- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

10 Redenen waarom je je hotel bij Booking.com zou moeten boeken
©

10 Redenen waarom je je hotel bij Booking.com zou moeten boeken

door Marcel, 19 april 2023

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Wat is Booking.com

Booking.com is een online reisagent en boekingswebsite die reizigers in staat stelt om accommodaties te zoeken en te boeken, waaronder hotels, appartementen, vakantiewoningen en hostels. De website werd opgericht in 1996 en is gevestigd in Amsterdam, Nederland. Het bedrijf biedt een breed scala aan accommodaties over de hele wereld en heeft een eenvoudig te gebruiken platform waarop reizigers gemakkelijk prijzen en beschikbaarheid kunnen vergelijken en direct online kunnen boeken. Naast accommodaties biedt Booking.com ook vluchten, huurauto's en activiteiten aan via zijn platform. Booking.com heeft ook een eigen app waarmee gebruikers eenvoudig hun reserveringen kunnen beheren en speciale aanbiedingen kunnen vinden. Het bedrijf heeft een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en vertrouwde bron voor het boeken van accommodaties en heeft meer dan 28 miljoen aangemelde accommodaties in meer dan 228 landen en gebieden wereldwijd.

Is Booking.com betrouwbaar?

Ja, Booking.com is over het algemeen betrouwbaar. Het is een van de grootste en meest bekende online boekingswebsites voor accommodaties ter wereld en heeft een goede reputatie opgebouwd. Het bedrijf is al meer dan 20 jaar actief en heeft meer dan 28 miljoen aanbiedingen van accommodaties in meer dan 228 landen en gebieden. Bovendien heeft Booking.com een klantenservice die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is om eventuele problemen op te lossen. Het is echter altijd verstandig om voorzichtig te zijn bij het boeken van accommodaties en om reviews en ratings van eerdere klanten te controleren voordat je een reservering maakt.

10 Redenen om bij Booking.com je hotel te boeken

Hier zijn een aantal redenen waarom je je hotel via Booking.com zou moeten boeken:

  1. Groot aanbod: Booking.com heeft een enorm aanbod van accommodaties over de hele wereld, van budget hostels tot luxe hotels en villa's.

  2. Goedkoopste prijzen: Booking.com biedt meestal de laagste prijzen voor accommodaties, omdat het bedrijf onderhandelt met hotels om de beste deals te krijgen.

  3. Betrouwbaarheid: Booking.com is een betrouwbare website die al jaren actief is in de reisindustrie. Je kunt erop vertrouwen dat de informatie en de beoordelingen op de website betrouwbaar zijn.

  4. Gebruiksvriendelijk: Booking.com heeft een zeer gebruiksvriendelijke website en mobiele app, waardoor het gemakkelijk is om een accommodatie te zoeken, te vergelijken en te boeken.

  5. Gratis annulering: Booking.com biedt vaak gratis annulering voor veel accommodaties, waardoor je flexibel blijft als je reisplannen veranderen.

  6. Reviews en beoordelingen: Booking.com heeft veel reviews en beoordelingen van eerdere gasten, waardoor je een goed beeld krijgt van de kwaliteit en het comfort van de accommodatie.

  7. Klantenservice: Booking.com heeft een 24/7 klantenservice die je kunt bellen of mailen als je vragen hebt over je boeking of als er problemen zijn met de accommodatie.

  8. Cashback: Met het Genius-programma van Booking.com kun je punten sparen bij elke boeking die je kunt gebruiken voor korting op toekomstige boekingen.

  9. Extra's: Bij sommige accommodaties op Booking.com kun je profiteren van extra's, zoals een gratis ontbijt, gratis parkeren of gratis Wi-Fi.

  10. Veiligheid: Booking.com zorgt voor de veiligheid van je gegevens en biedt beveiligde betaalmethoden om fraude te voorkomen.

Al met al zijn er dus veel goede redenen om je hotel via Booking.com te boeken. Of je nu op zoek bent naar een goedkope accommodatie, een luxe hotel of iets daartussenin, Booking.com biedt voor ieder wat wils en maakt het gemakkelijk om je perfecte accommodatie te vinden en te boeken.

Contact opnemen met Booking.com

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met Booking.com:

  1. Via de Booking.com-website: Ga naar de hulppagina van Booking.com (https://www.booking.com/content/cs.nl.html) en klik op de knop 'Contact opnemen'. Hier kun je kiezen uit verschillende opties, zoals e-mail, live chat of een terugbelverzoek.

  2. Via de Booking.com-app: Open de Booking.com-app en ga naar het gedeelte 'Hulp'. Hier vind je dezelfde contactopties als op de website.

  3. Via telefoon: Je kunt ook telefonisch contact opnemen met Booking.com. Op de website vind je een lijst met lokale telefoonnummers voor verschillende landen en talen.

  4. Via sociale media: Booking.com is actief op sociale media en je kunt ze bereiken via Facebook of Twitter.

Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid van de contactopties kan variëren afhankelijk van je locatie en het tijdstip waarop je contact opneemt.

Inloggen op Booking.com

Je kunt inloggen op Booking.com door de volgende stappen te volgen:

  1. Ga naar de Booking.com-website.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op de knop "Inloggen".
  3. Voer je e-mailadres of gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op "Inloggen".
  4. Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je klikken op "Wachtwoord vergeten" om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Als je nog geen account hebt op Booking.com, kun je er een aanmaken door te klikken op de knop "Registreren" op de inlogpagina en de benodigde informatie in te voeren.

Kortingscode Booking.com

Er zijn verschillende manieren om aan een kortingscode voor Booking.com te komen:

  1. Inschrijven voor de nieuwsbrief: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Booking.com en ontvang als eerste aanbiedingen, promoties en kortingscodes.

  2. Social media: Volg Booking.com op sociale media, zoals Facebook, Twitter en Instagram, en mis nooit meer een kortingscode of aanbieding.

  3. Zoek online: Zoek online naar kortingscodes voor Booking.com. Er zijn verschillende websites die kortingscodes en aanbiedingen voor Booking.com aanbieden.

  4. Vraag de klantenservice: Neem contact op met de klantenservice van Booking.com en vraag naar eventuele kortingscodes of aanbiedingen.

Houd er rekening mee dat kortingscodes voor Booking.com niet altijd beschikbaar zijn en dat de beschikbare kortingen en aanbiedingen kunnen variëren afhankelijk van de locatie en de periode van het jaar.

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

booking.com hotel

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.

Ballonnen op je Hotelkamer?


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad