opzeggen dus. Ik moet wel voor de overige 4 ‘aansluitdagen’ betalen, waar ik dus een klacht over heb ingediend.. reeds is het apparatuur terug gestuurd inmiddels een maand geleden, omdat in de KPN winkel Alexandrium ik letterlijk te horen kreeg, wij gaan niks voor u kunnen doen, neem maar contact op met de klantenservice. Inmiddels een klacht ingediend, werd ik zojuist gebeld door een zeer onempatische medewerker, met dat ik de herinnering a 166 moet betalen en dat dat later verrekend wordt, ( we zijn al een maand verder) ik gaf aan dat ik al genoeg last gehad heb van KPN dat zij hier zorg voor moeten dragen met 0,0 inlevingsvermogen hoe vervelend deze situatie is. Echt SCHANDALIG hoe geheel KPN met klanten omgaat. Ik gaf aan hier ook een review over gaat schrijven en kreeg als antwoord; dat moet je doen. Ik raad het niemand aan om hier klant te worden.

 

Andy Loswijk
Andy Loswijk 27-08-2023
Gewoon Top. Ik ben heel vriendelijk geholpen door een Surinaamse jongen.

 

Rene Dttr
Rene Dttr 06-10-2023
Beetje lange wachten, weinig personeel

 

Renato Roos
Renato Roos 27-01-2023
Moeizaam en slechte voorlichting betreffende verzekering. Bij afsluiten van de verzekering werd er gezegd dat ik een leen toestel zou krijgen. Ben nu twee maanden aan het klooien met een nieuw toestel en allemaal verschillende verhalen wat er nu wel verzekerd is en wat niet. En sommige medewerkers geven verkeerde adviezen

 

M VS
M VS 23-11-2022
Lange wachttijden in winkel, dame die mij "hielp" wilde met pauze dus werd even snel "geholpen" terwijl ik advies wilde over 2 verschillende toestellen zodat ik een keuze kon maken. Ze liet me zien waar de telefoons stonden en dat ik zelf kon kijken wat de verschillen waren. Er stond een bordje bij. Als ik wist welke ik wilde kon ik dit online regelen. Wat een slechte service , totaal niet geholpen

 

 

meer Reviews

 

Foto's KPN

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Kpn. Plan je binnenkort een event bij Kpn en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonpilaar Breed KPN Winkel Alexandrium Megastores Rotterdam
Ballonpilaar Breed KPN Winkel Alexandrium Megastores Rotterdam
Ballonpilaar Breed KPN Winkel Lijnbaan Rotterdam
Ballonpilaar Breed KPN Winkel Lijnbaan Rotterdam
Ballonpilaar Breed KPN Winkel Zuidplein Rotterdam
Ballonpilaar Breed KPN Winkel Zuidplein Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over KPN of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of KPN zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.