Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Kpn

(4/5)
 • Watermanweg 301, 3067 GA Rotterdam [Kaart]
 • 0800 0403
 • https://www.kpn.com/
  Uw link hier?
 • Alexandrium Megastores (0.19 km.)
 • Alexander (0.58 km.)
 • Oudedijk Rotterdam (4.41 km.)
 • Rotterdam Alexander (0.60 km.)
 • Admiraliteitskade (5.11 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Kpn en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Raderstoomboot De Majesteit, Excelsior, Zalmhuis, Heineken Gebouw, bevinden zich op slechts 4.5 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Novotel 4.56 km
Student Hotel 5.06 km
The Slaak 5.17 km
Animathor 5.67 km
Savoy 5.71 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Schone Lei 2.83 km
Gym and Gin 3.08 km
Storm 3.28 km
Tuin van de Vier Windstreken 3.42 km
Pannenkoekenhuis Boshut De Big 3.56 km
Kpn

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ

De KPN-winkel is een winkelketen van het Nederlandse telecommunicatiebedrijf KPN.
In deze Winkels kunnen klanten terecht voor informatie, advies en het afsluiten van abonnementen voor onder andere mobiele telefonie, internet en televisie.
Naast het afsluiten van nieuwe abonnementen kunnen klanten ook terecht bij de KPN-winkel voor het oplossen van technische problemen en het kopen van producten zoals smartphones, routers en andere accessoires.
Klanten kunnen in de KPN-winkel ook terecht voor het verlengen van bestaande abonnementen en het wijzigen van hun abonnementen. Daarnaast biedt KPN in de Winkels ook verschillende diensten aan, zoals het installeren van internet en televisie.
De KPN-Winkels zijn te vinden in diverse steden in Nederland en hebben doorgaans ruime Openingstijden.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij KPN

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij KPN. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

 

Foto's KPN

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Kpn. Plan je binnenkort een event bij Kpn en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Ballonpilaar Breed KPN Winkel Alexandrium Megastores Rotterdam
Ballonpilaar Breed KPN Winkel Alexandrium Megastores Rotterdam
Ballonpilaar Breed KPN Winkel Lijnbaan Rotterdam
Ballonpilaar Breed KPN Winkel Lijnbaan Rotterdam
Ballonpilaar Breed KPN Winkel Zuidplein Rotterdam
Ballonpilaar Breed KPN Winkel Zuidplein Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over KPN of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of KPN zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Uw link hier?

Een link naar uw website op deze pagina helpt uw vindbaarheid op Google te verbeteren. Voor slechts €195 per jaar (excl. BTW) krijgt u een waardevolle dofollow link die uw online zichtbaarheid en zoekresultaten versterkt. Mis deze kans niet om meer bezoekers aan te trekken en uw online aanwezigheid te vergroten! Interesse? Neem dan contact met ons op.