- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

Dit zijn de 21 Leukste Typisch Rotterdamse Vrijgezellenfeest Uitjes
© Freepik

Dit zijn de 21 Leukste Typisch Rotterdamse Vrijgezellenfeest Uitjes

door Marcel, 27 juni 2022

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Het zat er een keer aan te komen. Je beste vriend of vriendin gaat trouwen en jij bent de getuige. Aan jou de taak om een onvergetelijk vrijgezellenfeest te organiseren. Welkom in de bruisende havenstad Rotterdam, waar de skyline vol futuristische architectuur pronkt en de energie van de stad voelbaar is op elke straathoek. Voor wie op zoek is naar een onvergetelijk vrijgezellenfeest gevuld met avontuur, plezier en unieke ervaringen, is Rotterdam de perfecte bestemming. Met een overvloed aan spannende activiteiten, trendy locaties en een levendige sfeer biedt Rotterdam eindeloze mogelijkheden om het laatste feestje van de vrijgezel onvergetelijk te maken. Of je nu op zoek bent naar adrenaline-pompende avonturen, culinaire hoogstandjes, of gewoon wilt genieten van het bruisende nachtleven, Rotterdam heeft voor elk wat wils. In dit artikel verkennen we een scala aan ideeën en suggesties om het vrijgezellenfeest van je vriend(in) te transformeren tot een memorabele ervaring die nog lang in de herinnering zal blijven hangen. Dus laat de festiviteiten beginnen terwijl we samen de beste activiteiten en locaties ontdekken voor een vrijgezellenfeest dat alles overtreft wat je ooit hebt verwacht.

Cursus plat Rotterdams

CURSUS PLAT ROTTERDAMS
Foto: echwel.nu

Op zoek naar een vrijgezellenfeest vol Rotterdamse flair? Stap aan boord van het legendarische SS Rotterdam voor een unieke Workshop Rotterdams, geleid door niemand minder dan de ras Rotterdammert Roel Pot. Je kent Roel ongetwijfeld van RTV Rijnmond of de NS-reclame met Nick en Simon. Rotterdamser dan Roel wordt het niet! Tijdens de cursus duiken we diep in de Rotterdamse taal, geboren Rotterdammers, typische Rotterdamse uitdrukkingen, bijnamen en nog veel meer. Het is een feest van herkenning voor echte Rotterdammers en een kans voor niet-Rotterdammers om ook eens normaal te leren praten. Let op: deze cursus is niet geschikt voor tere zieltjes en de allerkleinsten. En wist je dat zelfs een website van het Rotterdams Ballonnenbedrijf in het plat Rotterdams is gesproken? Neem een kijkje op: https://rotterdamseballondrukkerij.nl/ en dompel jezelf helemaal onder in de Rotterdamse cultuur!

meer info

Abseilen van de Euromast

ABSEILEN VAN DE EUROMAST
Foto: euromast.nl

Abseilen van de Euromast biedt een onvergetelijke ervaring voor durfals die hun grenzen willen verleggen. Elke weekend van mei tot en met september kunnen avonturiers vanaf 100 meter hoogte de stad Rotterdam bewonderen terwijl ze langs de iconische Euromast abseilen. Reserveren is verplicht voor deze adrenalinekick, waarbij twee personen tegelijkertijd kunnen afdalen. Voor exclusieve groepsabseilingen is het ook mogelijk om een op maat gemaakt arrangement te boeken.

meer info

Hot Tug - een warm Bad op de koude Maas

HOT TUG ROTTERDAM
Foto: rentahottug.nl

In plaats van een workshop of een actief spel in Rotterdam, ga jij gewoon genieten van de zonsondergang midden op het water, ontspannen stomend door de Rotterdamse haven met je vrienden, midden op de ijskoude Maas meer terwijl je zit in een warm bad. Het kan allemaal met de HotTug! Midden in het centrum van Rotterdam ligt dat rode lichtschip 'Vessel 11'. Vanaf hier begin je met varen. Er kunnen maximaal 8 personen in de HotTug en er zijn 2 HotTugs beschikbaar. Dit uitje is dus te boeken tot maximaal 16 personen. De HotTug is ’s werelds eerste houtgestookte hot tub waarin je kunt varen of een sleepboot waarin je kunt baden. Vaar over de Maas door de haven van Rotterdam terwijl je geniet van een koud drankje en zit in dampend heet water - een werkelijk fantastische ervaring die je nooit zult vergeten!

meer info

Scheuren over de Maas met 100km/u

RIB VAREN ROTTERDAM
Foto: getyourguide.com

Een tour over de Maas met een RIB boot is een geweldige belevenis die je niet snel zult vergeten. Je ziet de Rotterdamse haven vanaf het water en beleeft de Rotterdamse skyline vanuit een perspectief waarin de befaamde architectuur van de stad optimaal tot z’n recht komt. Stap aan boord en laat je meevoeren door de Port of Rotterdam! Ontdek de haven van Rotterdam en de hoogtepunten van de stad met 100 km per uur tijdens een avontuurlijke sightseeing speedboot tour. Vaar langs de Euromast, Delfshaven, SS Rotterdam en Hotel New York. Voel de adrenaline stromen terwijl je de bezienswaardigheden van Rotterdam op hoge snelheid verkent. Maak een rit op een RIB speedboot door de Rotterdamse haven, helemaal naar Schiedam.

meer info

Geen Boot Wel Varen

GEEN BOOT WEL VAREN
Foto: geenbootwelvaren.nl

Willen jullie de hele dag het water op, maar heeft niemand van jullie een boot? Geen probleem! Geen Boot Wel Varen biedt de perfecte oplossing. Dit sloepverhuurbedrijf in Rotterdam verhuurt boten voor zelfvaren en boten met een kapitein, zelfs last minute! Huur een ruime en luxe sloep voor maximaal 12 personen, compleet met kussens en buiskap. Reserveren is eenvoudig via hun website. Liever relaxen met een schipper? Dat kan ook! Ontdek de Rotterdamse wateren, inclusief prachtige locaties zoals de Bergse Plassen en de Kralingse Plas. Laat Geen Boot Wel Varen jullie vrijgezellenfeest onvergetelijk maken met een dagje varen!

meer info

Vampy Pin-up voor een dag

SUGARCOATED ROTTERDAM
Foto: sugarcoatedpictures.nl

Op zoek naar een originele invulling voor het vrijgezellenfeest van je vriendin? Sugarcoated, dé pin-up fotostudio van Nederland gelegen in het centrum van Rotterdam, heeft precies wat je zoekt! Met 3 super leuke arrangementen om uit te kiezen, is er voor elk wat wils. Van een workshop Vintage/Pin-up Hair & Make-up tot een fotoshoot voor de Bride-to-be of een groepsfoto in stijl, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bij Sugarcoated kun je jezelf en je vriendinnen omtoveren tot prachtige pin-ups, om het resultaat vervolgens vast te leggen op foto. Tijdens de workshop krijgen jullie een vintage hair & make-up sessie en trekken jullie speciaal geselecteerde kleding aan, gebaseerd op een door jullie gekozen thema. Daarna is het tijd voor die perfecte foto om de herinnering aan dit bijzondere moment vast te leggen. En nadat jullie zijn omgetoverd tot ware pin-ups, kunnen jullie de stad in voor een ouderwets goed avondje dansen!

meer info

Erotisch Dineren Rotterdam

EROTISCH DINEREN ROTTERDAM
Foto: showtime-agency.nl

In Rotterdam kun je aan de Frederikstraat en Zwaanshals genieten van een erotisch diner dat al je zintuigen prikkelt. Met brood in prikkelende vormen, shotjes met uitdagende namen en gerechten als 'geile chickies' beleef je een avond vol ondeugend genot. Het diner wordt compleet gemaakt met een avond vol erotisch entertainment, inclusief verleidelijke lapdances en stoute stripteaseshows die je naar ongekende hoogten zullen brengen. Wanneer jullie een erotisch diner organiseren ter ere van één iemand in het bijzonder, kunnen jullie hem of haar extra in het zonnetje zetten met een stoute striptease. Hoewel de originele locatie, Ramblas/Hollywood, niet meer bestaat, hebben ze het concept nieuw leven ingeblazen op deze intiemere locaties. Reserveer dit erotische diner voor minimaal 10 personen en bezorg de vrijgezel een ervaring om nooit te vergeten.

meer info

Indoor Paintballen

PAINTBALLEN ROTTERDAM
Foto: showtime-agency.nl

Bij Fundustry in Rotterdam kun je op een sfeervolle locatie langs de Rotte genieten van een onvergetelijk paintballavontuur tijdens je vrijgezellenfeest, met een grote paintballarena vol uitdagende obstakels en een verduisterende sfeer die het spel nog spannender maakt. Na een duidelijke uitleg over wapens, munitie en spellen, kun je samen met vrienden, familie of collega's de strijd aangaan, waarbij je moet zoeken naar de beste schuilplaatsen, tactieken moet bedenken en je schiettechniek kunt testen voor een dag vol adrenaline en plezier.

meer info

Bijlwerpen bij Real Axe Throwing Rotterdam

BIJLWERPENN ROTTERDAM
Foto: showtime-agency.nl

Bij Funvillage in Rotterdam kun je de spanning en sensatie van Real Axe Throwing ervaren, een unieke activiteit die de oermens in je naar boven haalt. Onder begeleiding van een ervaren Axepert ontvang je een veiligheidsinstructie en leer je de techniek van het bijlwerpen, waarna je verschillende spellen speelt om de hoogste score te behalen. Het is een perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeest, waarbij samenwerking en plezier centraal staan. Hoewel Axe Throwing geschikt is voor deelnemers vanaf 18 jaar, is het laagdrempelig en worden beginners vriendelijk begeleid door de Axeperts. Voor, tijdens en na het bijlwerpen kun je genieten van hapjes, drankjes en zelfs een uitgebreide lunch of diner. Kortom, pak die bijl en laat je werptechniek zien bij Funvillage in Rotterdam!

meer info

Jeu de Boules bij Mooie Boules

JEU DE BOULES BIJ MOOIE BOULES
Foto: mooieboules.nl

Op zoek naar een unieke en gezellige activiteit voor je vrijgezellenfeest in Rotterdam? Dan is jeu de boules spelen bij Mooie Boules onder de Hofbogen een geweldige keuze! Als een van de eerste jeu de boules-foodhallen van Nederland, heeft Mooie Boules het nostalgische Franse spel nieuw leven ingeblazen in Rotterdam. Onder de sfeervolle Hofbogen vind je een levendige plek waar vrienden bijeenkomen om te boulen, te borrelen en te genieten van heerlijk eten. Of je nu ervaren bent in het spel of het voor het eerst probeert, jeu de boules bij Mooie Boules biedt een ontspannen en gezellige sfeer waar iedereen van kan genieten tijdens het vrijgezellenfeest.

naar de Website

Karaoke Zingen en Dineren

KARAOKE ROTTERDAM
Foto: freepik.com

Als je toch bij Mooie Boules bent, waar je al kunt genieten van jeu de boules, borrelen en eten, waarom zou je dan niet meteen je zangtalenten laten horen tijdens een karaoke? Karaoke zingen op je vrijgezellenfeest is een gegarandeerd recept voor een avond vol plezier en onvergetelijke herinneringen. Het is een geweldige manier om samen met vrienden los te gaan, je favoriete nummers te zingen en te genieten van een bruisende sfeer. En als je nog meer karaoke wilt, zijn er nog drie andere fantastische plekken in Rotterdam waar je kunt zingen en eten, namelijk Dikke Mic, Seoul Sista en Madam Chen. Dus waar wacht je nog op? Laat je innerlijke rockster los en geniet van een avond vol muziek, lekker eten en goede vrienden tijdens je vrijgezellenfeest in Rotterdam!

nog 10 Karaoke Bars in Rotterdam

Bier proeven bij 6 Rotterdamse Bierbrouwerijen

BIER PROEVEN ROTTERDAM
Foto: getyourguide.com

Bij 6 bierbrouwerijen in Rotterdam kun je niet alleen genieten van heerlijk ambachtelijk bier, maar ook een rondleiding krijgen door de fascinerende wereld van het brouwen. Leer over het brouwproces, van de mout tot het glas, terwijl ervaren gidsen je door de brouwerijen van de Stadshaven Brouwerij, Brouwerij Noordt, Kaapse Brouwers, Vet & Lazy, het iconische Heinekengebouw en de charmante Stadsbrouwerij De Pelgrim leiden. En natuurlijk is het hoogtepunt van de ervaring het proeven van een scala aan verse bieren, rechtstreeks uit de tanks of vaten. Het is een kans om samen herinneringen te maken, te proosten op de toekomst en te genieten van de levendige sfeer van Rotterdam's bloeiende biercultuur. Dus waar wacht je nog op? Pak je beste maten bij elkaar en maak van je vrijgezellenfeest een proeverij om nooit te vergeten!

meer info

Escape Room

ESCAPE ROOM ROTTERDAM
Foto: freepik.com

Een escape room is een ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest, omdat het teambuilding, spanning en plezier combineert terwijl je samenwerkt om uit een kamer te ontsnappen binnen een tijdslimiet. Voor een onvergetelijke ervaring hebben we bij ons blog de 10 spannendste escape rooms in Rotterdam samengesteld, waardoor je de perfecte uitdaging kunt vinden om de bruid of bruidegom in spe en hun vrienden te vermaken en te verrassen tijdens het vrijgezellenfeest.

De 10 Spannendste Escaperooms in Rotterdam

Klimmen en Boulderen bij Beest Boulders

KLIMMEN EN BOULDEREN ROTTERDAM
Foto: beestboulders.com

Bij Beest Boulders in Rotterdam, de nieuwste boulderhal met een prachtig uitzicht over de stad, is klimmen en boulderen een fantastische activiteit voor je vrijgezellenfeest! Met ruim 220 verschillende boulders verspreid over 4 verdiepingen is er genoeg variatie voor ieder niveau. Of je nu een beginner bent of een ervaren klimmer, er is altijd iets nieuws te ontdekken dankzij de wekelijks vernieuwde boulders. Boulderen is een spectaculaire vorm van klimmen, waarbij je tot maximaal 4,5 meter hoogte klimt, en bij Beest Boulders leer je alles over deze sport. Voor beginners is er een introductieles boulderen beschikbaar, waarin je kennismaakt met de basisprincipes. Na deze les kun je de Basic Techniek Cursus volgen, waarin je de essentiële technieken leert, zoals greep belasting, lichaamspositie, voetenwerk en effectief bewegen. Kortom, Beest Boulders biedt een avontuurlijke en sportieve ervaring voor je vrijgezellenfeest, waarbij je samen met vrienden kunt genieten van klimmen en klauteren in een uitdagende omgeving!

meer info

Skaten bij Skateland

SKATEN ROTTERDAM
Foto: skateland.nl

Op zoek naar een unieke en actieve manier om je vrijgezellenfeest te vieren? Als jij en je vrienden echte skaters zijn, dan is Skateland Rotterdam dé plek voor jullie! Gelegen in Rotterdam Zuid, biedt Skateland een van de mooiste indoor skateparken van Nederland. Huur deze prachtige grote loods af en geniet samen met je vriendengroep van een dag vol skateboarden, inline skaten of rolschaatsen. Wil je je vrijgezellenfeest nog specialer maken? Bij Skateland kun je zelfs een compleet skatepark-event organiseren, inclusief materialen, demoteams en DJ's voor de ultieme skatesfeer. Geen ervaring met skaten? Geen probleem! Skateland biedt ook skate, DJ of graffiti workshops aan, zodat zelfs de beginners onder jullie kunnen genieten van deze unieke ervaring. Kortom, Skateland Rotterdam biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk en avontuurlijk vrijgezellenfeest!

meer info

Bowlen of Poolen bij Atoll

BOWLEN ROTTERDAM
Foto: atoll-rotterdam.nl

Op zoek naar dé activiteit bij uitstek voor een gezellig vrijgezellenfeest? Ga bowlen bij Atoll! Of ze nu een strike gooien of slechts één kegel raken, bij Atoll draait het om plezier. De spectaculaire ledverlichting zorgt voor de perfecte sfeer in de bowlinghal. Op verzoek regelt Atoll zelfs kinderbowlingballen voor de vrijgezel, voor een extra grappige twist. Op slechts een steenworp afstand van de Kuip vinden ze het restaurant, de lounge, 12 bowlingbanen en 18 pooltafels, waardoor hun feest direct naadloos overgaat van bowlen naar ontspannen. En voor nog meer bowlingplezier kunnen ze ook terecht bij Dok 99 in Hillegersberg. Deze stoere, industriële locatie biedt een leuke bowlingervaring waarbij ze met plezier een paar ballen tegen de pionnen aan kunnen rollen. Klaar voor een fanatiek potje bowlen en het genieten van de geweldige sfeer tijdens hun vrijgezellenfeest!

meer info

Virtual Reality Game

VIRTUAL REALITY GAME ROTTERDAM
Foto: zerolatencyvr.nl

Zin in een levensechte game-ervaring tijdens een vrijgezellenfeest? Bij Zero Latency VR in Rotterdam kunnen jullie genieten van diverse VR-ervaringen in een ruimte ter grootte van een tennisveld. Met maximaal acht personen kunnen jullie vrij rondlopen en spelen, waarbij de digitale en echte wereld naadloos in elkaar overgaan. Het is meer dan alleen een spel: trek je avatar aan, ontvang een briefing, doe de VR-gear om en ervaar een nieuwe realiteit. Speel samen, vergelijk scores en deel jullie VR-ervaring. Bij Zero Latency VR wordt jullie vrijgezellenfeest een onvergetelijke belevenis!

meer info

Racen bij Hollywood Event Center

RACEN ROTTERDAM
Foto: zerolatencyvr.nl

Bij Hollywood Event Center draait alles om races met hun Racesquare arrangementen, waar adrenaline en plezier samenkomen voor de ultieme race-ervaring. Of je nu een beginnende of ervaren coureur bent, de state-of-the-art racesimulatoren in Racesquare Rotterdam bieden een realistische en opwindende race-omgeving. Daag je vrienden uit voor een competitie of verbeter je rijvaardigheden terwijl je geniet van de adrenalinekick midden in Rotterdam. Maar dat is nog niet alles! Bij Hollywood Event Center kun je samen met je gezelschap genieten van urenlang plezier met een scala aan andere spannende activiteiten en games, zoals Duckpin Bowling, Interactieve Minigolf, Formule 1 Race Simulator, street curling, shuffle pucks, poolbiljart, beerpong en zelfs karaoke in de karaoke room. Met zoveel verschillende opties is er voor iedereen iets te beleven en te ontdekken tijdens je vrijgezellenfeest bij Hollywood Event Center!

meer info

Kroegentocht van Maasstad Events

KROEGENTOCHT ROTTERDAM
Foto: freepik.com

Waarom zou je je standaard kroegentocht met de mannen niet upgraden naar een originele en memorabele avond? Dat kan met de kroegentochten van Maasstad Events, die het graag nét even anders doen dan de rest, waardoor jullie gegarandeerd een bijzondere kroegentocht zullen beleven, perfect voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Benieuwd naar wat ze allemaal voor je in petto hebben? Bekijk dan snel hun aanbod met originele en spraakmakende kroegentochten in Rotterdam. Maar dat is nog lang niet alles! Maasstad Events in Rotterdam heeft nog veel meer ideeën voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest. Met keuze uit maar liefst 59 verschillende vrijgezellenfeesten voor zowel vrouwen als mannen, staan hun evenementen garant voor spanning en sensatie. Van workshops met speciale thema's, de beste DJ's en prachtige decors tot aan activiteiten zoals een workshop paaldansen, burlesque workshop of poker workshop. Bij Maasstad Events vind je alles om de aanstaande bruid of bruidegom in het zonnetje te zetten en een onvergetelijk vrijgezellenfeest te organiseren.

meer info

Relaxen in de Sauna

SAUNA ROTTERDAM
Foto: freepik.com

Een vrijgezellenfeest in de sauna? Absoluut een geweldig idee! Een dagje wellness met je beste vriendinnen biedt de perfecte gelegenheid om te ontspannen en quality time door te brengen voordat de grote dag aanbreekt. Samen genieten van de warmte van saunacabines, verkwikkende bubbelbaden, ontspannende massages en revitaliserende behandelingen in een rustgevende omgeving. Het is de ideale gelegenheid om te praten over de bruiloft, nieuwe ideeën te delen of de laatste details te bespreken. We hebben zelfs een artikel geschreven over alle sauna's in en rondom Rotterdam, zodat je de perfecte locatie kunt vinden voor een onvergetelijke wellnesservaring. Na een dag vol ontspanning en plezier zullen jij en je vriendinnen helemaal opgeladen zijn en klaar voor het grote feest: jouw bruiloft!

alle Sauna's Rotterdam

Overnachten met zn allen op de Coaster

OVERNACHTEN ROTTERDAM
Foto: thecoaster.nl

Na je vrijgezellenfeest, kun je de feestvreugde voortzetten door met z'n allen te overnachten op De Coaster, een klassieke boot gelegen in een prachtig stukje haven in hartje Rotterdam. Met ruimte voor maximaal tien personen biedt De Coaster de perfecte accommodatie voor een gezellige en unieke overnachtingservaring. Op het bovendek staat zelfs een bubbelbad waar jullie heerlijk kunnen ontspannen en genieten van het uitzicht over de haven. Deze bijzondere setting zal zeker bijdragen aan de onvergetelijke herinneringen van je vrijgezellenfeest!

meer info

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

vrijgezellenfeest bedrijfsfeest

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad