- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

Wannebiezz in Ahoy, Van Rotterdamse Straten naar Nationale Podia
©

Wannebiezz in Ahoy, Van Rotterdamse Straten naar Nationale Podia

door Marcel, 07 april 2023

Inhoudsopgave

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

De Wannebiezz, dat populaire muzikale trio met hun herkenbare Rotterdamse bravoure, heeft zijn blik gericht op de grotere nationale podia. Het zal geen verrassing zijn voor de fans van dit humoristische gezelschap dat de Wannebiezz deze nieuwe uitdaging met enthousiasme aangaan. Op een drukbezocht festival tijdens de Wereldhavendagen in Rotterdam, genaamd 'De Nacht van de Kaap,' maakten de Wannebiezz op zaterdag 3 september bekend dat ze klaar zijn om de grote podia te veroveren, te beginnen in niets minder dan Ahoy Rotterdam.

Ondanks de uitdagende omstandigheden van de coronacrisis, hebben de Wannebiezz gestaag aan hun carrière gebouwd. De groep bestaat inmiddels bijna twintig jaar en heeft een trouwe schare fans opgebouwd. Tijdens deze onzekere periode hebben ze niet alleen hun publiek vermaakt, maar ook zichzelf gemotiveerd om grotere plannen te smeden. Op 7 april 2023 gaven de Wannebiezz samen met hun begeleidingsband B!K D!EL een eenmalig concert dat ze omgedoopt hebben tot 'de Goeiste Vrijdag ooit.' En dit heeft niet alleen te maken met het feit dat het Goede Vrijdag was.

Tijdens hun optreden in Ahoy Rotterdam brachten de Wannebiezz niet alleen hun eigen nummers ten gehore, maar ook enkele ijzersterke klassiekers. Het zal de fans van het eerste uur ongetwijfeld de kans hebben geboden om te genieten van nostalgische hits. Daarnaast hebben de Wannebiezz hun diepe verbondenheid met Rotterdam niet verloochend en bezongen ze met trots de prachtige stad aan de Maas. En uiteraard ontbraken de liedjes niet die ze samen met Jan Rot hebben gecreëerd, een andere Nederlandse muzikale grootheid.

Een bijzonder hoogtepunt van deze avond was de aanwezigheid van niemand minder dan Lee Towers, het Rotterdamse icoon bij uitstek. Het is duidelijk dat de Wannebiezz zeer vereerd waren met zijn deelname aan het optreden in Ahoy. Het gaf de avond een extra glans en maakte de verbinding tussen de generaties Rotterdamse artiesten compleet.

Tijdens het optreden in Ahoy zorgden de Wannebiezz niet alleen voor muzikaal vermaak, maar ook voor een flinke dosis humor en interactie met het publiek. Hun Rotterdamse tongval en onvervalste humor maakten het tot een avond om te onthouden. De Wannebiezz zijn erin geslaagd om hun populariteit in de loop der jaren gestaag uit te bouwen, en hun overstap naar grotere nationale podia is een logische stap in hun indrukwekkende carrière.

Wat dit optreden extra speciaal maakte, was de aanwezigheid van het Rotterdams Ballonnenbedrijf. Dit creatieve bedrijf staat bekend om zijn unieke ballondecoraties en heeft een bijdrage geleverd aan de feestelijke sfeer van de avond. De kleurrijke balloncreaties van het Rotterdams Ballonnenbedrijf verwelkomden de gasten bij hun aankomst in Ahoy en voegden een speels element toe aan de avond.

Al met al was het optreden van de Wannebiezz in Ahoy Rotterdam een feestelijke gebeurtenis die de liefde voor muziek, humor en Rotterdam op een bijzondere manier vierde. Met hun karakteristieke stijl en hun vermogen om het publiek te vermaken, hebben de Wannebiezz opnieuw bewezen waarom ze een van de meest geliefde muzikale acts van Nederland zijn. De stap naar grotere podia zoals Ahoy Rotterdam lijkt een veelbelovende nieuwe fase in hun succesvolle carrière te markeren.

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

ahoy

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Chinees Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Grieks Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad