- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

Ahoy Rotterdam lanceert Hello you! met Betoverende Ballonnen
©

Ahoy Rotterdam lanceert Hello you! met Betoverende Ballonnen

door Marcel, 01 oktober 2012

Inhoudsopgave

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Op 1 oktober 2012 begon Ahoy Rotterdam met een gloednieuwe corporate communicatiecampagne, getiteld "Hello You!" In deze campagne staat gastvrijheid centraal, en het doel is om een warm welkom te bieden aan iedereen die de drempel van Ahoy overgaat. Wat deze campagne extra bijzonder maakte, was de betoverende toevoeging van honderden ballonnen, verzorgd door het Rotterdams Ballonnenbedrijf.

Het voorterrein van Ahoy werd het toneel van een opvallend schouwspel toen de directeuren en medewerkers van Ahoy de lucht vulden met kleurrijke ballonnen. Met deze feestelijke actie werd "Hello You!" letterlijk de wijde wereld in gestuurd. Wat de campagne nog specialer maakte, was dat aan tientallen van deze ballonnen kaartjes waren bevestigd met een unieke code voor gratis toegangskaarten voor toekomstige evenementen in Ahoy.

De Hello You!-campagne is het nieuwste initiatief van Ahoy Rotterdam, in samenwerking met het Rotterdamse reclamebureau IN10. Het doel van de campagne is om organisatoren en bezoekers op een uitzonderlijke manier te verwelkomen en hen zich thuis te laten voelen in Ahoy, ongeacht tot welke gemeenschap ze behoren. Dit betekent dat Ahoy zich volledig transformeert voor elk evenement, zodat het de perfecte uitstraling heeft die past bij de betreffende doelgroep.

De campagne Hello You! weerspiegelt de toewijding van Ahoy om een veelzijdige en gastvrije evenementenlocatie te zijn. Of je nu een sportevenement, een concert, een zakelijke bijeenkomst of een beurs bezoekt, Ahoy heeft als missie om iedereen zich welkom en op zijn gemak te laten voelen. De campagne benadrukt de wens om een persoonlijke en warme band te smeden met elke bezoeker, ongeacht hun achtergrond of interesse.

Met de lancering van Hello You! legde Ahoy Rotterdam de lat hoog voor gastvrijheid en klantgerichtheid. Het toevoegen van ballonnen aan deze campagne was een slimme zet. Ballonnen hebben altijd iets magisch en feestelijks, en ze stralen vreugde en positiviteit uit. De ballonnen, zorgvuldig geleverd door het Rotterdams Ballonnenbedrijf, waren niet alleen een visueel spektakel, maar fungeerden ook als symbolische boodschappers van de gastvrijheid die Ahoy te bieden heeft.

De ballonnen die de lucht in werden gelaten, met de Hello You!-boodschap en de uitnodiging om gratis toegangskaarten te winnen, waren een mooie knipoog naar de toekomstige evenementen van Ahoy. Het is een treffende manier om te laten zien dat Ahoy niet alleen een locatie is, maar ook een plek waar herinneringen worden gemaakt, ervaringen worden gedeeld en vriendschappen worden gesloten.

De samenwerking met het Rotterdams Ballonnenbedrijf voegde een extra vleugje magie toe aan deze al inspirerende campagne. De ballonnen, die zweefden in de heldere blauwe lucht van Rotterdam, weerspiegelden de blijdschap en diversiteit die Ahoy wil omarmen. Ze symboliseerden ook de wens van Ahoy om mensen samen te brengen en een glimlach op hun gezichten te toveren.

De campagne Hello You! is niet alleen een uitnodiging om evenementen in Ahoy bij te wonen, maar ook een belofte dat iedereen die Ahoy binnenstapt, een warm welkom en een buitengewone ervaring zal krijgen. Met de toevoeging van ballonnen aan deze campagne heeft Ahoy Rotterdam een helder en positief signaal afgegeven aan iedereen die de locatie bezoekt. "Hello You!" is meer dan alleen een begroeting; het is een belofte van een opwindende en gastvrije wereld die op bezoekers wacht.

In een wereld vol stress en hectiek, is Ahoy Rotterdam een oase van vriendelijkheid en genot. Het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft geholpen om deze boodschap op een kleurrijke en feestelijke manier te communiceren. Met ballonnen als hun boodschappers, heeft Ahoy de toon gezet voor een toekomst vol vreugde, avontuur en gastvrijheid. Het enige wat je hoeft te doen is "Hello" te zeggen en je deel te nemen aan de Hello You!-ervaring in Ahoy Rotterdam.

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

ahoy

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Chinees Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Grieks Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad