Wij bezorgen 24 uur, 7 dagen per week in Rotterdam. Bereikbaar van 8:00 - 23:00 uur.
Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams
Ballonnenbedrijf

[The Sky is the Limit!]

Bel of WhatsApp +31 (0)10-3073668
Buiten kantoortijden graag een Whatsapp bericht sturen.

Bel of WhatsApp +31 (0)10-3073668
Buiten kantoortijden graag een Whatsapp bericht sturen.

 

WE ROTTERDAM

We komen op de mooiste plekken van Rotterdam met onze ballonnen.

We zijn trots op ons werk en op onze klanten en dat willen we hier graag laten zien.

Feestlocaties

Feest met ons mee in Rotterdam!

Waarom Rotterdams Ballonnenbedrijf?

Rotterdams Ballonnenbedrijf levert (Helium) Ballonnen en Ballondecoraties aan particulieren en bedrijven in Rotterdam - en met name voor de Rotterdamse horeca - een exclusieve service als het gaat om de levering van (last minute) ballonnen en helium met een 'afspraak is afspraak' mentaliteit.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat persoonlijk bereikbaar voor onze klanten. Bovendien weten we als dienstverlener in het hogere segment als geen ander hoezeer het wordt gewaardeerd om als een VIP te worden erkend, en als zodanig te worden behandeld.

Maatschappelijke betrokkenheid

Rotterdams Ballonnenbedrijf geeft onder meer uiting aan haar maatschappelijke betrokkenheid door het ondersteunen van het Sophia‎ Kinderziekenhuis en Stichting Ambulance Wens.

 


Video: Ballondrop Oud en Nieuw 2018/2019 EMT Praesidium

Gratis Bezorgen

Wij zitten iedere dag in Rotterdam om de Rotterdamse horeca van ballonnen te voorzien en daarom kunnen wij gratis bezorgen (*) in Rotterdam.

Topkwaliteit 100% biologisch afbreekbare en brandveilige ballonnen

Uitsluitend gebruik van 's werelds beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare, brandveilige en natuurlijke latex ballonnen van het #1 merk Sempertex® of Qualatex®. Lees meer...

Last Minute Spoedservice

Wij kunnen zeer snel schakelen en u zelfs 24 uur per dag, 7 dagen per week buiten de reguliere openingstijden van ballonnen voorzien als het moet.

Tot 23:00 uur bereikbaar

Voor spoedorders zijn wij 7 dagen per week van 8 - 23 uur bereikbaar via Whatsapp op telefoonnummer +31 (0)10-3073668. 's Avonds en in het weekend uitsluitend via Whatsapp bericht a.u.b.

 

ONZE ROTTERDAMSE KLANTEN

We zijn trots om te mogen werken voor een divers en groot aantal klanten waaronder prominenten en V.I.P's. Zo mogen we werken voor o.a. Feyenoord, hebben we de verjaardag van Robin van Persie en Tonny Vilhena van ballonnen mogen voorzien en decoreren we regelmatig bij Goud van Herman den Blijker, de NIKKIE Brand Store van Nikkie Plessen en Porsche Centrum Rotterdam van Robert Doornbos. Daarbij hebben wij diverse evenementen gedecoreerd van bekende Rotterdammers als Giovanni van Bronckhorst, Richard Groenendijk, Davina Michelle, Fred van Leer, Ronnie Flex en vele andere. We hebben tevreden, terugkerende klanten en werken voor grote Rotterdamse bedrijven als Unilever en Ahoy.

 

Prijslijst

Onderstaande prijzen zijn op basis van KOOP (geen HUUR) dus alles is - na betaling - uw eigendom. Wij bezorgen de ballondecoraties kant en klaar - gevuld met lucht of helium - bij u thuis of op locatie en zetten deze neer op de door u gewenste plek zodat u daar zelf niets aan hoeft te doen.

Wij gebruiken uitsluitend de beste kwaliteit, niet brandbare, 100% biologisch afbreekbare latex ballonnen welke gegarandeerd vrij zijn van Nitrasamines. Nitrasamines zijn kankerverwekende stoffen die voorkomen in veel goedkope (vaak Chinese) ballonnen.

Wij leveren altijd reserve ballonnen bij de ballondecoraties waarmee u zelf onverhoopt lekke ballonnen kunt vervangen. En uiteraard leggen we even uit hoe u de lekke ballonnen kunt vervangen. Zo houdt u de ballondecoraties langer mooi.

 

 

Bedrukte Ballonnen

Ballonnen bedrukken met uw eigen Tekst of Logo?

 

Wij kunnen allerlei soorten en maten ballonnen laten bedrukken met uw eigen tekst of logo. We leveren graag, we leveren snel en we doen het goed!

Niet nodig om verder te zoeken! Mag wel, maar u vindt zeker geen goedkopere en snellere ballondrukkerij die al vanaf 25 ballonnen kan bedrukken. Sterker nog... reuzeballonnen kunt u al vanaf 1 stuk bestellen.

 • Voor 12u besteld, volgende dag drukken en versturen. Voor slechts € 25,- extra, drukken we zelfs vandaag.
 • Productie in eigen huis
 • Minimale afname slechts 25st. Reuzeballonnen v/a 1st.
 • Gratis proefdruk
 • Full-color en raster bedrukken mogelijk
 • Keuze uit verschillende soorten en maten ballonnen
 • Latex ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar

 

Bestellen

Horeca Service

Als horeca ondernemer geeft u uw klanten graag wat extra’s. Het is heel normaal om naar manieren te blijven zoeken waarmee u zich onderscheidt van een ander en uw klanten verrast. Het begrijpen van consumenten en hun behoeften is de sleutel tot een succesvolle horeca onderneming.

Maak de perfecte eerste indruk.

De eerste indruk is een heel belangrijke, en de kans om een goede indruk te maken krijgt u maar één keer. De tafel is het eerste waar gasten mee te maken krijgen. En als er iets te vieren valt, dan horen daar ballonnen bij. Dit kan in de vorm van een tros ballonnen op tafel of de leeftijd van de jarige in grote folieballon cijfers, zie foto hieronder. Voor u als horeca ondernemer is deze service gratis omdat u deze kosten 1 op 1 kunt doorrekenen aan de klant.

Niet overtuigd? Lees hier de reviews van gasten in de Rotterdamse horeca als het gaat om ballonnen bij hun reservering.

Rotterdams Ballonnenbedrijf bij de Oysterclub

Hoe werkt het?

 1. Gasten die bij u in Rotterdam komen eten en iets te vieren hebben, kunt u bij het reserveren vragen of zij ballonnen willen bij hun tafel. Bijvoorbeeld een tros ballonnen op tafel of de leeftijd van de jarige in grote folieballon cijfers.
 2. Als uw klant ballonnen wilt, stuurt u ons een Whatsapp bericht of belt naar +31 (0)10-3073668 en laat u ons weten wat u nodig heeft en wanneer.
 3. Op de afgesproken dag en tijd komen wij de ballonnen brengen en rekent u contant af met de bezorger.
 4. De gasten komen 's avonds bij u eten en bij het afrekenen zet u de bestelde ballonnen op hun rekening.

Uw zaak in style!

Nog een voordeel van onze ballonnen service is dat u in uw zaak geen ratjetoe krijgt aan verschillende kleuren. Gasten die hun verjaardag bij u vieren en hun eigen ballonnen meenemen, komen met allemaal verschillende kleuren ballonnen aan en uw zaak lijkt wel een circus. Met onze ballonnenservice voorkomt u dit. Wij komen immers altijd dezelfde (vooraf afgespoken) kleuren ballonnen bezorgen. En natuurlijk kunt u altijd nog een uitzondering maken door uw gasten wel zelf de kleuren van hun ballonnen te laten kiezen.

Voorwaarden Gratis bezorgen (*)

We leveren een high-end ballonnen service en hebben een 'the sky is the limit' mentaliteit, maar we weten ook heel goed dat we in een aantal situaties geen bezorgkosten kunnen rekenen. Voor gratis bezorgen gelden de volgende voorwaarden:

 1. Volg ons op Instagram @rotterdamsballonnenbedrijf en wanneer jij jouw foto’s tagt met #RotterdamsBallonnenbedrijf dan weet je zeker dat wij jouw foto’s zullen zien, wij vinden het altijd leuk om foto’s van onze ballonnen bij onze trouwe volgers te zien.
 2. Bestellingen voor de middag / avond dienen uiterlijk (liever eerder) de ochtend van te voren te worden doorgegeven. Spoedopdrachten gaan in overleg.
 3. Gratis bezorgen geldt voor bezorgen op de begane grond in Rotterdam Centrum, Delfshaven, Overschie, Noord, Hillegersberg, Schiebroek, Kralingen, Crooswijk, Feijenoord, IJsselmonde, Charlois.
 4. Wij kunnen heel de dag tot 's avonds bij u terecht. We kunnen van te voren geen exacte tijd afspreken omdat we de rit combineren met andere klanten.

Voldoet u niet aan alle voorwaarden?

We kunnen altijd bij u bezorgen maar dan zullen we speciaal voor u moeten rijden. En dat is zeker geen probleem, dat doen we heel graag, echter moeten we dan wel bezorgkosten rekenen. De bezorgkosten bedragen in dat geval:

Regio Bezorgkosten
Hoogvliet, Poortugaal, Rhoon
€ 15,-
Barendrecht, Ridderkerk
€ 20,-
Rotterdam Zuid
€ 20,-
Rotterdam Centrum
€ 25,-
Rotterdam Noord
€ 30,-
Prins Alexander, Capelle a/d IJssel
€ 30,-

FOTO'S

Hieronder een overzicht van Rotterdamse klanten en projecten in Rotterdam die wij van ballonnen hebben mogen voorzien.

swipe


Heliumballonnen Rotterdam

Heliumballonnen Rechtbank Gerechtsgebouw Rotterdam Heliumballonnen Theater Rotterdam Heliumballonnen Monuta Memoriam Rotterdam Heliumballonnen Restaurant Erasmus MC Rotterdam Heliumballonnen Grote Vergaderzaal Postillion Hotel Convention Centre Wtc Rotterdam Heliumballonnen Verjaardag 50 Jaar Sarah Vitaal Sportvoeding Hoogvliet Rotterdam Tafeldecoratie 6ballonnen Heliumballonnen Jordys Bakery Rotterdam Heliumballonnen Weddings Bruidsmode Hoek Goudsesingel Meent Rotterdam 3 Heliumballonnen Weddings Bruidsmode Hoek Goudsesingel Meent Rotterdam 9 Heliumballonnen Weddings Bruidsmode Hoek Goudsesingel Meent Rotterdam 8

Tafeldecoratie Rotterdam

Tafeldecoratie 6ballonnen Heliumballonnen En I Love You Van Rozenblaadjes Huwelijksaanzoek Premium Room With Skyline View NHOW Hotel Rotterdam Organische Ballonpilaar Tafeldecoratie Zonder Helium Gronddecoratie 7ballonnen Chrome Zilver Balak Beton Rotterdam Tafeldecoratie Zonder Helium Mediabureau Zuiver Rotterdam Tafeldecoratie 4ballonnen Koningsdag Cafe In The City Rotterdam Tafeldecoratie 3ballonnen Meet And Greet Bijzondere Wensen Maasgebouw De Kuip Feyenoord Rotterdam Tafeldecoratie 3ballonnen Meet And Greet Bijzondere Wensen Maasgebouw De Kuip Feyenoord Rotterdam Tafeldecoratie 5ballonnen Gronddecoratie 10ballonnen Prinses Theater Rotterdam Tafeldecoratie 6 Ballonnen V En A Advocaten Coolsingel Rotterdam Tafeldecoratie 3 Hartballonnen Villa Thalia Rotterdam Heliumballonnen Folieballon Letters Marry Me Tafeldecoratie 3ballonnen Rozenblaadjes Huwelijksaanzoek Waterfront Spa Kamer Mainport Hotel Rotterdam

Folieballon cijfer Rotterdam

Halve Ballonboog Organisch Met Folieballon Cijfer 53 Verjaardag Maashaven Noordzijde Rotterdam Folieballon Cijfer 45 Stadshaven Brouwerij Rotterdam Folieballon Cijfer 22 Letters Happy Birthday Tafeldecoratie 3ballonnen Verjaardag Torenkamer Bilderberg Parkhotel Rotterdam Folieballon Cijfer 5 Jarig Jubileum The Oyster Club Rotterdam Ballonboog 5m Folieballon Cijfer 25 Tafeldecoratie 3ballonnen Jubileum Daka Sport Rotterdam Ballonboog 5m Folieballon Cijfer 25 Tafeldecoratie 3 Ballonnen Jubileum Daka Sport Rotterdam Tafeldecoratie 5ballonnen Folieballon Cijfer 29 Verjaardag Bilderberg Parkhotel Rotterdam Tafeldecoratie 5 Ballonnen Folieballon Cijfer 29 Verjaardag Bilderberg Parkhotel Rotterdam Ballonpilaar Breed Rond Tafeldecoratie 3ballonnen Folieballon Cijfer 60 Verjaardag Brasserie Stadhuis Rotterdam Folieballon Cijfer 60 Gronddecoratie 5ballonnen Verjaardag Iiov Omroep Max Max Maakt Mogelijk Asvz Woonvoorziening Doggersbank Hoogvliet Rotterdam

Cloudbuster Rotterdam

Cloudbuster Rond Rotterdam Airport Rtm Rotterdam Cloudbuster Rond The Oyster Club Rotterdam Cloudbuster Rond Bedrukt Festive Afterparty Gastvrij Rotterdam Bij Grace Rotterdam Cloudbuster Rond Bedrukt Bedrijfsfeest Jubileum 25 Jaar Rotterdams Detacheringsbedrijf Eau Lounge Rotterdam Cloudbuster Rond Verjaardag Gym And Gin Rotterdam Cloudbuster Rond Bedrukt All Caps Street Arts Festival Rotterdam Cloudbuster Rond Verjaardag Gym And Gin Rotterdam Cloudbuster Rond Bedrukt All Caps Street Arts Festival Rotterdam Tafeldecoratie 3ballonnen 6ballonnen Cloudbuster Rond La Cocotte Hoogvliet Rotterdam Cloudbuster Folieballon Hart Valentijnsdag The Oyster Club Rotterdam

Ballonpilaar Rotterdam

Ballonpilaar Zuidplein Theater Rotterdam Ballonpilaar Folieballon Cijfer 1 Jubileum NIO House Meent Rotterdam Ballonpilaar NIO House Meent Rotterdam Ballonpilaar Happy New Year Oud En Nieuw The Oyster Club Rotterdam Ballonpilaar Breed Rond En Tafeldecoratie 7ballonnen Rechtbank Rotterdam Ballonpilaar Verjaardag 40 Jaar Prinses Julianaschool Rotterdam Ballonpilaar Opening Only Alexandrium Shopping Center Rotterdam Ballonpilaar Breed Rond Uitreiking De Gouden Mossel Schip James Cook Spido Rotterdam Ballonpilaar Open Dag Montfort College Rotterdam Ballonpilaar Tafeldecoratie Zonder Helium Nieuwjaarsreceptie Erasmus Sport Erasmus Universiteit Rotterdam

Ballonboog Rotterdam

Ballonboog 6m Studenten Societeit Rotterdam Ballonboog 6m Aicon Lab Timmerhuis Rotterdam Ballonboog 6m Pieter Derks Ja Leuk Oude Luxor Theater Rotterdam Ballonboog 5m Verra Makelaars Hillegersberg Rotterdam Ballonboog 6m Nederlandse Loterij Isu Wk Shorttrack Ahoy Rotterdam Ballonboog 6m Juni Juliet The Oyster Club Rotterdam Ballonboog 6m Uitzendbureau Zuidgeest Zuidplein Rotterdam Ballonpilaar En Ballonboog 6m Premiere De 3 Biggetjes Van K3 Nieuwe Luxor Theater Rotterdam Ballonboog 5m Adcom Architecten En Ingenieurs Waalstaete Waalhaven Rotterdam Ballonboog 6m Van Donge En De Roo Stadion Woudestein Excelsior Rotterdam

Ballonslinger Rotterdam

Ballonslinger Bedrukt Stop Pesten Nu Avicenna College Rotterdam Ballonslinger Doorknoopballonnen Bnr Nieuws Radio Business Boost Live Ahoy Rotterdam Ballonslinger Dennis 35 Jaar Optreden Guido Van De Graaf Wolter Kroes Tino Martin Gerard Joling Lil Kleine Cafe In The City Rotterdam Ballonslinger Cafe In The City Rotterdam Ballonslinger Luster Rotterdam Ballonslinger Met Cloudbuster Diplomering Eboh De Passie Rotterdam Ballonpilaar Rond Ballonslinger Ebo De Passie Rotterdam Ballonslinger 6m Rotterdamboot Gaypride 2012 Ballonslinger Opening Melanchthon Mathenesse School Rotterdam Ballonslinger 6m Rotterdam Amsterdam Gaypride 2011

Ballonboeket Rotterdam

Ballonboeket Moederdag The Harbour Club Rotterdam Ballonboeket Folieballon Cijfer 100 Jubileum Lantarenvenster Rotterdam Ballonboeket Moederdag The Harbour Club Rotterdam Ballonboeket Liefde Huwelijksaanzoek Valentijnsdag Corner Suite Pincoffs Style Suite Hotel Pincoffs Rotterdam Ballonboeket Trouwen Huwelijk Restaurant Nirvana Rotterdam Ballonboeket Geslaagd Diplomering Thomas More Hogeschool Rotterdam Ballonboeket Verjaardag 50 Jaar Smile Clinic Ommoord Rotterdam Heliumballonnen Ballonboeket Valentijnsdag NHOW Room NHOW Hotel Rotterdam Ballonboeket Verjaardag 50 Jaar Smile Clinic Ommoord Rotterdam Ballonboeket Beterschap Sterkt Erasmus MC Rotterdam

Heliumboog Rotterdam


Balloondrop Rotterdam


Ballontoef Rotterdam

Tafeldecoratie 3ballonnen Ballontoef Huwelijk Trouwen Terraszaal Lommerijk Hillegersberg Rotterdam Ballontoef Partyschip De Ameland Parkkade Rotterdam Ballontoef Jachthaven Hillegersberg Rotterdam Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Ballontoef Erasmus Building Erasmus Universiteit Rotterdam Ballontoef Amazing Oriental Zuidplein Rotterdam Ballontoef Prinses Theater Rotterdam Ballontoef Diplomering Geslaagd Albeda College Zusterhennekeplein Rotterdam Ballontoef Bedrukt Bedrijfsfeest 125 Jaar Jubileum Fruitypack Raderstoomboot De Majesteit Rotterdam Ballonpilaar Breed Rond Tafeldecoratie 3ballonnen Gronddecoratie Ballontoef Bedrukt Bedrijfsfeest 125 Jaar Jubileum Fruitypack Raderstoomboot De Majesteit Rotterdam Ballontoef En Heliumballonnen Grafisch Lyceum Rotterdam

 

[Toon alle foto's van projecten in Rotterdam]

meer Ballondecoraties

We maken ballondecoraties van alle gelegenheden en thema's. Onderstaande links brengen u naar ons uitgebreide foto album met foto's van ballondecoraties die wij de afgelopen jaren hebben verzorgd.

Abraham Baby Babyshower Bedankt Beterschap Bedrijfsfeest Bruiloft Communie Diplomering Geboorte Geslaagd Geslacht Onthulling Gender Reveal Party Halloween Huwelijk Jubileum Kerst Koningsdag Liefde Moederdag Opening Oud en Nieuw Paarse Vrijdag Pasen Pensioen Sarah Sterkte Succes Sinterklaas Sweet 16 Trouwen Uitvaart Vaderdag Valentijnsdag Verjaardag Vrijgezellenfeest Zwanger

Openingen

Als u een ballonnenboog of 2 ballonpilaren wilt inzetten bij uw opening, dan kunnen we daar een luxe openingslint (eventueel bedrukt met een tekst en/of uw logo) bij leveren om door te (laten) knippen tijdens de openingshandeling.

Dit lint is 100mm breed en kost u 10 euro per meter incl. BTW en bedrukken in 1 kleur. U heeft de keuze uit 55 kleuren lint en 14 kleuren bedrukking. Onbedrukt is het de helft van de prijs. Tegen een meerprijs van 5 euro per opdruk kunnen we uw logo eventueel ook in fullcolor bedrukken op een wit lint. We drukken in eigen huis dus we kunnen binnen een dag leveren.

Openingslint € 10,- p/m incl. bedrukking.

Opening

Opening

Nieuw! Ballonnen Boeketten

Verras een vriend, vriendin, collega of familielid door een kant en klaar ballonnen boeket bij hem / haar thuis of op kantoor in Rotterdam te laten bezorgen!

Stuur ons een bericht met uw wensen qua kleuren, thema en /of gelegenheid en wij maken er een prachtig ballonnen boeket van en bezorgen deze op de afgesproken datum bij de ontvanger thuis of op kantoor in Rotterdam.

Let op!
Omdat wij veel last minute spoedorders krijgen, moeten we het doen met de ballonnen die we op dat moment op voorraad hebben. Daarbij zijn ook niet alle ballonnen voor de Europese markt beschikbaar. Dat is de reden waarom u geen specifieke ballon kunt kiezen (wel de kleuren en thema uiteraard) maar het design van het boeket aan onze expertise moet overlaten. Echter zullen we u zeker niet teleurstellen.

Garantie!
Wij garanderen dat het aantal en soort ballonnen in het ballonnenboeket altijd overeenkomen met 1 van de ballonboeketten in onderstaande foto en dat alle latex ballonnen in het boeket minimaal 3 tot 5 dagen blijven zweven. De folieballonnen kunnen wel weken of maanden blijven zweven en kunnen ook steeds worden bijgevuld. U mag dus minimaal een soortgelijk ballonboeket verwachten.

€ 25,- incl. bezorgen Rotterdam*

* Prijs is incl. bezorgen Rotterdam mits we de gehele dag terecht kunnen. Als de ontvanger niet thuis is, dan proberen we het bij de buren of hangen de ballonnen in een zak aan de deur.

Foto's van onze ballonboeketten

Ballonboeketten

Verjaardagstaart


Foto's van onze ballonboeketten

Kleuren

Rotterdams Ballonnenbedrijf gebruikt voor haar klanten, uitsluitend 100% biologisch afbreekbare latex ballonnen van 's werelds beste ballonnen merk Sempertex™ of Qualatex™. Sempertex en Qualatex zijn onbetwist de beste kwaliteit ballonnen die er te krijgen is. Rotterdams Ballonnenbedrijf is een CBA gecertificeerd bedrijf (Certified Balloon Artist) welke ook een commitment heeft gesteld om uitsluitend de beste kwaliteit ballonnen te gebruiken. U kunt kiezen uit onderstaande effen kleuren ballonnen welke wij altijd genoeg voor u in voorraad hebben.

 

Kleurenkaart Qualatex Ballonnen Kleurenkaart Qualatex Ballonnen Kleurenkaart Qualatex Ballonnen

FAQ

Kan ik wel een Whatsapp bericht sturen naar een 010 nummer?

Ja, het is voor ons mogelijk om Whatsapp berichten te ontvangen op een vaste telefoonlijn. Contact via Whatsapp heeft ook ons voorkeur. Als het onverhoopt niet lukt om ons een Whatsapp bericht te sturen, mail ons dan uw nummer of bel ons even, dan sturen wij u een Whatsapp bericht.

 

Bezorgen jullie alleen in Rotterdam?

Nee, we bezorgen door heel Nederland en zelfs verder dan dat. Het is alleen zo dat we iedere dag ballonnen bezorgen in Rotterdam en daarom betaalt u in Rotterdam geen bezorgkosten.

 

Waarom worden er alsnog bezorgkosten gerekend in Rotterdam?

In de meeste gevallen komt dat omdat u de ballonnen alleen om een bepaald tijdstip wilt ontvangen en dan moeten we speciaal voor u gaan rijden. We kunnen alleen gratis bezorgen als we heel de dag (tussen 11 en 17 uur) bij u terecht kunnen en dus onderweg de ballonnen bij u kunnen bezorgen.

 

Bedrukken jullie ook ballonnen met eigen opdruk?

Ja zeker! Wij kunnen de 33cm ballonnen - die we gebruiken in al onze ballondecoraties en als heliumballonnen - al bedrukken vanaf 25 stuks. De reuzeballonnen van 90cm kunnen we zelfs al vanaf 1 stuk bedrukken met uw tekst of logo in 1 kleur. Check hier de meerprijs en de levertijd.

 

Hoe worden heliumballonnen geleverd?

De heliumballonnen worden kant en klaar bij u bezorgd, d.w.z. gevuld met helium en voorzien van een lintje. In de meeste gevallen komen we ze kant en klaar opgeblazen bezorgen met een bestelbus maar in enkele gevallen (als het niet meer in de bestelbus past) vullen we de ballonnen bij u op locatie.

 

Hoe lang blijven heliumballonnen zweven?

De heliumballonen die wij in Rotterdam bezorgen blijven zeker ca. 14-16 uur zweven. We kunnen heliumballonnen tegen een meerprijs van 1.00 euro ook behandelen met een gel (Hi-FLOAT) waardoor ze wel enkele dagen kunnen blijven zweven. De grote 90cm heliumballonnen (cloudbusters) houden het zonder HI-FLOAT al enkele dagen vol.

 

Hoeveel ballonnen zijn nodig om een plafond te vullen?

Een standaard formaat heliumballon heeft - als je van de zijkant kijkt - een verticale diameter van 30cm (van boven naar beneden gemeten). Maar als een heliumballon tegen het plafond hangt en je kijkt van onderaf, dan heeft de ballon slechts een horizontale diameter van 25cm. Dat betekent dat er maximaal in 1 vierkante meter 4 rijen van 4 ballonnen = 16 ballonnen gaan. Maar goed, dan is er ook geen stukje plafond meer te zien. In de regel geldt dat als je rekent met 9 ballonnen per vierkante meter (m2) - dus 3 rijen van 3 ballonnen - het plafond mooi en goed gevuld is.

 

Hoe lang blijven ballondecoraties goed?

Ballondecoraties die binnen staan houden het wel een week vol en daarbij krijgt u altijd reserve ballonnen en een korte uitleg waarmee u de lekke ballonnen zelf kunt vervangen. Ballondecoraties die buiten staan gaan over het algemeen minder lang mee omdat die altijd van invloed zijn op factoren van buitenaf zoals aanrakingen en het weer. Ballonnen zijn echte windvangers en ballonnen kunnen slecht tegen de volle zon (lichte kleuren beter dan donkere kleuren). Regen maakt heliumballonnen nat en dus zwaar waardoor ze vroegtijdig naar beneden komen.

 

Hoe kun je het beste opgeblazen ballonnen bewaren?

Laat latex ballonnen 's nachts niet buiten staan. Omdat de ballonnen 's nachts krimpen door de kou en overdags weer uitzetten door de warmte, zullen de ballonnen klappen. Voorkom dit door de ballonnen 's nacht binnen te bewaren.

 

Waarom klappen ballonnen spontaan of lopen leeg?

Ballonnen kunnen slecht tegen warmte! Gebruik bij voorkeur geen donkere kleuren in ballondecoraties die buiten in de zon moeten staan. Donkere kleuren ballonnen absorberen de warmte, worden dof en poreus en kunnen daarom spontaan klappen of leeglopen. Lichte kleuren ballonnen weerkaatsen juist het zonlicht en zullen daarom minder snel vergaan. Dit geldt ook voor warme ruimtes binnen.

 

Waarom worden ballonnen dof?

Dat komt door de zon / warmte. Donkere kleuren ballonnen absorberen het zonlicht en de warmte en zullen sneller afbreken dan lichte kleuren ballonnen. Kies daarom bij wam weer bij voorkeur voor lichte kleuren ballonnen. Dit geldt ook voor warme ruimtes binnen.

 

Heb ik garantie op de ballonnen?

U krijg van ons altijd reserve ballonnen om lekke ballonnen te kunnen repareren maar omdat ballonnen nu eemaal kwetsbaar zijn en door zoveel factoren kunnen klappen - waar wij geen invloed op hebben - kunnen we geen keiharde garantie geven. Echter als er echt nood aan de man is en ballonnen moeten vervangen worden, bel ons dan of stuur een Whatsapp bericht naar +31 (0)10-3073668 om de mogelijkheden te bespreken. Wellicht zijn we nog in de buurt.

 

Mag je heliumballonnen oplaten in Rotterdam?

Wij staan voor een schoon milieu en daarom laten wij al geruime tijd geen ballonnen meer op. Sinds 1 januari 2020 is het oplaten van heliumballonnen in Rotterdam verboden. Immers alles wat naar boven gaat, komt ook een keer naar beneden in de natuur terecht en dat willen we niet uiteraard. Het verbod geldt voor ballonnen in alle vormen en van alle materialen die middels helium of een andere gas- of vuurbron in de lucht worden opgelaten. Ballonnen die vastzitten of vastgehouden worden mogen nog wel, maar alleen als deze weer netjes worden opgeruimd.

 

Komen jullie de steunen van de ballondeco's weer ophalen?

De ballondecoraties die wij in Rotterdam bezorgen staan op steunen van wegwerpmateriaal die u na gebruik mag weggooien of behouden. Dit is goedkoper dan ze weer bij u te moeten ophalen. Echter nemen wij ze ook graag weer mee als we weer bij u zijn voor een volgende opdracht.

 

Hebben jullie een ballonnenwinkel in Rotterdam?

Nee, we hebben geen fysieke ballonnenwinkel in Rotterdam. U kunt ook niet afhalen in Rotterdam omdat we daar niet altijd aanwezig zijn. Wel kunt u op afspraak ballonnen bekijken, bespreken en afhalen bij onze collega in Spijkenisse. Onze online ballonnenwinkel vindt u hier.

 

Kan ik ook 1 heliumballon vandaag of morgen bij iemand laten bezorgen?

Ja, dat kan zeker! En niet alleen in Rotterdam maar door heel Nederland en Belgie. Hiervoor werken wij samen met een aantal partners die vandaag of morgen nog een heliumballon kunnen bezorgen. Meer info vindt u hier.

 

Staat uw vraag er niet bij?

Stel uw vraag via Google of via onderstaand formulier of bel of stuur een Whatsapp bericht naar +31 (0)10-3073668.

 

Kaart van Rotterdam

KLANT IS KONING!

Hieronder een overzicht van de laatste 5 reviews over het Rotterdams Ballonnenbedrijf. Een overzicht van alle onafhankelijke reviews vindt u op Google.

 

Marcel
07-11-2023
Op het laatst ballonnen geregeld voor Halloween bij dit bedrijf ! Gewoon in de avond via Whats App. Superblij mee ! Keurig netjes kunnen afhalen op een adres. Nogmaals bedankt !

 

Heidimaria Wehrmann
07-11-2023
Snelle levering, goed meegedacht aan de opdracht, snelle communicatie via WhatsApp, mooie kwaliteit Ballonnen.

 

Nathalie R.
16-06-2023
Binnen 1 dag geregeld, super lief dat ze ons ertussen heeft geplaatst. De balonnen pilaren en de (extra) helium ballonnen hebben ervoor gezorgd dat alles er tip top uitzag. Onze oma heeft een geweldige verjaardag gehad. Hopelijk vieren we volgend jaar haar 90ste verjaardag, we weten in iedere geval waar we de versiering zullen bestellen. TOP EN BEDANKT

 

sui cheung
14-09-2023
Mooie 40 cijfers en ballonnen ontvangen. Netjes thuis bezorgd. Goede kwaliteit!

 

De Jonge Events
08-11-2023
Wij zijn heel erg enthousiast over de dienstverlening van het Rotterdams Ballonnen bedrijf! Ze denken mee over de mogelijkheden, zijn zeer professioneel en de kwaliteit van de ballonnen is helemaal top. Ook voor grotere evenementen een ontzettend fijne partij om mee samen te werken.

 

Meer...

Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaringen met het Rotterdams Ballonnenbedrijf. Om een review te plaatsen kunt u deze link gebruiken. U helpt ons hiermee onze service nog meer te verbeteren. Alvast hartelijk dank.

CONTACT

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is onderdeel van Globos Ballonnen B.V. Vragen? Neem gerust contact op.

Thurledeweg 125 (geen bezoekadres)
3044ER Rotterdam, NL
Tel: +31 (0)10-3073668
Whatsapp: +31 (0)10-3073668
Whatsapp: +31 (0)10-3073668
Email: info@rotterdamsballonnenbedrijf.nl
Instagram: @rotterdamsballonnenbedrijf

Spamcontrole

Ballonnenboog

Een ballonnenboog is een boog van 11 inch ballonnen die vaak voor de ingang wordt geplaatst, waar gasten onderdoor naar binnen gaan. Een ballonnenboog voor de deur is een opvallende blikvanger en een hartelijk welkom voor uw gasten bij een huwelijk, een opening of ieder andere feestelijke gelegenheid.

De ballonboog wordt kant en klaar bij u voor de deur neer gezet. De ballonnen in de ballonnenboog zijn ook allemaal opgeblazen, u hoeft er zelf niets aan te doen.

De houdbaarheid van een ballonnenboog bedraagt tussen de 1 en 5 dagen. Een ballonnenboog die buiten tegen de ingang staat, is prima vast te zetten en daarmee veel minder kwetsbaar dan een ballonnenboog die vrij staat. Zorg er daarom altijd voor dat wij de ballonnenboog ergens tegenaan vast kunnen zetten zodat deze niet kan omwaaien bij slecht weer. Als de ballonnenboog binnen moet komen te staan dan hoeft u daar geen rekening mee te houden.

Wij leveren altijd reserve ballonnen bij onze ballondecoraties waarmee u eventuele lek geraakte 11 inch ballonnen kunt vervangen.

Ballonpilaar

Een ballonpilaar is een staander van 11 inch ballonnen met daar bovenop een grote (hart)ballon met een diameter van maarliefst 90cm die vaak per 2 aan weerszijden van de ingang worden geplaatst, waar gasten tussendoor naar binnen gaan. Een ballonpilaar voor de deur is een opvallende blikvanger en een hartelijk welkom voor uw gasten bij een huwelijk, een opening of ieder andere feestelijke gelegenheid.

De ballonpilaar wordt kant en klaar bij u voor de deur neer gezet. De ballonnen in de ballonpilaar zijn ook allemaal opgeblazen, u hoeft er zelf niets aan te doen.

De houdbaarheid van een ballonpilaar bedraagt tussen de 1 en 5 dagen. Een ballonpilaar die buiten tegen de ingang staat, is beter vast te zetten en daarmee wat minder kwetsbaar dan een ballonpilaar die vrij staat. Zorg er daarom altijd voor dat wij de ballonpilaar ergens tegenaan vast kunnen zetten zodat deze niet kan omwaaien bij slecht weer. Als de ballonpilaar binnen moet komen te staan dan hoeft u daar geen rekening mee te houden.

Wij leveren altijd reserve ballonnen bij onze ballondecoraties waarmee u eventuele lek geraakte 11 inch ballonnen kunt vervangen. Dit geldt niet voor de grote ballon bovenop.

Cloudbuster

Een cloudbuster is een grote helium gevulde latex- of folieballon aan een 2 a 3 meter lang lint. Een ballongewicht (vaak een stevige kleine ballon in bijpassende kleur, gevuld met zand of water) zorgt dat de cloudbuster niet wegzweeft. De knoop van de grote ballon wordt afgewerkt met een trosje van 4 kleine ballonnetjes. Cloudbusters worden vaak per 2 aan weerszijden van de ingang geplaatst, waar gasten tussendoor naar binnen gaan maar cloudbusters zijn ook uitermate geschikt ter decoratie / opvulling van (grote) ruimten.

De cloudbuster wordt kant en klaar bij u bezorgd. De ballonnen in de cloudbuster zijn ook allemaal opgeblazen en de grote topballon is gevuld met helium, u hoeft er zelf niets aan te doen.

De zweeftijd van een coudbuster met een latex topballon bedraagt ca. 5 dagen. De zweeftijd van een cloudbuster met een folieballon bovenop kan wel weken of maanden blijven zweven en is zelfs steeds bij te vullen met helium.

Cloudbusters zijn echte windvangers en blijven buiten daarom nooit altijd 100% rechtop staan maar waaien een beetje heen en weer. Zorg er daarom altijd voor dat een cloudbuster nergens tegenaan kapot kan waaien. Als de cloudbusters binnen moeten komen te staan dan hoeft u daar geen rekening mee te houden.

Heliumballonnen

Heliumballonnen zijn losse helium gevulde ballonnen aan een lintje die u bijvoorbeeld ter decoratie los tegen het plafond kunt laten zweven of u laat ze op in de lucht tijdens een openingshandeling of ballonnenwedstrijd. Ook worden heliumballonnen vaak opgelaten bij een uitvaart.

Als losse heliumballonnen kunnen we eigenlijk iedere latex- of folieballon wel gebruiken vanaf een grootte van 9 inch. De meerprijs is dezelfde prijs die u zou betalen voor de ballonnen op de desbetreffende website(s) met inachtname van de minimale afname aldaar.

Heliumballonnen worden in een of meerdere trossen, kant en klaar bij u bezorgd. De ballonnen zijn ook allemaal gevuld met helium en voorzien van een lintje, u hoeft er zelf niets aan te doen.

De zweeftijd van 11 inch latex heliumballonnen bedraagt ca. 12 - 14 uur. We kunnen deze ballonnen eventueel behandelen met HI-FLOAT (een dun onzichtbaar beschermlaagje aan de binnenkant van de ballon waardoor de helium minder snel de ballon verlaat) zodat de ballonnen ca 1 - 2 dagen blijven zweven. De meerprijs voor deze behandeling bedraagt 1 euro per ballon.

Heliumballonnen die buiten worden gebruikt, zijn echte windvangers en blijven daarom nooit altijd 100% rechtop staan maar waaien een beetje heen en weer. Zorg er daarom altijd voor dat heliumballonnen buiten nergens tegenaan kapot kunnen waaien. Als de heliumballonnen binnen gebruikt worden dan hoeft u daar geen rekening mee te houden.

Tafeldecoratie

Een tafeldecoratie bestaat uit 3 of 5 of meer (in ieder geval een oneven aantal) heliumgevulde ballonnen welke allemaal door middel van een lintje vast zitten aan een ballongewicht en zo boven de tafel (of grond) zweven. Tafeldecoraties worden vaak op eettafels of op statafels neergezet ter decoratie van de ruimte. We kunnen de heliumballonnen ook voorzien van langere linten zodat u ze als gronddecoraties kunt gebruiken in een ruimte of aan weerszijde van een ingang.

De tafeldecoraties worden kant en klaar bij u bezorgd. De ballonnen in de tafeldecoraties zijn ook allemaal gevuld met helium, u hoeft er zelf niets aan te doen.

De zweeftijd van 11 inch latex ballonnen in een tafeldecoratie bedraagt ca. 12 - 14 uur. We kunnen deze ballonnen eventueel behandelen met HI-FLOAT (een dun onzichtbaar beschermlaagje aan de binnenkant van de ballon waardoor de helium minder snel de ballon verlaat) zodat de ballonnen ca 1 - 2 dagen blijven zweven. De meerprijs voor deze behandeling bedraagt 1 euro per ballon.

Om de zweeeftijd van de tafeldecoraties te verlengen, zouden we eventueel tegen een meerprijs 16 inch of 24 inch latex ballonnen kunnen gebruiken. Of eventueel folieballonnen die wel weken of maanden lang blijven zweven en zelfs steeds bij te vullen zijn met helium.

Tafeldecoraties die buiten staan, zijn echte windvangers en blijven daarom nooit altijd 100% rechtop staan maar waaien een beetje heen en weer. Zorg er daarom altijd voor dat een tafel- of gronddecoratie buiten nergens tegenaan kapot kan waaien. Als de tafeldecoraties binnen moeten komen te staan dan hoeft u daar geen rekening mee te houden.

Heliumboog

Een heliumboog is een lijn waar aan om de 30cm een heliumballon wordt bevestigd. De uiteinden van de lijn zitten vast aan ballongewichten. Omdat de heliumballonnen de lijn omhoog houden, ontstaat de heliumboog. Een heliumboog kan worden gebruikt om onderdoor te lopen of boven een cadeautafel.

De zweeftijd van de 11 inch latex heliumballonnen in de heliumboog bedraagt ca. 12 - 14 uur. We kunnen deze ballonnen eventueel behandelen met HI-FLOAT (een dun onzichtbaar beschermlaagje aan de binnenkant van de ballon waardoor de helium minder snel de ballon verlaat) zodat de ballonnen ca 1 - 2 dagen blijven zweven. De meerprijs voor deze behandeling bedraagt 1 euro per ballon.

Een heliumboog die buiten wordt gebruikt, is een echte windvanger. Zorg er daarom altijd voor dat de heliumboog buiten nergens tegenaan kapot kan waaien. Als de heliumboog binnen gebruikt wordt dan hoeft u daar geen rekening mee te houden.

Ballonnenhart

Een ballonnenhart is een ijzeren frame in de vorm van een hart (maar we kunnen iedere denkbare vorm maken) met een diameter van 130cm welke is omkleed met kleine 5 inch ballonnen. Deze ballondecoratie is bedoelt om op te hangen of ergens tegenaan te zetten maar ook leuk om voor je vast te houden als levensgroot fotolijstje. Een ballonnenhart wordt ook vaak gebruikt ter decoratie bij een uitvaart.

De ballondecoratie wordt kant en klaar bij u bezorgd. De ballonnen zijn ook allemaal opgeblazen. Het enige wat u zelf moet doen is het ophangen of neer zetten, dit zit niet in de prijs inbegrepen.

De houdbaarheid van zo'n ballondecoratie bedraagt 1 - 3 weken. Een ballonnenhart welke binnen gebruikt wordt, zal langer mee gaan dan een soortgelijke ballondecoratie buiten die veel meer van invloed is op het weer.

Wij leveren altijd reserve ballonnen bij onze ballondecoraties waarmee u eventuele lek geraakte 11 inch ballonnen kunt vervangen.

Ballonslinger

Een ballonslinger is in principe hetzelfde als een ballonboog echter is een ballonslinger niet bedoelt om onder door te lopen maar om ergens langs te laten lopen en zo daarop de aandacht te vestigen.

De ballonslinger wordt kant en klaar bij u bezorgd. De ballonnen in de ballonslinger zijn ook allemaal opgeblazen. Het enige wat u zelf moet doen is het ophangen van de ballonslinger, dit zit niet in de prijs inbegrepen.

De houdbaarheid van een ballonslinger bedraagt tussen de 1 en 5 dagen. Een ballonslinger welke binnen gebruikt wordt, zal langer mee gaan dan een ballonslinger buiten die veel meer van invloed is op het weer.

Wij leveren altijd reserve ballonnen bij onze ballondecoraties waarmee u eventuele lek geraakte 11 inch ballonnen kunt vervangen.

× Mega Happy Birthday Cake 134cm Hoog, 25,- euro incl. bezorgen Rotterdam
Whatsapp Whatsapp Instagram
ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.