- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

5x De gezelligste en sfeervolle kerstmarkten in Rotterdam
Foto: is gelicenseerd onder CC.

5x De gezelligste en sfeervolle kerstmarkten in Rotterdam

door Marcel, 01 december 2022

Met Kerst is er in Rotterdam weer genoeg te beleven. Zo is daar ieder jaar weer het Kerstcircus naast Ahoy en zijn de schaatsbanen open en de diverse musea. Op 2e Kerstdag kun je nog kerstcadeaus kopen bij de Bijenkorf. Ook kun je op 2e Kerstdag bij het VVV terecht voor informatie over o.a. hotels, attracties, restaurants en toegangskaarten voor evenementen in Rotterdam.

Kerstmarkten in Rotterdam

In Rotterdam zijn rond kerst diverse kerstmarkten te bezoeken, al zijn deze wat minder opvallend dan de enorme kerstboom in de koopgoot (de grootste van Rotterdam) en de feestelijk verlichte gevel van de Bijenkorf. De Scandinavische kerken organiseren maarliefst 4 overdekte Scandinavische kerstmarkten, een Noorse, Zweedse, Deense en een Finse kerstmarkt. Iedere kerstmarkt heeft zijn eigen typsche unieke aanbod van cadeautjes, decoratie en lekkernijen uit dat land. Daarnaast kun je ook de kerstsfeer proberen op de wat kleinere kerstmarkten met gezellige live kerstmuziek in Delfshaven en Overschie.

Winterfair Ahoy

De grootste kerstmarkt in Rotteram is wel de Winterfair in Ahoy. Op deze enorme lifestyle beurs voor jong en oud, vind je maarliefst 250 gezellige stands en kun je naast de Kerstman, werkelijk van alles tegenkomen. Van leuke kerstcadeatjes tot de laatste wintermode en van wintersportvakanties tot winterse lekkernijen. Een aanrader op de Winterfair is het miniatuur kerstdorp, zeker de moeite waard. De Winter Fair is een sfeervolle belevenis voor het hele gezin.

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

winkelen kerst

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Ballonnenbezorger

Over ons

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloten wij in 2019 om onze liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.


Artikelen Zoeken


Tours

 

 Korting

Dealspotr

Superhandig! Dealspotr zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?