- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

Kleine Deukjesdagen in Ahoy Rotterdam, Uitdeuken en Opvrolijken met Ballonnen
©

Kleine Deukjesdagen in Ahoy Rotterdam, Uitdeuken en Opvrolijken met Ballonnen

door Marcel, 30 oktober 2022

Inhoudsopgave

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Een ongeluk zit in een klein hoekje, en een kleine deuk ook. Vaak weet u niet eens hoe of door wie het is veroorzaakt, maar vervelend is het wel. De jaarlijkse Kleine Deukjesdagen bieden een welkome oplossing voor deze ongemakken, waarbij klanten gratis tot 3 kleine deukjes kunnen laten repareren door betrouwbare schadeherstellers. Dit evenement, georganiseerd door De Jonge Events voor Centraal Beheer Achmea, bracht in oktober 2022 ruim 4.500 bezoekers naar Ahoy Rotterdam, waar in twee dagen tijd meer dan 2.400 auto's werden uitgedeukt. Naast de schadeherstellers speelde ook het Rotterdams Ballonnenbedrijf een opvallende rol, terwijl ze met kleurrijke ballonnen een glimlach toevoegden aan dit bijzondere evenement.

Ongelukjes tijdens het rijden, kleine botsingen, of zelfs parkeerfoutjes kunnen al snel resulteren in kleine deukjes op auto's. Het zijn vaak van die ongelukjes waarvan we niet eens weten hoe ze zijn gebeurd of door wie. Hoewel deze deukjes vaak niet van invloed zijn op de werking van de auto, kunnen ze een doorn in het oog zijn voor eigenaren. Ze kunnen de algehele uitstraling van een voertuig aantasten en soms zelfs leiden tot frustraties en irritaties.

Centraal Beheer Achmea begreep deze zorgen en lanceerde een innovatieve oplossing: de Kleine Deukjesdagen. Dit jaarlijks terugkerende evenement biedt klanten de mogelijkheid om tot drie kleine deukjes kosteloos te laten repareren. Deze service wordt uitgevoerd door betrouwbare schadeherstellers uit het netwerk van Centraal Beheer Achmea, waardoor eigenaren hun auto's weer in topconditie kunnen brengen zonder de kosten of het gedoe van traditioneel schadeherstel.

Wat de Kleine Deukjesdagen onderscheidt van andere schadeservices is hun benadering. In plaats van klanten door te verwijzen naar lokale schadeherstellers, organiseert Centraal Beheer Achmea deze dagen op speciale locaties in het hele land. Deze evenementen worden met zorg gepland en zijn geen kleine bijeenkomsten; het zijn grootschalige aangelegenheden die klanten een unieke manier bieden om kennis te maken met de schadeservice van Centraal Beheer Achmea.

Elke Kleine Deukjesdag wordt op een andere locatie gehouden om ervoor te zorgen dat klanten uit alle hoeken van het land toegang hebben tot deze waardevolle dienst. Het evenement in Ahoy Rotterdam in oktober 2022 trok maar liefst 4.500 bezoekers, en in slechts twee dagen werden er 2.400 auto's uitgedeukt, waardoor deelnemers met een glimlach naar huis konden.

Een van de opvallende kenmerken van de Kleine Deukjesdagen in Ahoy Rotterdam was de kleurrijke aanvulling van het Rotterdams Ballonnenbedrijf. Terwijl de schadeherstellers de deukjes op de auto's repareerden, vulden ballonnenkunstenaars de ruimte met vrolijke en opvallende ballondecoraties. De aanwezigheid van ballonnen voegde een gevoel van vreugde en positiviteit toe aan het evenement, waardoor de sfeer lichter en gastvrijer werd.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf staat bekend om zijn creativiteit en expertise in het creëren van op maat gemaakte balloninstallaties. Ze reizen het hele land door en hebben een sterke reputatie opgebouwd als de vaste leverancier voor dit evenement. Met kleurrijke bogen, pilaren en andere opvallende creaties, speelden ze een cruciale rol in het opvrolijken van de Kleine Deukjesdagen.

Het evenement in Ahoy Rotterdam was een groot succes en een bewijs van de effectiviteit van de Kleine Deukjesdagen. Klanten konden niet alleen profiteren van de gratis reparatieservice, maar werden ook verwelkomd in een sfeer van gastvrijheid en vriendelijkheid. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf voegde een extra dimensie toe aan de ervaring, waardoor de Kleine Deukjesdagen niet alleen functioneel, maar ook leuk werden.

De Kleine Deukjesdagen zijn een mooi voorbeeld van hoe innovatieve benaderingen in schadeservice klanten niet alleen helpen om hun auto's in topconditie te houden, maar ook om een glimlach op hun gezicht te toveren. Met Ahoy Rotterdam als gastlocatie en het Rotterdams Ballonnenbedrijf als vaste partner, is dit evenement een jaarlijks hoogtepunt geworden waar mensen niet alleen hun deukjes laten uitdeuken, maar ook de kans krijgen om hun dag op te vrolijken met kleurrijke ballonnen en gastvrijheid.

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

ahoy

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Chinees Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Grieks Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad