- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

Trouwen? Hier zijn 12 Bruidsmodezaken in Rotterdam voor Bruid en Bruidegom
© Freepik

Trouwen? Hier zijn 12 Bruidsmodezaken in Rotterdam voor Bruid en Bruidegom

door Marcel, 11 maart 2024

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Stap binnen in de betoverende wereld van trouwmodeshops in Rotterdam, waar dromen werkelijkheid worden voor zowel de aanstaande bruid als bruidegom. In deze bruisende stad aan de Maas wemelt het van de bruidsmodezaken die een uitgebreide selectie bieden voor elke smaak en stijl. Of je nu op zoek bent naar een sprookjesachtige bruidsjurk die perfect past bij je romantische visie op de grote dag, of naar een stijlvol pak dat je persoonlijkheid en elegantie weerspiegelt, Rotterdam heeft het allemaal.

Van boetieks die zich specialiseren in couture bruidsjurken tot winkels die een scala aan stijlen aanbieden voor de moderne bruidegom, elke bruidsmodezaak in Rotterdam verwelkomt zijn klanten met warmte, expertise en een schat aan mogelijkheden. De bruidswinkels zijn meer dan alleen plekken om kleding te passen; ze zijn een bron van inspiratie, advies en ondersteuning tijdens deze opwindende maar soms overweldigende tijd.

Of je nu verlangt naar een klassieke, tijdloze look of juist de voorkeur geeft aan een eigentijdse, gedurfde stijl, Rotterdam heeft alles in huis om je te helpen stralen op je grote dag. Dus laat je betoveren door de prachtige collecties, deskundige begeleiding en onvergetelijke ervaring die de bruidsmodezaken van Rotterdam te bieden hebben. Jouw reis naar de perfecte trouwoutfit begint hier.

Bruidskleding Hannelore

Bij Hannelore Bruidskleding in Zuidwijk Rotterdam vind je een diverse collectie trouwjurken, van klassiek tot modern en van eenvoudig tot uitbundig. Of je nu op zoek bent naar een prinsessenjurk of een strak model, bij Hannelore vind je het allemaal. Met trouwjurken in verschillende prijsklassen, van maat 32 tot maat 64, is er voor elk budget en figuur iets moois te vinden. De boutique biedt privé passessies in een gezellige en ongedwongen sfeer, waar je op je gemak de jurken kunt passen. Daarnaast heeft Hannelore ook een collectie plus size trouwjurken, zorgvuldig samengesteld om elke curvy bride te laten stralen. Met meer dan 25 jaar ervaring staat Hannelore garant voor vriendelijke service, deskundig advies en een ruime collectie trouwjurken voor elk budget.

naar de Website

The Honeymoon Shop

Betreed de magische wereld van de Honeymoon Shop, gelegen aan de Korte Hoogstraat in het hart van Rotterdam, waar dromen werkelijkheid worden voor bruiden én bruidegoms. Met een uitgebreide collectie trouwjurken volgens de laatste trends en tijdloze klassiekers, evenals een scala aan bruidsaccessoires, belooft de Honeymoon Shop een betoverende ervaring op weg naar jullie grote dag. Elke aanstaande bruid wordt verwend met persoonlijke aandacht en deskundig advies bij het vinden van haar droomjurk, terwijl bruidegoms kunnen kiezen uit een diverse selectie klassieke en moderne trouwpakken. Van romantische prinsessenjurken tot strakke en elegante ontwerpen, de Honeymoon Shop presenteert een indrukwekkende collectie van gerenommeerde merken zoals Ladybird, Maggie Sotero, Sincerity Bridal, Demetrios, White One, en Pronovias. Met vijf verdiepingen vol bruidsmode biedt de Honeymoon Shop alles wat nodig is om te stralen op de grote dag, inclusief accessoires zoals schoenen, stropdassen en manchetknopen om de look compleet te maken. Laat je inspireren en verzeker jezelf van "The Perfect Match" bij de Honeymoon Shop, waar jullie kleding perfect op elkaar afgestemd wordt voor een onvergetelijke trouwdag.

naar de Website

Bruidsmodeoutlet

Betreed de betoverende wereld van Bruidsmode Outlet Rotterdam, gelegen op slechts 400 meter van het centraal station aan de van Oldenbarneveltstraat in het bruisende hart van Rotterdam. Hier vinden bruiden hun droomjurk zonder het budget te overschrijden. Met een steeds vernieuwende collectie van prachtige, nieuwe trouwjurken en trouwpakken, rechtstreeks ingekocht bij diverse leveranciers in binnen- en buitenland, biedt de outlet een unieke en veelzijdige selectie voor elk bruidspaar, en dat alles voor een eerlijke prijs. Het familiebedrijf, met meer dan 40 jaar ervaring, streeft ernaar om trouwdromen waar te maken met een persoonlijke benadering en een warme sfeer. Bij Bruidsmode Outlet Rotterdam zijn geen afspraken nodig, maar wel de vrijheid om op elk moment van de week binnen te stappen en favoriete jurken en pakken uit te kiezen. De collectie, die wekelijks wordt vernieuwd, biedt prachtige trouwjurken en trouwpakken van topkwaliteit, compleet met bijpassende bruidsaccessoires. Bruidsmode Outlet Rotterdam biedt de perfecte trouwjurk of trouwpak, zonder afspraak, zeven dagen per week. Say yes to the dress, say yes for less!

naar de Website

Bruidspaleis

In het hart van Rotterdam, langs de Mauritsweg, schittert het Bruidspaleis, een oase van trouwdromen voor zowel bruiden als bruidegoms. Met een eigen bruidsatelier staat het Bruidspaleis garant voor perfecte pasvormen en gepersonaliseerde aanpassingen aan trouwkleding, onder toezicht van ervaren coupeuses. De uitgebreide collectie trouwjurken en trouwpakken, variërend van bohemian chic tot klassieke elegantie, belooft elke bruid en bruidegom te laten stralen op hun grote dag. De missie van het Bruidspaleis is om koppels te begeleiden op een reis vol betekenis en magie terwijl ze de trouwkleding vinden die hun liefde en persoonlijkheid weerspiegelt. Met een afspraak bij het Bruidspaleis kunnen stellen zich laten betoveren door deze unieke collectie, waar liefdesverhalen tot leven komen en dromen werkelijkheid worden.

naar de Website

Atelier Victor's

Bij Atelier Victor's aan de Goudsesingel in het centrum van Rotterdam worden dromen werkelijkheid dankzij passie, enthousiasme en vakmanschap. Victor van Westering, met een achtergrond in mode en een scherp oog voor detail, leidt het atelier met een unieke visie op bruidsmode. Zijn ontwerpen, gekenmerkt door ingetogen belijningen en coutureachtige stoffen, belichamen elegantie met een speelse twist. Met een team van ervaren coupeuses en ambachtslieden creëert Victor unieke bruidsjurken, avond- en cocktailjurken, en zelfs opvallende opera- en theaterkostuums, allemaal met de hand vervaardigd in zijn atelier. Van maatwerk bruidsjurken tot high-fashion items onder verschillende labels, Victor's enthousiasme en vakmanschap staan garant voor een unieke en onvergetelijke ervaring voor elke bruid.

naar de Website

Maison M’Elise

Maison M'Elise, gevestigd in de Waserij in het Rotterdamse Liskwartier, is een ethisch, milieuvriendelijk en slow fashion bruidsmodemerk, opgericht door ontwerper Maaike Elise Stofferis. Met een sterke focus op Nederlands erfgoed en duurzaamheid, streeft Maaike ernaar om alle grondstoffen voor haar creaties zo lokaal mogelijk in te kopen met een minimale ecologische voetafdruk. Het merk positioneert zich als een van de weinige duurzame merken in de bruidsindustrie wereldwijd, en ontwikkelt momenteel hun eigen gecertificeerde duurzame kant, waarmee ze pionieren in de bruidsmodewereld. De prachtige jurken van Maison M'Elise vieren de circulaire economie en diversiteit, met cultureel geïnspireerde borduurtechnieken. Dit merk, dat gemaakt is voor vrouwen over de hele wereld, belichaamt echt waar liefde om draait, met handgemaakte creaties die zijn doordrenkt met compromisloze passie voor duurzaamheid en vakmanschap.

naar de Website

Weddings

Bij Weddings Bruidsmode, gelegen op de hoek van de Goudsesingel en de Meent, vind je een overvloed aan trouwjurken van toonaangevende merken in alle prijsklassen, verdeeld over 950 vierkante meter. Met privé pasruimtes, ervaren stylisten, een Accessory Room vol met schoenen, tiara's, sluiers en sieraden, en een champagnebar om je zoektocht af te sluiten, bieden we de ultieme ervaring in trouwjurken shoppen. Met 9 keer de titel van beste bruidsmodewinkel beloven wij persoonlijke aandacht, expertise, en een uitgebreide collectie om jouw droomjurk te vinden, terwijl ons one-stop-concept zorgt voor alle benodigdheden voor jouw perfecte bruiloft op één locatie.

naar de Website

DORIENDAVID

Bij DORIENDAVID aan de Van Oldenbarneveltstraat in het centrum vind je exclusieve trouwjurken, bruidsjurken, feestjurken, galajurken, avondkleding en pakjes, ontworpen door modeontwerpster Dorien. De collectie krijgt door de eigen keuze van de klant voor stof en kleur een uniek karakter. DORIENDAVID heeft zich gespecialiseerd in het op couture-manier vervaardigen van feestelijke kleding voor ondernemende vrouwen, dames en meiden, maar biedt ook kleding voor mensen die er in het meer alledaagse leven bijzonder uit willen zien. Naast diverse modellen jurken en bijpassende jasjes ontwerpt DORIENDAVID ook mantelpakjes, mantels, rokken, pantalons, hesjes, topjes en jasjes voor andere bijzondere gelegenheden. Uitvoering in exclusieve stoffen is mogelijk voor vrouwen van alle leeftijden, inclusief opdrachten voor bedrijfskleding en theaterkleding. In de webshop kunnen zelf ontworpen accessoires zoals sjaals, stola's en sieraden worden besteld. Met eigen ontwerpen, op maat gemaakt en een focus op vakwerk en liefde, is DORIENDAVID bruidsmode een mix van stoer en lief, exclusief en simpel, waar vakmanschap en liefde samenkomen.

naar de Website

Keep Its Find Bridal

Bij Keep Its Find Bridal aan de Van Vollenhovenstraat in het Rotterdamse Scheepvaartkwartier draait alles om de klant. Het bedrijf heeft een sterke wens om het verschil te maken in de bruidsindustrie. Niet alleen door unieke bruidskleding aan te bieden, maar ook door een positieve impact te hebben op alle bruiden. Keep Its Find Bridal streeft ernaar dat klanten zich speciaal voelen, geaccepteerd en gewaardeerd worden om wie ze zijn. Iedereen is uniek en mooi op zijn eigen manier, en het bedrijf gelooft dat het tijd is dat dit wordt omarmd. De collectie draait om uniciteit, met bruidskleding die anders is dan de meer traditionele en commerciële merken die in Nederland worden verkocht. Keep Its Find Bridal biedt ontwerpen en bruidskleding met een twist, exclusief verkrijgbaar in de boetiek dankzij samenwerkingen met de meest bijzondere ontwerpers over de hele wereld.

naar de Website

WED2B

Bij WED2B Rotterdam wordt gestreefd naar de best mogelijke ervaring voor elke bruid die de winkel bezoekt bij het vinden van haar perfecte jurk. In de prachtig ruime winkel zijn honderden bruids- en bruidsmeisjesjurken beschikbaar om te passen, met comfortabele kleedkamers waar vrienden en familie kunnen zitten en hun mening kunnen geven. De vriendelijke medewerkers staan altijd klaar met handige tips en advies. De Store Manager en haar team kijken ernaar uit om te helpen bij het vinden van de droom bruidsjurk van elke klant.

naar de Website

ADM Bruidsmode

Bij ADM Bruidsmode, gelegen op het Oostplein, worden al 30 jaar lang verschillende soorten trouwjurken, avondkleding, cocktailjurken en galajurken geleverd. De uitgebreide collectie omvat jurken van gerenommeerde merken zoals ADM, Morilee, Blu, Voyage, Julietta, Madelina Gardner, Ronald Joyce en Victoria Jane. Ongeacht de maat worden alle jurken zonder extra kosten aangepast. Bovendien biedt ADM Bruidsmode de mogelijkheid om samen met klanten een trouwjurk te ontwerpen, volledig op maat, in de gewenste stijl, kleur en stof. Ook kunnen accessoires zoals sluiers, stropdassen en sjaals op maat worden gemaakt. Of het nu gaat om de moeder van de bruid of bruidegom, getuigen, vriendinnen of bruidsmeisjes, bij ADM Bruidsmode worden klanten graag geholpen bij het vinden van passende kleding.

naar de Website

Bruidshuis Laaroussa

Bij Bruidshuis Laaroussa in de Afrikaanderwijk op Rotterdam Zuid vind je een uitgebreide collectie prachtige bruidsjurken, zowel te huur als te koop uit voorraad, variërend in maat en prijs. Met verkoopprijzen vanaf 200 euro en huurprijzen inclusief accessoires vanaf 250 euro bieden ze voor elk budget mogelijkheden. Om optimale service te garanderen, werken ze uitsluitend op afspraak. Naast bruidsjurken kunt u bij Laaroussa ook terecht voor een scala aan bruidsaccessoires, receptiebenodigdheden en Oosterse en Arabische bedankjes, evenals galakleding, kinderbruidskleding, hennasets, Marokkaanse jurken en bijbehorende accessoires. Met alles onder één dak is een bezoek aan Bruidshuis Laaroussa zeker de moeite waard voor al je feestelijke behoeften.

naar de Website

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

trouwen bruidsmode

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Grieks Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad