- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

6x Vrienden van Amstel Live Hotel met Ahoy Arrangement
© artursafronovvvv

6x Vrienden van Amstel Live Hotel met Ahoy Arrangement

door Marcel, 02 januari 2024

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Ga jij dit jaar naar de grootste kroeg van Nederland? De Vrienden van Amstel Live (VVAL) is één van de meest populaire concertreeksen van Nederland en vindt ieder jaar plaats in Ahoy Rotterdam. Diverse artiesten van Nederlandse bodem brengen hun grootste hits ten gehore terwijl jij met je vrienden meezingt onder het genot van een biertje! Kom jij speciaal naar Rotterdam om dit gezellige evenement mee te maken? Maak je avond compleet met een hotelovernachting in het Ibis Styles Hotel Rotterdam Ahoy, hét Vrienden van Amstel Live Hotel. Dit moderne hotel bevindt zich direct naast Ahoy, op loopafstand van zowel het congrescentrum als metrostation Zuidplein, en biedt comfortabele en stijlvolle accommodaties. Met speciale Vrienden van Amstel-arrangementen creëert het hotel de perfecte combinatie van een onvergetelijke concertervaring en een ontspannen overnachting, waardoor het de ideale keuze is voor bezoekers die hun avond in Ahoy willen verlengen met een bijzondere hotelervaring.

ibis Styles Hotel Rotterdam Ahoy

Het ibis Styles Rotterdam Ahoy betovert gasten met zijn moderne comfort en gastvrijheid in een gloednieuw hotel met 250 kamers, ontworpen als ontspannen oases. De accommodatie, gelegen pal naast Ahoy en metrostation Zuidplein, biedt niet alleen een 24/7 fitnessruimte voor actieve gasten, maar ook een eigen pizzeria met uitzicht over het schilderachtige Zuiderpark. Het Italiaanse restaurant, met een open keuken waar gepassioneerde pizzaiolos heerlijke zuurdesempizza's bereiden, vormt een culinair hoogtepunt. Gasten kunnen genieten van de levendige omgeving, met het dynamische stadscentrum, trendy winkels en gezellige restaurants, terwijl het hotel tegelijkertijd een oase van rust biedt, omringd door de natuurlijke schoonheid van het Zuiderpark, ideaal voor ontspannen wandelingen en rustige momenten in het hart van de stad. Het ibis Styles Rotterdam Ahoy biedt zo niet alleen een comfortabel verblijf, maar ook een totaalervaring die de balans vindt tussen stadsenergie en natuurlijke sereniteit.

Check beschibaarheid

Vrienden van Amstel Live Arrangement

Laat je onderdompelen in een wervelende show en geniet vervolgens van het comfort dat je direct voor de deur van je hotel wordt afgezet. Hoe heerlijk is dat? Maak je avond compleet door te kiezen voor een hotelarrangement dat niet alleen een transfer naar Ahoy inclusief heeft, maar ook een smakelijk ontbijt voor de volgende ochtend. Hieronder vind je alle details om jouw ervaring nog meer ontspannen en zorgeloos te maken.

Van der Valk Hotel Ridderkerk

Van der Valk Hotel Ridderkerk biedt een exclusief Ahoy arrangement, inclusief een overnachting in een moderne Atrium kamer, een uitgebreid warm en koud dinerbuffet met Hotel Ridderkerk drankarrangement, en een heerlijk ontbijt de volgende ochtend. Als kers op de taart is ook het vervoer van Hotel Ridderkerk naar Ahoy en terug inbegrepen, waardoor gasten zorgeloos kunnen genieten van het concert. Met ruime kosteloze parkeergelegenheid bij het hotel wordt het verblijf compleet gemaakt, waardoor dit arrangement een perfecte keuze is voor een ontspannen en onvergetelijke ervaring rondom evenementen in Ahoy.

AHOY Arrangement Vrienden van Amstel Arrangement

Van der Valk Hotel Rotterdam Blijdorp

Voor bezoekers van de Vrienden van Amstel Live in Ahoy in januari biedt Van der Valk Hotel Rotterdam Blijdorp een aantrekkelijk arrangement aan. Dit inclusieve pakket omvat een comfortabele overnachting, een uitgebreid ontbijt en handig vervoer van en naar Ahoy, waardoor gasten moeiteloos kunnen genieten van het concert en hun verblijf. Optioneel kunnen gasten genieten van het speciale Vrienden van Amstel Buffet voor €32.50, geserveerd om 16:30 uur (reserveren vereist). De bus vertrekt om 18:30 uur naar Ahoy en keert terug naar het hotel om 00:00 uur. Belangrijke informatie omvat een éénpersoonstoeslag, de noodzaak van een apart Vrienden van Amstel toegangsbewijs (niet inbegrepen), en de beperking van het arrangement voor gasten met VIP-kaarten vanwege vaste vertrektijden. Uitrijkaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie, en annuleren kan kosteloos tot 12 uur op de dag van aankomst. Het arrangement is beperkt beschikbaar en boekbaar vanaf 30 januari 12:00.

Concert Arrangement Vrienden van Amstel Arrangement

Bastion Hotel

Voor degenen die dit jaar naar de grootste kroeg van Nederland gaan, biedt Bastion Hotel Rotterdam een ideale oplossing. De Vrienden van Amstel Live (VVAL) is een van de meest populaire concertreeksen van Nederland en vindt jaarlijks plaats in Ahoy Rotterdam. Met diverse Nederlandse artiesten die hun grootste hits ten gehore brengen, belooft het een gezellige avond te worden waar je met vrienden kunt meezingen onder het genot van een biertje. Maak je avond compleet met een hotelovernachting bij Bastion Hotels, gelegen in de buurt van Ahoy. Zowel Bastion Hotel Rotterdam Zuid als Bastion Hotel Barendrecht bevinden zich op slechts enkele kilometers afstand, waardoor je na een onvergetelijke avond snel op één oor ligt! De hotels bieden betaalbare accommodaties zonder extra kosten voor ongebruikte faciliteiten, zodat je alleen betaalt voor een goede nachtrust na een avond bij De Vrienden van Amstel Live. Bastion Hotel Rotterdam Zuid ligt op 3 km afstand van Ahoy, terwijl Bastion Hotel Barendrecht op 6 km afstand ligt, en beide zijn met de auto of taxi in hoogstens 10 minuten te bereiken vanaf het evenementencomplex.

Vrienden van Amstel Live Arrangement

H2otel

H2otel biedt een exclusief Vrienden van Amstel Live Arrangement, perfect afgestemd op de bezoekers van het spektakel in Rotterdam Ahoy. Dit tweedaagse pakket omvat een overnachting voor twee personen inclusief ontbijt (à €16,50 p.p.). Op de dag van aankomst kunnen gasten genieten van de VVAL Pre-Party in het hotelrestaurant, waar een drankje en een hoofdgerecht geserveerd worden. De keuken is geopend vanaf 12:00 uur 's middags. Bovendien is een late check-out tot 12 uur inbegrepen. Belangrijk om te vermelden is dat dit arrangement geen tickets voor de Vrienden van Amstel Live-evenementen bevat, maar specifiek is ontworpen voor degenen die het concert in Ahoy bijwonen.

Vrienden van Amstel Live Arrangement

Suite Hotel Pincoffs

Beleef de grootste kroeg van Nederland al op 11 januari in Ahoy Rotterdam met de Vrienden van Amstel LIVE. Dit fantastische feest trekt bezoekers uit het hele land naar Rotterdam, met 14 geplande shows. Voor een bijzonder uitje, kies voor een overnachting in het hoogst gewaardeerde boutique hotel van de stad: Suite Hotel Pincoffs. Gelegen in een prachtig rijksmonument aan de rivier, op slechts een paar metrohaltes van Ahoy, biedt het hotel een perfecte mix van luxe en comfort. Met metrostation Wilhelminaplein op loopafstand (400 m) ben je snel verbonden met het spektakel. Vrienden van Amstel LIVE is zo het ideale begin van 2024. Wie op zoek is naar een kleinschalig luxehotel met persoonlijke service tijdens het bezoek aan Vrienden van Amstel Live, is bij Suite Hotel Pincoffs aan het juiste adres. Hier wachten aangename kamers en suites met prachtig uitzicht op de oude havens, jachthaven, rivier en de beroemde bruggen van Rotterdam. Boek op de officiële website van het hotel voor diverse extra's en ontvang altijd 5% korting. Mocht je elders een lagere prijs vinden, laat het de receptie van het hotel dan alsjeblieft weten en gebruik de kortingscode DC2024 tijdens het boeken voor een voordeliger verblijf.

Vrienden van Amstel Live Arrangement

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

hotel Vrienden van Amstel Live

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.

Ballonnen op je Hotelkamer?


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Grieks Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad