- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

9 Hotels met Jacuzzi op Kamer in Rotterdam
©

9 Hotels met Jacuzzi op Kamer in Rotterdam

door Marcel, 22 april 2023

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Een Whirlpool in je hotelkamer is een luxe die steeds populairder wordt onder reizigers die op zoek zijn naar ontspanning en comfort tijdens hun verblijf. Een whirlpool is een jacuzzi die in de kamer geïnstalleerd is, zodat gasten op elk moment van de dag kunnen genieten van een ontspannend bubbelbad. In Rotterdam zijn er verschillende hotels die deze service aanbieden, waaronder Hotel Port, Hotel New York en Suitehotel Pincoffs.

Het grootste voordeel van een Whirlpool in je hotelkamer is dat je na een lange dag sightseeing of vergaderen heerlijk kunt ontspannen in je eigen bubbelbad. Het warme water en de massagejets helpen om de spieren te ontspannen en de stress te verminderen. Dit is vooral handig voor mensen die last hebben van rug-, nek- of schouderklachten of voor mensen die gewoon willen ontspannen na een drukke dag.

Een ander voordeel van een Whirlpool in je hotelkamer is dat het een romantische en intieme sfeer creëert. Het is een perfecte manier om quality time door te brengen met je partner. Het warme water, de bubbels en het uitzicht op de skyline van Rotterdam zorgen voor een romantische sfeer en de ideale omgeving om samen te ontspannen en te genieten van het moment.

Tot slot biedt een Whirlpool in je hotelkamer ook privacy. Gasten hoeven niet te delen met andere gasten, zoals bij een gemeenschappelijk zwembad of jacuzzi in het hotel. Dit geeft gasten de vrijheid om te ontspannen en te genieten van hun privacy.

Rotterdamse hotelkamers met jacuzzi

Als je op zoek bent naar een hotel in Rotterdam met een Whirlpool in de kamer, dan zijn er verschillende opties beschikbaar. Hotel Port biedt verschillende suites met jacuzzi's en balkons met uitzicht op de stad. Hotel New York biedt ook suites met jacuzzi's en een panoramisch uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam. Suitehotel Pincoffs biedt hoeksuites met bubbelbaden en uitzicht op de Erasmusbrug.

Kortom, een Whirlpool in je hotelkamer biedt vele voordelen. Het is een geweldige manier om te ontspannen na een drukke dag, het creëert een romantische sfeer en het biedt privacy en comfort. Als je een hotel zoekt in Rotterdam met een Whirlpool in de kamer, dan zijn er verschillende opties beschikbaar die aan deze wens kunnen voldoen.

Amrâth Airport Hotel

JACUZZI AMRâTH AIRPORT HOTEL ROTTERDAM

Amrâth Airport Hotel Rotterdam is een natuurlijk 4-sterrenhotel gelegen in het groene Overschie, tussen Rotterdam The Hague Airport en de natuur. Het hotel heeft 99 comfortabele kamers en 9 vergaderzalen die perfect zijn voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Het restaurant van het hotel biedt een gezellige sfeer en heeft groene terrassen waar gasten kunnen genieten van vegetarische, veganistische, biologische en duurzame gerechten. Het hotel ligt in een prachtig natuurgebied, waar gasten kunnen genieten van de rust en natuurlijke omgeving. Bij Amrâth Airport Hotel Rotterdam staat oprechte en persoonlijke gastvrijheid centraal, waardoor het verblijf van de gasten onvergetelijk wordt.

  1. De Bruidssuite in het Airport hotel Rotterdam is een luxueuze en romantische kamer waar gasten kunnen genieten van een ontspannende jacuzzi. Naast het hemelbed en de ruime zithoek biedt de suite ook twee balkons met prachtig uitzicht op het groene natuurgebied Overschie.

Check beschikbaarheid


Euromast

JACUZZI EUROMAST HOTEL ROTTERDAM

Beleef een unieke ervaring door te overnachten in de hoogste suite van Rotterdam met het hoogste balkon van de stad. Je wordt wakker met een adembenemend uitzicht over Rotterdam en voelt je letterlijk en figuurlijk op de top van de wereld. Bij het wakker worden kun je genieten van een prachtige zonsopgang over de stad. Begin je dag goed met een heerlijk ontbijt met een 360º uitzicht over de stad en haven.

Maak van elke gelegenheid een bijzonder moment met een overnachting op deze unieke locatie. Vier jullie huwelijksnacht in stijl of laat de champagne knallen op je verjaardag. De overnachting op 100 meter hoogte maakt het extra speciaal en onvergetelijk. Het is een ervaring die je niet snel zult vergeten.

  1. De Stars Suite in de Euromast is een bijzonder luxe en romantische suite met een fantastisch uitzicht over de stad Rotterdam. De suite beschikt over een eigen privé-terras en een bubbelbad met uitzicht op de stad, waar je kunt genieten van een ontspannend bad terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht op de skyline van Rotterdam. Het uitzicht vanuit de whirlpool is werkelijk spectaculair en zorgt voor een onvergetelijke ervaring tijdens je verblijf in de Euromast.

Check beschikbaarheid


Inntel Hotel

JACUZZI INNTEL HOTEL ROTTERDAM

Het 4-sterren Inntel Hotels Rotterdam Centre heeft een unieke en opvallende locatie aan het water in het hart van Rotterdam, met de Erasmusbrug als iconische buurman. De kamers en suites zijn comfortabel en bieden alle nodige faciliteiten. Het type kamer bepaalt welk adembenemend uitzicht u zult hebben: de skyline van Rotterdam, de drukte van de stad of een panoramisch zicht op de Maas en de Erasmusbrug.

Het prachtige uitzicht op de Maas is vanuit bijna elk raam te bewonderen. Het hotel heeft zich laten inspireren door het water dat het omringt en heeft dit gebruikt in de inrichting. Water is een bewegende, verfrissende en rustgevende factor, en dat is terug te zien in het design van het hotel.

  1. De Panorama Junior Suite in het Inntel Hotel biedt een spectaculair uitzicht op de skyline van Rotterdam, en met de toevoeging van de ruime whirlpool in de kamer, kun je optimaal genieten van het adembenemende uitzicht terwijl je ontspant in het warme water. Daarnaast beschikt de suite ook over een privé sauna en een luxe regendouche om uw verblijf nog aangenamer te maken.

Check beschikbaarheid


Hotel Port

JACUZZI HOTEL PORT ROTTERDAM

Hotel Port is een comfortabel 3-sterren hotel met een luxe uitstraling waar je je snel thuis zult voelen. Het is een perfecte keuze voor zowel zakenreizigers als toeristen vanwege de directe omgeving waarin het zich bevindt. Het hotel garandeert een warm verblijf en biedt een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de stad Rotterdam. Het hotel ligt op loopafstand van de Euromast, de Haven van Rotterdam, het stadscentrum, de Markthal en de populaire Witte De Withstraat.

  1. De suites bij Hotel Port bieden extra voordelen en luxe voor gasten die op zoek zijn naar comfort. Naast een ruim balkon, een jacuzzi en een koelkast zijn er ook andere faciliteiten beschikbaar. De badkamers in de suites zijn voorzien van een bad en douche, badkamerbenodigdheden en een WC om aan de behoeften van de gasten te voldoen.

Check beschikbaarheid


Mainport Design Hotel

JACUZZI MAINPORT DESIGN HOTEL ROTTERDAM

Het Mainport hotel in Rotterdam is niet zomaar een plek om te overnachten, het is een complete lifestyle. Dit 5-sterren hotel ligt op een unieke locatie aan de Maas en biedt een adembenemend uitzicht over het water en de skyline van Rotterdam. Het interieur van het hotel is inspirerend en van wereldklasse met een uniek ontwerp. Elke kamer en suite biedt een unieke ervaring en is uitgerust met een sauna en/of whirlpool. De invloeden van verschillende culturen maken Mainport een echte mix van continenten. Het hotel is de perfecte uitvalsbasis voor iedereen die de stad Rotterdam wil verkennen en tegelijkertijd wil genieten van luxe. Alle hoogtepunten van de stad zijn gemakkelijk bereikbaar en na een lange dag is er niets heerlijker dan te ontspannen in de Spa Heaven.

  1. De City XL Kamer is een ruime kamer van 36 vierkante meter met een groot kingsize bed, geschikt voor maximaal twee personen. De kamer beschikt over een grote LCD flatscreen-tv en een whirlpool, wat het perfect maakt voor zowel zakelijke als privé reizigers. De kamer heeft een speelse indeling en een enorme badkamer met een inloopdouche, een rechthoekige whirlpool en een spiegel-tv die het gemakkelijk maken om te ontspannen na een dag werken of het verkennen van Rotterdam. Het kingsize bed kan ook omgebouwd worden naar twin bedden indien nodig.

  2. De Harbour Kamer is een rustig gelegen kamer van 34 vierkante meter met een XL King size bed, geschikt voor maximaal twee personen. Vanuit de kamer heb je een prachtig uitzicht over de oudste binnenhaven van Rotterdam. De kamer beschikt over een grote LCD flatscreen-tv en een rechthoekige whirlpool in de ruime badkamer, waardoor het gemakkelijk wordt om te ontspannen. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een spiegel-tv die bijdragen aan de luxe uitstraling van de kamer. Het kingsize bed kan ook omgebouwd worden naar twin bedden indien nodig.

  3. De Corner Kamer is een kamer van 31 vierkante meter met een XL King size bed, geschikt voor maximaal twee personen. Deze kamer is ontworpen om de gasten de ultieme "Rotterdam beleving" te bieden. De kamer heeft ramen aan twee zijden, waardoor het onmogelijk is om te ontsnappen aan het unieke gevoel van Rotterdam. De grote badkamer van de kamer beschikt over een inloopdouche, een rechthoekige whirlpool en een spiegel-tv die bijdragen aan de luxe uitstraling van de kamer. De kamer is ook uitgerust met een grote LCD flatscreen-tv.

  4. De Waterfront Spa Kamer is een zeer luxe kamer van maar liefst 44 vierkante meter, met een XL King size bed geschikt voor maximaal 2 personen. Deze kamer is ontworpen voor de ultieme ontspanning en wellness ervaring. De kolossale ronde whirlpool met een diameter van 1.70 meter, die voor het raam is geplaatst, biedt een adembenemend uitzicht over de oudste binnenhaven van Rotterdam. De badkamer is compleet met een inloopdouche en een privé sauna, waardoor de gasten kunnen genieten van de ultieme wellnessbeleving. De kamer is ook uitgerust met een grote LCD flatscreen-tv, zodat de gasten na een ontspannen dag kunnen genieten van hun favoriete programma's.

  5. De Spa Suite, is zeer luxe en biedt uitzicht, ruimte en wellnessfaciliteiten met uniek design. De suite bevindt zich op de bovenste verdieping en heeft een prachtig uitzicht over het water. Er is een aparte zitkamer met een open haard en de badkamer beschikt over een inloopdouche, een grote ronde whirlpool met een diameter van 1.70m, een spiegel-tv en een privé sauna. Verder zijn er nog twee grote LCD flatscreen-tv's aanwezig in de suite. De Spa Suite is geschikt voor maximaal 2 personen en er is een XL king size bed beschikbaar.

Check beschikbaarheid


Suitehotel Pincoffs

JACUZZI SUITEHOTEL PINCOFFS ROTTERDAM

Bij Suite Hotel Pincoffs in Rotterdam ervaar je een unieke en persoonlijke sfeer. Het hotel is gevestigd in een rijksmonument uit 1879 en biedt een sprankelende mix van historische details, modern design, antiek en krachtige fotografie. Je hebt een prachtig uitzicht over de rivier, de bruggen en de skyline vanuit de kamers en suites van dit charmante boutique hotel. Het is ideaal gelegen in het hart van de stad en heeft tal van prijzen gewonnen.

De hoeksuites met whirlpool zijn luxueuze en exclusieve suites met hoge plafonds en een spectaculair uitzicht op de prachtige Erasmusbrug, de rivier en de indrukwekkende skyline van Rotterdam. Elke suite heeft zijn eigen unieke inrichting, wat zorgt voor een bijzondere ervaring voor hun gasten.

  1. De Pincoffs Style Corner Suite is voorzien van rustige kleuren en straalt daardoor een serene sfeer uit. Het hoogtepunt van deze suite is de ruime whirlpool met hydromassage, waarin je volledig tot rust kunt komen na een drukke dag. Daarnaast beschikt deze suite over een ruime regendouche, wat bijdraagt aan het luxe en ontspannen gevoel dat deze suite uitstraalt.

  2. De Love Style Corner Suite is ingericht met rode accenten en ademt daarmee een romantische sfeer uit. Het hoogtepunt van deze suite is het ruime 2-persoons bubbelbad, waarin je samen volledig kunt ontspannen en genieten van het uitzicht. Daarnaast beschikt deze suite over een dubbele regendouche, wat bijdraagt aan het luxe en comfortabele gevoel dat deze suite uitstraalt.

Check beschikbaarheid


Wikkelboats at Wijnhaven

JACUZZI WIKKELBOATS AT WIJNHAVEN ROTTERDAM

Wikkelboats zijn kleine, multifunctionele en duurzame huisboten waarop je kunt ontspannen, overnachten en zelfs vergaderen. Het ervaren van een overnachting op het water in een Wikkelboat zal je inspireren om anders te denken over wonen en je hoeveelheid bezittingen. De eerste twee Wikkelboats liggen in de schilderachtige sloepenhaven "The Red Apple Marina" in het centrum van Rotterdam, vlakbij populaire bezienswaardigheden zoals de Markthal, het Witte Huis en de Oude Haven. Bovendien ligt het trein-/metrostation Blaak op slechts 3 minuten loopafstand.

  1. Wikkelboats at Wijnhaven biedt een unieke overnachtingservaring op het water, met modern ingerichte woonboten die zijn gebouwd van gerecycled karton. De Wikkelboat met jacuzzi biedt gasten de mogelijkheid om te ontspannen in een luxe buitenjacuzzi op het dek van de boot, terwijl ze genieten van het uitzicht op de haven van Rotterdam.

Check beschikbaarheid


Bonus 1: Hotel New York

JACUZZI HOTEL NEW YORK ROTTERDAM

Hotel New York is gelegen op de Kop van Zuid in Rotterdam en was ooit het hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn. Het is een bijzondere locatie waar vroeger duizenden landverhuizers hun hoop op een beter leven vestigden en tegenwoordig gasten kunnen overnachten, eten, drinken, trouwen, vergaderen en feesten in een nostalgische sfeer. Bij binnenkomst in Hotel New York voel je direct de bijzondere sfeer van deze historische plek.

  1. Geen jacuzzi, whirlpool of bubbelbad maar een ruim tweepersoonsbad. De Directie Suite in Hotel New York Rotterdam is een prachtige, ruime suite met een indrukwekkend uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam. Het pronkstuk van de kamer is het tweepersoons bad dat voor het raam staat, waardoor je tijdens het badderen kunt genieten van het uitzicht op de levendige haven. Naast het bad beschikt de suite ook over een werkende open haard, comfortabele loungebank, een kingsize bed en een luxe badkamer met een aparte regendouche.

Check beschikbaarheid


Bonus 2: Room Mate Bruno

JACUZZI ROOM MATE BRUNO

Wil je verblijven op een van de meest iconische en symbolische plekken in Rotterdam? Room Mate Bruno is een luxe accommodatie gevestigd in Pakhuismeesteren, een voormalig theepakhuis van de Nederlandse Oost-Indische Compagnie. Het is een fantastische plek om te verblijven, te ontmoeten en allerlei evenementen te organiseren. De Foodhallen zijn ook gevestigd in het Pakhuis, waar een grote verscheidenheid aan internationale en culinaire avonturen wordt aangeboden.

Het hotel bevindt zich in het hart van Rotterdam, in de wijk Kop van Zuid, naast de rivier de Maas. Het gebied is prachtig getransformeerd tot een architectonische hotspot waar je kunt wandelen tussen de gebouwen van 's werelds beroemdste architecten, zoals Rem Koolhaas, Cruz en Ortiz, Renzo Piano, Muller, Droogleever en Fortuyn.

  1. Hier ook geen bubbels maar zeker het vermelden waard. De suite in Bruno Room Mate Rotterdam biedt een ruime en moderne accommodatie met een indrukwekkend tweepersoonsbad in de open badkamer, compleet met aparte regendouche, waardoor het een ideale keuze is voor stellen die op zoek zijn naar een romantisch uitje in het hart van Rotterdam.

Check beschikbaarheid


Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

hotel jacuzzi

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.

Ballonnen op je Hotelkamer?


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad