Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME EN

Fenix Food Factory Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Fenix Food Factory Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Fenix Food Factory Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Fenix Food Factory

De Fenix Food Factory is enkele jaren geleden opgericht door verschillende Rotterdamse ondernemers die een passie voor eten en ambacht deelden. In een oude havenloods op Katendrecht kwam een culinaire hotspot tot leven. Een plek waar je je boodschappen kunt doen, leert hoe lokale producten worden gemaakt en waar je traditionele smaken kunt ervaren tijdens een proeverij, lunch of diner.

In de Fenix Food Factory kun je bij 12 verschillende ondernemers terecht voor diverse Rotterdamse streekproducten. Van lokaal gebrouwen bier bij de Kaapse Brouwers, tot verse groenteproducten van de boer bij Rechtstreex. Bij Jordy's Bakery kun je terecht voor vers gebakken zuurdesembrood en bij Cidercider, de eerste ciderwinkel van Nederland, vind je de lekKerste ciders van Nederland. Tegenover zit Firma Bijten, een volwaardige slagerij waar je onder andere heerlijke paté kunt kopen. Kaas in verschillende smaken kun je halen bij Kaasboerderij Booij, Marokkaanse lekkernijen bij Meneer Tanger en koffie wordt gebrand door Stielman koffiebranderij.

De Fenix Food Factory is niet alleen een plek om je boodschappen te doen, je kunt hier ook heerlijk lunchen. Bijvoorbeeld met een kaas- of vleesplankje, een heerlijke stamppot met friet of Marokkaans brood met diverse soorten beleg. In de zomer biedt een zonovergoten buitenterras aan de voorzijde een prachtig uitzicht over de Maas en de stad. In de winter kun je plaatsnemen aan een van de vele picknicktafels in de Factory. Omdat er ruimte genoeg is, worden er regelmatig activiteiten en evenementen georganiseerd, zoals workshops, proeverijen, live concerten en bbq's.

 

Feest bij Fenix Food Factory! Wat te zien en doen bij Fenix Food Factory.

Fenix Food Factory is een restaurant in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Fenix Food Factory, Walhalla, Hotel New York, Lantarenvenster, Vertical City De Rotterdam, bevinden zich op slechts 0.3 km afstand.

 

Met korting naar Fenix Food Factory?

Met korting naar Fenix Food Factory? Check onze zoekmachine voor Kortingen, Aanbiedingen, Deals, Coupons en / of Skip the Line Tickets van Rotterdamse hotspots.

Toon Aanbiedingen

Fenix Food Factory

 

Hotels in de buurt van Fenix Food Factory Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Fenix Food Factory Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Fenix Food Factory Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Fenix Food Factory Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Fenix Food Factory Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Fenix Food Factory Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Fenix Food Factory kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Fenix Food Factory Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Fenix Food Factory  
Fenix Food Factory (review) 0.00 km
Rodeo (review) 0.34 km
Mood (review) 0.34 km
By Ami (review) 0.43 km
Aqua Asia (review) 0.53 km
 

Parkeren nabij Fenix Food Factory

Parkeren nabij Fenix Food Factory kan gewoon op straat. Veerlaan is parkeerzone 350 en kost € 2,60 per uur op ma t/m za: 09:00 - 23:00 zo:12:00 - 23:00 . Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Fenix Food Factory is Fenix. Deze parkeergarage kost € 4.00 per uur en ligt hemelsbreed 0.11 km bij Fenix Food Factory vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Slinge (3.24 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Fenix Food Factory met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Nico Koomanskade 1025, 3072 LM Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Fenix (0.11 km.)
Metrostation    Rijnhaven (0.72 km.)
Tramhalte    Maashaven Rotterdam (0.64 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Zuid (1.65 km.)
Steiger Watertaxi   Fenix / Walhalla (0.10 km.)

 

Foto's Fenix Food Factory

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Fenix Food Factory. Plan je binnenkort een event bij Fenix Food Factory en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Tafeldecoratie 6ballonnen Folieballon 65 Jaar Verjaardag 21 Pinchos Fenix Food Factory Rotterdam
Tafeldecoratie 6ballonnen Folieballon 65 Jaar Verjaardag 21 Pinchos Fenix Food Factory Rotterdam

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over Fenix Food Factory of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.