Wij bezorgen 24 uur, 7 dagen per week in Rotterdam. Bereikbaar van 8:00 - 23:00 uur.
Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams
Ballonnenbedrijf

[The Sky is the Limit!]

Bel of WhatsApp +31 (0)10-3073668
Buiten kantoortijden graag een Whatsapp bericht sturen.

Bel of WhatsApp +31 (0)10-3073668
Buiten kantoortijden graag een Whatsapp bericht sturen.

 

WE ROTTERDAM

We komen op de mooiste plekken van Rotterdam met onze ballonnen.

We zijn trots op ons werk en op onze klanten en dat willen we hier graag laten zien.

ONS PORTFOLIO

Start je reis met ons door Rotterdam!

 

Waarom Rotterdams Ballonnenbedrijf?

Rotterdams Ballonnenbedrijf levert (Helium) Ballonnen en Ballondecoraties aan particulieren en bedrijven in Rotterdam - en met name voor de Rotterdamse horeca - een exclusieve service als het gaat om de levering van (last minute) ballonnen en helium met een 'afspraak is afspraak' mentaliteit.

We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat persoonlijk bereikbaar voor onze klanten. Bovendien weten we als dienstverlener in het hogere segment als geen ander hoezeer het wordt gewaardeerd om als een VIP te worden erkend, en als zodanig te worden behandeld.

 


Video: Ballondrop Oud en Nieuw 2018/2019 EMT Praesidium

Gratis Bezorgen

Wij zitten iedere dag in Rotterdam om de Rotterdamse horeca van ballonnen te voorzien en daarom kunnen wij gratis bezorgen (*) in Rotterdam.

Topkwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen

Uitsluitend gebruik van 's werelds beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare latex ballonnen van het #1 merk Qualatex®.

Last Minute Spoedservice

Wij kunnen zeer snel schakelen en u zelfs 24 uur per dag, 7 dagen per week buiten de reguliere openingstijden van ballonnen voorzien als het moet.

Tot 23:00 uur bereikbaar

Voor spoedorders zijn wij 7 dagen per week van 8 - 23 uur bereikbaar via Whatsapp op telefoonnummer +31 (0)10-3073668. 's Avonds en in het weekend uitsluitend via Whatsapp bericht a.u.b.

 

Exclusieve VIP Service

VIP Service

Voor de VIP in Rotterdam (particulier, business of horeca) bieden wij een exclusieve High-End Ballonnenservice. Dat betekent o.a. dat u de hoogste kwaliteit, 100% biologisch afbreekbare ballonnen mag verwachten met 100% garantie. Dat wij persoonlijk 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn en binnen 60 minuten bij u in Rotterdam voor de deur kunnen staan met ballonnen. Dus als u last minute ballonnen nodig heeft, bel of stuur een Whatsapp bericht naar +31 (0)10-3073668. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8 uur 's ochtends tot 23 uur 's avonds.

Prijslijst

Vergelijk onze concurrerende prijzen gerust met die van onze collega's. Zouden wij ook doen. En weet daarnaast dat wij ons d.m.v. onderstaande ook nog eens onderscheiden van de rest.

Let op!
Onderstaande prijzen zijn op basis van KOOP (geen HUUR) dus alles is - na betaling - uw eigendom. Wij bezorgen de ballondecoraties kant en klaar - gevuld met lucht of helium - bij u thuis of op locatie en zetten deze neer op de door u gewenste plek. U hoeft daar zelf helemaal niets aan te doen.

Wij gebruiken uitsluitend de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare latex ballonnen welke gegarandeerd vrij zijn van Nitrasamines. Nitrasamines zijn kankerverwekende stoffen die voorkomen in veel goedkope (vaak Chinese) ballonnen.

Wij leveren altijd reserve ballonnen bij de ballondecoraties waarmee u zelf onverhoopt lekke ballonnen kunt vervangen. En uiteraard leggen we even uit hoe u de lekke ballonnen kunt vervangen. Zo houdt u de ballondecoraties langer mooi.

Wij bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week en dus ook 's avonds en in het weekend als het moet. Daarbij zijn wij gespecialieerd in Last Minute spoed opdrachten en kunnen wij binnen 30 minuten bij u voor de deur staan met onze ballonnen.

 

 

Bedrukte Ballonnen

Ballonnen bedrukken met uw eigen Tekst of Logo?

 

Wij kunnen allerlei soorten en maten ballonnen laten bedrukken met uw eigen tekst of logo. We leveren graag, we leveren snel en we doen het goed!

Niet nodig om verder te zoeken! Mag wel, maar u vindt zeker geen goedkopere en snellere ballondrukkerij die al vanaf 25 ballonnen kan bedrukken. Sterker nog... reuzeballonnen kunt u al vanaf 1 stuk bestellen.

 • Voor 12u besteld, volgende dag drukken en versturen. Voor slechts € 25,- extra, drukken we zelfs vandaag.
 • Productie in eigen huis
 • Minimale afname slechts 25st. Reuzeballonnen v/a 1st.
 • Gratis proefdruk
 • Full-color en raster bedrukken mogelijk
 • Keuze uit verschillende soorten en maten ballonnen
 • Latex ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar

 

Bestellen

Horeca Service

Als horeca ondernemer geeft u uw klanten graag wat extra’s. Het is heel normaal om naar manieren te blijven zoeken waarmee u zich onderscheidt van een ander en uw klanten verrast. Het begrijpen van consumenten en hun behoeften is de sleutel tot een succesvolle horeca onderneming.

Maak de perfecte eerste indruk.

De eerste indruk is een heel belangrijke, en de kans om een goede indruk te maken krijgt u maar één keer. De tafel is het eerste waar gasten mee te maken krijgen. En als er iets te vieren valt, dan horen daar ballonnen bij. Dit kan in de vorm van een tros ballonnen op tafel of de leeftijd van de jarige in grote folieballon cijfers, zie foto hieronder. Voor u als horeca ondernemer is deze service gratis omdat u deze kosten 1 op 1 kunt doorrekenen aan de klant.

Niet overtuigd? Lees hier de reviews van gasten in de Rotterdamse horeca als het gaat om ballonnen bij hun reservering.

Rotterdams Ballonnenbedrijf bij de Oysterclub

Hoe werkt het?

 1. Gasten die bij u in Rotterdam komen eten en iets te vieren hebben, kunt u bij het reserveren vragen of zij ballonnen willen bij hun tafel. Bijvoorbeeld een tros ballonnen op tafel of de leeftijd van de jarige in grote folieballon cijfers.
 2. Als uw klant ballonnen wilt, stuurt u ons een Whatsapp bericht of belt naar +31 (0)10-3073668 en laat u ons weten wat u nodig heeft en wanneer.
 3. Op de afgesproken dag en tijd komen wij de ballonnen brengen en rekent u contant af met de bezorger.
 4. De gasten komen 's avonds bij u eten en bij het afrekenen zet u de bestelde ballonnen op hun rekening.

Uw zaak in style!

Nog een voordeel van onze ballonnen service is dat u in uw zaak geen ratjetoe krijgt aan verschillende kleuren. Gasten die hun verjaardag bij u vieren en hun eigen ballonnen meenemen, komen met allemaal verschillende kleuren ballonnen aan en uw zaak lijkt wel een circus. Met onze ballonnenservice voorkomt u dit. Wij komen immers altijd dezelfde (vooraf afgespoken) kleuren ballonnen bezorgen. En natuurlijk kunt u altijd nog een uitzondering maken door uw gasten wel zelf de kleuren van hun ballonnen te laten kiezen.

Voorwaarden Gratis bezorgen (*)

We leveren een high-end ballonnen service en hebben een 'the sky is the limit' mentaliteit, maar we weten ook heel goed dat we in een aantal situaties geen bezorgkosten kunnen rekenen. Voor gratis bezorgen gelden de volgende voorwaarden:

 1. Volg ons op Instagram @rotterdamsballonnenbedrijf en wanneer jij jouw foto’s tagt met #RotterdamsBallonnenbedrijf dan weet je zeker dat wij jouw foto’s zullen zien, wij vinden het altijd leuk om foto’s van onze ballonnen bij onze trouwe volgers te zien.
 2. Bestellingen voor de middag / avond dienen uiterlijk (liever eerder) de ochtend van te voren te worden doorgegeven. Spoedopdrachten gaan in overleg.
 3. Minimale afname 25,-
 4. Gratis bezorgen geldt voor bezorgen op de begane grond in Rotterdam Centrum, Delfshaven, Overschie, Noord, Hillegersberg, Schiebroek, Kralingen, Crooswijk, Feijenoord, IJsselmonde, Charlois.
 5. Wij kunnen heel de dag tot 's avonds bij u terecht. We kunnen van te voren geen exacte tijd afspreken omdat we de rit combineren met andere klanten.

Voldoet u niet aan alle voorwaarden?

We kunnen altijd bij u bezorgen maar dan zullen we speciaal voor u moeten rijden. En dat is zeker geen probleem, dat doen we heel graag, echter moeten we dan wel bezorgkosten rekenen. De bezorgkosten bedragen in dat geval:

Regio Bezorgkosten
Hoogvliet, Poortugaal, Rhoon
€ 15,-
Barendrecht, Ridderkerk
€ 20,-
Rotterdam Zuid
€ 20,-
Rotterdam Centrum
€ 25,-
Rotterdam Noord
€ 30,-
Prins Alexander, Capelle a/d IJssel
€ 30,-

FOTO'S

Hieronder een overzicht van Rotterdamse klanten en projecten in Rotterdam die wij van ballonnen hebben mogen voorzien.

swipe


Heliumballonnen Rotterdam

Heliumballonnen Receptie Bruno Roommate Hotel Rotterdam Heliumballonnen B Deck Ss Rotterdam Heliumballonnen Dental Clinics Zuiderterras Zuidplein Rotterdam Heliumballonnen Dental Clinics Zuiderterras Zuidplein Rotterdam Heliumballonnen Babyshower Dahlia Boutique Cafe Rotterdam Heliumballonnen Opening Meta Carriere Pleinweg Rotterdam Heliumballonnen Tafeldecoratie 6ballonnen Rozenblaadjes Huwelijksaanzoek Waterfront Sauna Kamer Mainport Design Hotel Rotterdam Heliumballonnen Tafeldecoratie 6ballonnen Rozeblaadjes Huwelijksaanzoek Waterfront Sauna Kamer Mainport Design Hotel Rotterdam Heliumballonnen Lee Towers Rotterdam Heliumballonnen Huwelijksaanzoek King Guest Room Hilton Hotel Rotterdam

Tafeldecoratie Rotterdam

Tafeldecoratie 3ballonnen Ballontoef Huwelijk Trouwen Terraszaal Lommerrijk Hillegersberg Rotterdam Tafeldecoratie 3ballonnen Ballontoef Huwelijk Trouwen Terraszaal Lommerijk Hillegersberg Rotterdam Tafeldecoratie 3ballonnen Unigas Blaak 555 Five55 Rotterdam Tafeldecoratie 6ballonnen Folieballon Cijfer 18 Verjaardag Cafe In The City Rotterdam Tafeldecoratie 6ballonnen Gronddecoratie Tos Rotterdam Tafeldecoratie 6ballonnen The Harbour Club Rotterdam Tafeldecoratie 6ballonnen The Oyster Club Rotterdam Tafeldecoratie 3ballonnen Folieballon Cijfer 21 Verjaardag 1nul8 Rotterdam Tafeldecoratie 6ballonnen Cafe In The City Rotterdam Tafeldecoratie 5ballonnen En Folieballon Cijfer 30 Verjaardag Westkop Rotterdam

Folieballon cijfer Rotterdam

Ballonpilaar Breed Rond Folieballon Cijfer 50 Jubileum Amateur Tuinders Vereniging Atv Ommoord Rotterdam Heliumballonnen Tafeldecoratie 3ballonnen En Folieballon Cijfer 30 Verjaardag Westkop Rotterdam Folieballon Cijfer 30 Tafeldecoratie 6ballonnen Verjaardag Met Uitzicht Op De Erasmusbrug Rem Koolhaas Suite Nhow Hotel Rotterdam Folieballon Cijfer 30 En Tafeldecoratie 6ballonnen Verjaardag Cafe In The City Rotterdam Tafeldecoratie 3ballonnen Folieballon Cijfer 22 Verjaardag Vandal Rotterdam Tafeldecoratie 6ballonnen Folieballon Cijfer 22 Verjaardag The Oyster Club Rotterdam Tafeldecoratie 6ballonnen Folieballon Cijfer 37 Verjaardag The Oyster Club Rotterdam Folieballon Cijfer 80 Verjaardag Suite Hotel Pincoffs Rotterdam Folieballon Cijfer 45 Depot Boijmans Van Beuningen Rotterdam Ballonboog 6m Met Folieballon Cijfer 45 Depot Boijmans Van Beuningen Rotterdam

Cloudbuster Rotterdam

Cloudbuster Rond Le Club The Oyster Club Rotterdam Cloudbuster Rond Rtm Stage Ahoy Rotterdam Cloudbuster Rond Luster Rotterdam Cloudbuster Rond Bedrukt Rdm Onderzeebootloods Rotterdam Cloudbuster Rond Bedrukt Onderzeebootloods Rotterdam Cloudbuster Rond Cocktailbar Luster Rotterdam Cloudbuster Rond Le Club The Oyster Club Rotterdam Cloudbuster Rond Bedrukt Jubileum 100 Jaar Van Omme De Groot Heemraadsingel Rotterdam Cloudbuster Rond Tafeldecoratie 3ballonnen Koningsdag Cafe In The City Rotterdam Cloudbuster Rond Koningsdag Cafe In The City Rotterdam

Ballonpilaar Rotterdam

Ballonpilaar Breed Rond Personeelsfeest Feyenoord Hollywood Event Center De Kuip Rotterdam Ballonpilaar Breed Rond Bavaria Kvk City Race Max Verstappen Red Bull Racing Formule 1 F1 Hollywood Event Center Rotterdam Ballonpilaar Breed Rond Bavaria Kvk City Race Max Verstappen Red Bull Racing Formule 1 F1 Hollywood Event Center Rotterdam Ballonpilaar Breed Rond Bavaria Kvk City Race Max Verstappen Red Bull Racing Formule 1 F1 Hollywood Event Center Rotterdam Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Neelevat Pernis Rotterdam Ballonpilaar Breed Rond Amazing Oriental Zuidplein Rotterdam Ballonpilaar Breed Rond Opening Neelevat Pernis Rotterdam Ballonboog 6m Ballonpilaar Breed Rond The Boathouse Kralingen Kralingse Plas Rotterdam Ballonpilaar Breed Rond Bedrukt Diplomering Geslaagd Albeda College Zusterhennekeplein Rotterdam Ballonpilaar Breed Rond Tafeldecoratie 6ballonnen Diplomering Comenius College Rotterdam

Ballonboog Rotterdam

Ballonboog 6m Centrale Openbare Bibliotheek Bibliotheektheater Rotterdam Ballonboog 6m Diplomering Geslaagd Albeda College Zusterhennekeplein Rotterdam Ballonboog 6m Diplomering Geslaagd Hoornbeeck College Rotterdam Ballonboog 6m The Harbour Club Rotterdam Ballonboog 6m Unilever Rotterdam Ballonboog 5m Kinderhersenlab Erasmus Sophia Kinderziekenhuis Rotterdam Ballonboog 6m Diplomering Geslaagd Olympia College Rotterdam Ballonboog 6m Met Folieballon Cijfer 45 Depot Boijmans Van Beuningen Rotterdam Ballonboog 6m Diplomering Geslaagd Hoornbeeck College Rotterdam Ballonboog 6m Regenboog Laurens Woonzorglocatie Aesopus Rotterdam

Ballonslinger Rotterdam

Ballonslinger 6m Rotterdam Amsterdam Gaypride 2011 Ballonslinger Supermarkt Rotterdam Overschie Ballonslinger Supermarkt Rotterdam Overschie

Ballonboeket Rotterdam

Ballonboeket En Folieballon Cijfer 25 Verjaardag Drip My Nails Rotterdam Ballonboeket Verjaardag 19 Jaar The Student Hotel Rotterdam Ballonboeket Verjaardag 4 Jaar Marvel Spiderman The Harbour Club Rotterdam Ballonboeket Halloween The Harbour Club Rotterdam Ballonboeket Geslaagd Diplomering Thomas More Hoge School Rotterdam Ballonboeket Geslaagd Diplomering Thomas More Hogeschool Rotterdam Ballonboeket Geslaagd Diplomering Thomas More Hoge School Rotterdam Ballonboeket Bedankt Dupi Group Rotterdam Ballonboeket Geslaagd Thomas More Hoge School Rotterdam Ballonboeket Sterkte Beterschap Laurens Revalidatiecentrum Locatie Motorstraat Rotterdam

Heliumboog Rotterdam


Balloondrop Rotterdam


Ballontoef Rotterdam

Ballontoef Bordeaux Chrome Goud Brug Scheepsbouwweg Rotterdam Heijplaat Ballontoef Markthal Rotterdam Rotterdamse Ballonnen Ballontoef Kubuswoningen Blaak Rotterdam Rotterdamse Ballonnen Ballontoef The Harbourclub Rotterdam Ballontoef Cafe In The City Rotterdam Ballontoef Walhalla Theater Rotterdam Ballontoef Animathor Rotterdam Ballontoef Animathor Rotterdam

 

[Toon alle foto's van projecten in Rotterdam]

meer Ballondecoraties

We maken ballondecoraties van alle gelegenheden en thema's. Onderstaande links brengen u naar ons uitgebreide foto album met foto's van ballondecoraties die wij de afgelopen jaren hebben verzorgd.

Abraham Baby Babyshower Bedankt Beterschap Bruiloft Communie Diplomering Geboorte Geslaagd Geslacht Onthulling Gender Reveal Party Halloween Huwelijk Jubileum Kerst Koningsdag Liefde Moederdag Opening Oud en Nieuw Paarse Vrijdag Pasen Pensioen Sarah Sterkte Succes Sinterklaas Sweet 16 Trouwen Uitvaart Vaderdag Valentijnsdag Verjaardag Vrijgezellenfeest Zwanger

Openingen

Als u een ballonnenboog of 2 ballonpilaren wilt inzetten bij uw opening, dan kunnen we daar een luxe openingslint (eventueel bedrukt met een tekst en/of uw logo) bij leveren om door te (laten) knippen tijdens de openingshandeling.

Dit lint is 100mm breed en kost u 10 euro per meter incl. BTW en bedrukken in 1 kleur. U heeft de keuze uit 55 kleuren lint en 14 kleuren bedrukking. Onbedrukt is het de helft van de prijs. Tegen een meerprijs van 5 euro per opdruk kunnen we uw logo eventueel ook in fullcolor bedrukken op een wit lint. We drukken in eigen huis dus we kunnen binnen een dag leveren.

Openingslint € 10,- p/m incl. bedrukking.

Opening

Opening

Nieuw! Ballonnen Boeketten

Verras een vriend, vriendin, collega of familielid door een kant en klaar ballonnen boeket bij hem / haar thuis of op kantoor in Rotterdam te laten bezorgen!

Stuur ons een bericht met uw wensen qua kleuren, thema en /of gelegenheid en wij maken er een prachtig ballonnen boeket van en bezorgen deze op de afgesproken datum bij de ontvanger thuis of op kantoor in Rotterdam.

Let op!
Omdat wij veel last minute spoedorders krijgen, moeten we het doen met de ballonnen die we op dat moment op voorraad hebben. Daarbij zijn ook niet alle ballonnen voor de Europese markt beschikbaar. Dat is de reden waarom u geen specifieke ballon kunt kiezen (wel de kleuren en thema uiteraard) maar het design van het boeket aan onze expertise moet overlaten. Echter zullen we u zeker niet teleurstellen.

Garantie!
Wij garanderen dat het aantal en soort ballonnen in het ballonnenboeket altijd overeenkomen met 1 van de ballonboeketten in onderstaande foto en dat alle latex ballonnen in het boeket minimaal 3 tot 5 dagen blijven zweven. De folieballonnen kunnen wel weken of maanden blijven zweven en kunnen ook steeds worden bijgevuld. U mag dus minimaal een soortgelijk ballonboeket verwachten.

€ 25,- incl. bezorgen Rotterdam*

* Prijs is incl. bezorgen Rotterdam mits we de gehele dag terecht kunnen. Als de ontvanger niet thuis is, dan proberen we het bij de buren of hangen de ballonnen in een zak aan de deur.

Foto's van onze ballonboeketten

Ballonboeketten

Verjaardagstaart


Foto's van onze ballonboeketten

Kleuren

Rotterdams Ballonnenbedrijf gebruikt voor haar klanten, uitsluitend 100% biologisch afbreekbare latex ballonnen van 's werelds beste ballonnen merk Qualatex™. Qualatex is onbetwist de beste kwaliteit ballonnen die er te krijgen is. Rotterdams Ballonnenbedrijf is een CBA gecertificeerd bedrijf (Certified Balloon Artist) welke ook een commitment heeft gesteld om uitsluitend de beste kwaliteit ballonnen te gebruiken. U kunt kiezen uit onderstaande effen kleuren ballonnen welke wij altijd genoeg voor u in voorraad hebben.

 

Kleurenkaart Qualatex Ballonnen Kleurenkaart Qualatex Ballonnen Kleurenkaart Qualatex Ballonnen

FAQ

Kan ik wel een Whatsapp bericht sturen naar een 010 nummer?

Ja, het is voor ons mogelijk om Whatsapp berichten te ontvangen op een vaste telefoonlijn. Contact via Whatsapp heeft ook ons voorkeur. Als het onverhoopt niet lukt om ons een Whatsapp bericht te sturen, mail ons dan uw nummer of bel ons even, dan sturen wij u een Whatsapp bericht.

 

Bezorgen jullie alleen in Rotterdam?

Nee, we bezorgen door heel Nederland en zelfs verder dan dat. Het is alleen zo dat we iedere dag ballonnen bezorgen in Rotterdam en daarom betaalt u in Rotterdam geen bezorgkosten.

 

Waarom worden er alsnog bezorgkosten gerekend in Rotterdam?

In de meeste gevallen komt dat omdat u de ballonnen alleen om een bepaald tijdstip wilt ontvangen en dan moeten we speciaal voor u gaan rijden. We kunnen alleen gratis bezorgen als we heel de dag (tussen 11 en 17 uur) bij u terecht kunnen en dus onderweg de ballonnen bij u kunnen bezorgen.

 

Bedrukken jullie ook ballonnen met eigen opdruk?

Ja zeker! Wij kunnen de 33cm ballonnen - die we gebruiken in al onze ballondecoraties en als heliumballonnen - al bedrukken vanaf 25 stuks. De reuzeballonnen van 90cm kunnen we zelfs al vanaf 1 stuk bedrukken met uw tekst of logo in 1 kleur. Check hier de meerprijs en de levertijd.

 

Hoe worden heliumballonnen geleverd?

De heliumballonnen worden kant en klaar bij u bezorgd, d.w.z. gevuld met helium en voorzien van een lintje. In de meeste gevallen komen we ze kant en klaar opgeblazen bezorgen met een bestelbus maar in enkele gevallen (als het niet meer in de bestelbus past) vullen we de ballonnen bij u op locatie.

 

Hoe lang blijven heliumballonnen zweven?

De heliumballonen die wij in Rotterdam bezorgen blijven zeker ca. 14-16 uur zweven. We kunnen heliumballonnen tegen een meerprijs van 1.00 euro ook behandelen met een gel (Hi-FLOAT) waardoor ze wel enkele dagen kunnen blijven zweven. De grote 90cm heliumballonnen (cloudbusters) houden het zonder HI-FLOAT al enkele dagen vol.

 

Hoeveel ballonnen zijn nodig om een plafond te vullen?

Een standaard formaat heliumballon heeft - als je van de zijkant kijkt - een verticale diameter van 30cm (van boven naar beneden gemeten). Maar als een heliumballon tegen het plafond hangt en je kijkt van onderaf, dan heeft de ballon slechts een horizontale diameter van 25cm. Dat betekent dat er maximaal in 1 vierkante meter 4 rijen van 4 ballonnen = 16 ballonnen gaan. Maar goed, dan is er ook geen stukje plafond meer te zien. In de regel geldt dat als je rekent met 9 ballonnen per vierkante meter (m2) - dus 3 rijen van 3 ballonnen - het plafond mooi en goed gevuld is.

 

Hoe lang blijven ballondecoraties goed?

Ballondecoraties die binnen staan houden het wel een week vol en daarbij krijgt u altijd reserve ballonnen en een korte uitleg waarmee u de lekke ballonnen zelf kunt vervangen. Ballondecoraties die buiten staan gaan over het algemeen minder lang mee omdat die altijd van invloed zijn op factoren van buitenaf zoals aanrakingen en het weer. Ballonnen zijn echte windvangers en ballonnen kunnen slecht tegen de volle zon (lichte kleuren beter dan donkere kleuren). Regen maakt heliumballonnen nat en dus zwaar waardoor ze vroegtijdig naar beneden komen.

 

Hoe kun je het beste opgeblazen ballonnen bewaren?

Laat latex ballonnen 's nachts niet buiten staan. Omdat de ballonnen 's nachts krimpen door de kou en overdags weer uitzetten door de warmte, zullen de ballonnen klappen. Voorkom dit door de ballonnen 's nacht binnen te bewaren.

 

Waarom klappen ballonnen spontaan of lopen leeg?

Ballonnen kunnen slecht tegen warmte! Gebruik bij voorkeur geen donkere kleuren in ballondecoraties die buiten in de zon moeten staan. Donkere kleuren ballonnen absorberen de warmte, worden dof en poreus en kunnen daarom spontaan klappen of leeglopen. Lichte kleuren ballonnen weerkaatsen juist het zonlicht en zullen daarom minder snel vergaan. Dit geldt ook voor warme ruimtes binnen.

 

Waarom worden ballonnen dof?

Dat komt door de zon / warmte. Donkere kleuren ballonnen absorberen het zonlicht en de warmte en zullen sneller afbreken dan lichte kleuren ballonnen. Kies daarom bij wam weer bij voorkeur voor lichte kleuren ballonnen. Dit geldt ook voor warme ruimtes binnen.

 

Heb ik garantie op de ballonnen?

U krijg van ons altijd reserve ballonnen om lekke ballonnen te kunnen repareren maar omdat ballonnen nu eemaal kwetsbaar zijn en door zoveel factoren kunnen klappen - waar wij geen invloed op hebben - kunnen we geen keiharde garantie geven. Echter als er echt nood aan de man is en ballonnen moeten vervangen worden, bel ons dan of stuur een Whatsapp bericht naar +31 (0)10-3073668 om de mogelijkheden te bespreken. Wellicht zijn we nog in de buurt.

 

Mag je heliumballonnen oplaten in Rotterdam?

Wij staan voor een schoon milieu en daarom laten wij al geruime tijd geen ballonnen meer op. Sinds 1 januari 2020 is het oplaten van heliumballonnen in Rotterdam verboden. Immers alles wat naar boven gaat, komt ook een keer naar beneden in de natuur terecht en dat willen we niet uiteraard. Het verbod geldt voor ballonnen in alle vormen en van alle materialen die middels helium of een andere gas- of vuurbron in de lucht worden opgelaten. Ballonnen die vastzitten of vastgehouden worden mogen nog wel, maar alleen als deze weer netjes worden opgeruimd.

 

Komen jullie de steunen van de ballondeco's weer ophalen?

De ballondecoraties die wij in Rotterdam bezorgen staan op steunen van wegwerpmateriaal die u na gebruik mag weggooien of behouden. Dit is goedkoper dan ze weer bij u te moeten ophalen. Echter nemen wij ze ook graag weer mee als we weer bij u zijn voor een volgende opdracht.

 

Hebben jullie een ballonnenwinkel in Rotterdam?

Nee, we hebben geen fysieke ballonnenwinkel in Rotterdam. U kunt ook niet afhalen in Rotterdam omdat we daar niet altijd aanwezig zijn. Wel kunt u op afspraak ballonnen bekijken, bespreken en afhalen bij onze collega in Spijkenisse. Onze online ballonnenwinkel vindt u hier.

 

Kan ik ook 1 heliumballon vandaag of morgen bij iemand laten bezorgen?

Ja, dat kan zeker! En niet alleen in Rotterdam maar door heel Nederland en Belgie. Hiervoor werken wij samen met een aantal partners die vandaag of morgen nog een heliumballon kunnen bezorgen. Meer info vindt u hier.

 

Staat uw vraag er niet bij?

Stel uw vraag via Google of via onderstaand formulier of bel of stuur een Whatsapp bericht naar +31 (0)10-3073668.

 

Kaart van Rotterdam

KLANT IS KONING!

Hieronder een overzicht van de laatste 5 reviews over het Rotterdams Ballonnenbedrijf. Een overzicht van alle onafhankelijke reviews vindt u op Google.

 

D Doornbos
02-02-2022
Voor de 18e verjaardag van mijn dochter ballonnen besteld. Alles makkelijk via de app kunnen regelen, zelfs in het weekend. Echt een super goede service en goede kwaliteit! En zelfs nog thuis bezorgd ook! Op naar het volgende feestje

 

Kitty de Jong-Hendriks
13-04-2022
Nog net voor het weekend 2 balonpilaren besteld en maandagmiddag al geplaatst. Snelle service, snelle en heldere communicatie en afhandeling. De pilaren zijn lang na het feestje blijven staan omdat ze zo mooi waren en bleven.

 

nur ask
29-10-2021
ik heb voor het eerst bij deze bedrijf ballonnen besteld was eigenlijk last Minute opdracht. Ze hebben netjes direct gereageerd en aangegeven wat de mogelijkheden en kosten zijn. Erg helder en duidelijk geen verrassingen achteraf. Ze hebben netjes op de verjaardag van mijn kinderen de ballonen gebracht voordat zij al thuis waren. Zij waren aangenaam verrast. Kortom een aanrader!

 

Robin Versnel
17-07-2022
Wat een helden zijn de mensen van Rotterdamse ballonnen! Wegens een slechte levering van een ander bedrijf zat ik ongelofelijk in de stress, maar gelukkig stonden deze toppers voor mij klaar. Binnen 3 min antwoord op mijn (wanhopige) appje en binnen een uur had ik een mooie tros helium ballonnen! Prijs en kwaliteit is top en ze hebben een fantastische service. Voortaan bestel in alleen nog maar hier mijn helium ballonnen!

 

Franny van Linschoten
21-05-2022
Het was een last minute opdracht en ik had al 3 x nee ontvangen van diverse bedrijven. Iedereen zat ramvol. Indien ik ze zelf op wilde halen was er nog een mogelijkheid. Fantastisch geregeld en omdat ik eens wilde testen hoelang behandelde ballonnen nu eigenlijk aan het plafond blijven plakken heb ik er 3 laten hangen. Ze hebben 15 dagen gehangen 👍🏻 Communicatie per bedrijfstak App daar had ik geen ervaring mee. Verliep echt boven verwachting

 

Meer...

Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaringen met het Rotterdams Ballonnenbedrijf. Om een review te plaatsen kunt u deze link gebruiken. U helpt ons hiermee onze service nog meer te verbeteren. Alvast hartelijk dank.


PERSBERICHT

Rotterdam, dd-mm-jjjj

Echte Rotterdamse ballonnenshop opent in plaatselijk dialect

Rotterdammers bestellen voortaan bedrukte ballonnen in hun eigen taal. Er opent een nieuwe drukkerij speciaal voor Rotterdammers, door Rotterdammers, met een wel heel bijzondere webshop. Gers, ja toch?

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf opent een nieuwe drukkerij in de Maasstad. Wie op zoek is naar ballonnen met eigen logo, tekst of foto kan dus voortaan bij een lokale ondernemer terecht. Voor de gelegenheid is de website (rotterdamseballondrukkerij.nl) volledig in Rotterdamse spreektaal geschreven. Van de veel gestelde vragen tot aan de specificaties voor het aanleveren van drukwerk, alles wordt in het typische plaatselijke dialect uitgelegd.

De Rotterdamse ballondrukkerij levert ballonnen in allerlei soorten en maten. Een feestelijke opening, een bruiloft of een persoonlijk cadeau, het 'ken' voor elke gelegenheid. De ballonnen worden gemaakt van biologisch afbreekbaar latex, maar het bedrijf roept haar klanten toch op om er geen zwerfvuil van te maken, "want zorrege voor ’t milieu motten we allemaal."

Hoewel het bedrijf zich met deze speciale website richt op de echte Rotterdammer, mag natuurlijk iedereen uit Nederland en België bedrukte ballonnen bestellen.

--- EINDE PERSBERICHT ---

Noot voor de redactie
Deze website is onderdeel van Globos Ballonnen B.V. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

CONTACT

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is onderdeel van Globos Ballonnen B.V. Vragen? Neem gerust contact op.

Thurledeweg 125 (geen bezoekadres)
3044ER Rotterdam, NL
Tel: +31 (0)10-3073668
Whatsapp: +31 (0)10-3073668
Whatsapp: +31 (0)10-3073668
Email: info@rotterdamsballonnenbedrijf.nl
Instagram: @rotterdamsballonnenbedrijf

Spamcontrole

Ballonnenboog

Een ballonnenboog is een boog van 11 inch ballonnen die vaak voor de ingang wordt geplaatst, waar gasten onderdoor naar binnen gaan. Een ballonnenboog voor de deur is een opvallende blikvanger en een hartelijk welkom voor uw gasten bij een huwelijk, een opening of ieder andere feestelijke gelegenheid.

De ballonboog wordt kant en klaar bij u voor de deur neer gezet. De ballonnen in de ballonnenboog zijn ook allemaal opgeblazen, u hoeft er zelf niets aan te doen.

De houdbaarheid van een ballonnenboog bedraagt tussen de 1 en 5 dagen. Een ballonnenboog die buiten tegen de ingang staat, is prima vast te zetten en daarmee veel minder kwetsbaar dan een ballonnenboog die vrij staat. Zorg er daarom altijd voor dat wij de ballonnenboog ergens tegenaan vast kunnen zetten zodat deze niet kan omwaaien bij slecht weer. Als de ballonnenboog binnen moet komen te staan dan hoeft u daar geen rekening mee te houden.

Wij leveren altijd reserve ballonnen bij onze ballondecoraties waarmee u eventuele lek geraakte 11 inch ballonnen kunt vervangen.

Ballonpilaar

Een ballonpilaar is een staander van 11 inch ballonnen met daar bovenop een grote (hart)ballon met een diameter van maarliefst 90cm die vaak per 2 aan weerszijden van de ingang worden geplaatst, waar gasten tussendoor naar binnen gaan. Een ballonpilaar voor de deur is een opvallende blikvanger en een hartelijk welkom voor uw gasten bij een huwelijk, een opening of ieder andere feestelijke gelegenheid.

De ballonpilaar wordt kant en klaar bij u voor de deur neer gezet. De ballonnen in de ballonpilaar zijn ook allemaal opgeblazen, u hoeft er zelf niets aan te doen.

De houdbaarheid van een ballonpilaar bedraagt tussen de 1 en 5 dagen. Een ballonpilaar die buiten tegen de ingang staat, is beter vast te zetten en daarmee wat minder kwetsbaar dan een ballonpilaar die vrij staat. Zorg er daarom altijd voor dat wij de ballonpilaar ergens tegenaan vast kunnen zetten zodat deze niet kan omwaaien bij slecht weer. Als de ballonpilaar binnen moet komen te staan dan hoeft u daar geen rekening mee te houden.

Wij leveren altijd reserve ballonnen bij onze ballondecoraties waarmee u eventuele lek geraakte 11 inch ballonnen kunt vervangen. Dit geldt niet voor de grote ballon bovenop.

Cloudbuster

Een cloudbuster is een grote helium gevulde latex- of folieballon aan een 2 a 3 meter lang lint. Een ballongewicht (vaak een stevige kleine ballon in bijpassende kleur, gevuld met zand of water) zorgt dat de cloudbuster niet wegzweeft. De knoop van de grote ballon wordt afgewerkt met een trosje van 4 kleine ballonnetjes. Cloudbusters worden vaak per 2 aan weerszijden van de ingang geplaatst, waar gasten tussendoor naar binnen gaan maar cloudbusters zijn ook uitermate geschikt ter decoratie / opvulling van (grote) ruimten.

De cloudbuster wordt kant en klaar bij u bezorgd. De ballonnen in de cloudbuster zijn ook allemaal opgeblazen en de grote topballon is gevuld met helium, u hoeft er zelf niets aan te doen.

De zweeftijd van een coudbuster met een latex topballon bedraagt ca. 5 dagen. De zweeftijd van een cloudbuster met een folieballon bovenop kan wel weken of maanden blijven zweven en is zelfs steeds bij te vullen met helium.

Cloudbusters zijn echte windvangers en blijven buiten daarom nooit altijd 100% rechtop staan maar waaien een beetje heen en weer. Zorg er daarom altijd voor dat een cloudbuster nergens tegenaan kapot kan waaien. Als de cloudbusters binnen moeten komen te staan dan hoeft u daar geen rekening mee te houden.

Heliumballonnen

Heliumballonnen zijn losse helium gevulde ballonnen aan een lintje die u bijvoorbeeld ter decoratie los tegen het plafond kunt laten zweven of u laat ze op in de lucht tijdens een openingshandeling of ballonnenwedstrijd. Ook worden heliumballonnen vaak opgelaten bij een uitvaart.

Als losse heliumballonnen kunnen we eigenlijk iedere latex- of folieballon wel gebruiken vanaf een grootte van 9 inch. De meerprijs is dezelfde prijs die u zou betalen voor de ballonnen op de desbetreffende website(s) met inachtname van de minimale afname aldaar.

Heliumballonnen worden in een of meerdere trossen, kant en klaar bij u bezorgd. De ballonnen zijn ook allemaal gevuld met helium en voorzien van een lintje, u hoeft er zelf niets aan te doen.

De zweeftijd van 11 inch latex heliumballonnen bedraagt ca. 12 - 14 uur. We kunnen deze ballonnen eventueel behandelen met HI-FLOAT (een dun onzichtbaar beschermlaagje aan de binnenkant van de ballon waardoor de helium minder snel de ballon verlaat) zodat de ballonnen ca 1 - 2 dagen blijven zweven. De meerprijs voor deze behandeling bedraagt 1 euro per ballon.

Heliumballonnen die buiten worden gebruikt, zijn echte windvangers en blijven daarom nooit altijd 100% rechtop staan maar waaien een beetje heen en weer. Zorg er daarom altijd voor dat heliumballonnen buiten nergens tegenaan kapot kunnen waaien. Als de heliumballonnen binnen gebruikt worden dan hoeft u daar geen rekening mee te houden.

Tafeldecoratie

Een tafeldecoratie bestaat uit 3 of 5 of meer (in ieder geval een oneven aantal) heliumgevulde ballonnen welke allemaal door middel van een lintje vast zitten aan een ballongewicht en zo boven de tafel (of grond) zweven. Tafeldecoraties worden vaak op eettafels of op statafels neergezet ter decoratie van de ruimte. We kunnen de heliumballonnen ook voorzien van langere linten zodat u ze als gronddecoraties kunt gebruiken in een ruimte of aan weerszijde van een ingang.

De tafeldecoraties worden kant en klaar bij u bezorgd. De ballonnen in de tafeldecoraties zijn ook allemaal gevuld met helium, u hoeft er zelf niets aan te doen.

De zweeftijd van 11 inch latex ballonnen in een tafeldecoratie bedraagt ca. 12 - 14 uur. We kunnen deze ballonnen eventueel behandelen met HI-FLOAT (een dun onzichtbaar beschermlaagje aan de binnenkant van de ballon waardoor de helium minder snel de ballon verlaat) zodat de ballonnen ca 1 - 2 dagen blijven zweven. De meerprijs voor deze behandeling bedraagt 1 euro per ballon.

Om de zweeeftijd van de tafeldecoraties te verlengen, zouden we eventueel tegen een meerprijs 16 inch of 24 inch latex ballonnen kunnen gebruiken. Of eventueel folieballonnen die wel weken of maanden lang blijven zweven en zelfs steeds bij te vullen zijn met helium.

Tafeldecoraties die buiten staan, zijn echte windvangers en blijven daarom nooit altijd 100% rechtop staan maar waaien een beetje heen en weer. Zorg er daarom altijd voor dat een tafel- of gronddecoratie buiten nergens tegenaan kapot kan waaien. Als de tafeldecoraties binnen moeten komen te staan dan hoeft u daar geen rekening mee te houden.

Heliumboog

Een heliumboog is een lijn waar aan om de 30cm een heliumballon wordt bevestigd. De uiteinden van de lijn zitten vast aan ballongewichten. Omdat de heliumballonnen de lijn omhoog houden, ontstaat de heliumboog. Een heliumboog kan worden gebruikt om onderdoor te lopen of boven een cadeautafel.

De zweeftijd van de 11 inch latex heliumballonnen in de heliumboog bedraagt ca. 12 - 14 uur. We kunnen deze ballonnen eventueel behandelen met HI-FLOAT (een dun onzichtbaar beschermlaagje aan de binnenkant van de ballon waardoor de helium minder snel de ballon verlaat) zodat de ballonnen ca 1 - 2 dagen blijven zweven. De meerprijs voor deze behandeling bedraagt 1 euro per ballon.

Een heliumboog die buiten wordt gebruikt, is een echte windvanger. Zorg er daarom altijd voor dat de heliumboog buiten nergens tegenaan kapot kan waaien. Als de heliumboog binnen gebruikt wordt dan hoeft u daar geen rekening mee te houden.

Ballonnenhart

Een ballonnenhart is een ijzeren frame in de vorm van een hart (maar we kunnen iedere denkbare vorm maken) met een diameter van 130cm welke is omkleed met kleine 5 inch ballonnen. Deze ballondecoratie is bedoelt om op te hangen of ergens tegenaan te zetten maar ook leuk om voor je vast te houden als levensgroot fotolijstje. Een ballonnenhart wordt ook vaak gebruikt ter decoratie bij een uitvaart.

De ballondecoratie wordt kant en klaar bij u bezorgd. De ballonnen zijn ook allemaal opgeblazen. Het enige wat u zelf moet doen is het ophangen of neer zetten, dit zit niet in de prijs inbegrepen.

De houdbaarheid van zo'n ballondecoratie bedraagt 1 - 3 weken. Een ballonnenhart welke binnen gebruikt wordt, zal langer mee gaan dan een soortgelijke ballondecoratie buiten die veel meer van invloed is op het weer.

Wij leveren altijd reserve ballonnen bij onze ballondecoraties waarmee u eventuele lek geraakte 11 inch ballonnen kunt vervangen.

Ballonslinger

Een ballonslinger is in principe hetzelfde als een ballonboog echter is een ballonslinger niet bedoelt om onder door te lopen maar om ergens langs te laten lopen en zo daarop de aandacht te vestigen.

De ballonslinger wordt kant en klaar bij u bezorgd. De ballonnen in de ballonslinger zijn ook allemaal opgeblazen. Het enige wat u zelf moet doen is het ophangen van de ballonslinger, dit zit niet in de prijs inbegrepen.

De houdbaarheid van een ballonslinger bedraagt tussen de 1 en 5 dagen. Een ballonslinger welke binnen gebruikt wordt, zal langer mee gaan dan een ballonslinger buiten die veel meer van invloed is op het weer.

Wij leveren altijd reserve ballonnen bij onze ballondecoraties waarmee u eventuele lek geraakte 11 inch ballonnen kunt vervangen.

× Mega Happy Birthday Cake 134cm Hoog, 25,- euro incl. bezorgen Rotterdam
Whatsapp Whatsapp Instagram