- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

10 Winkels in Rotterdam met Curvy Mode voor Plus Size Vrouwen
© mego-studio

10 Winkels in Rotterdam met Curvy Mode voor Plus Size Vrouwen

door Marcel, 16 augustus 2023

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

In de bruisende stad Rotterdam bloeit een modescene die trots diversiteit en inclusiviteit omarmt. Met een groeiende erkenning van de unieke schoonheid van alle lichaamstypes, hebben curvy modewinkels voor plus size vrouwen een welverdiende plek ingenomen binnen het stadsbeeld. Deze winkels gaan verder dan alleen kleding aanbieden; ze vormen een bron van empowerment en zelfexpressie voor vrouwen met diverse vormen en maten. In dit artikel gaan we dieper in op de bloeiende wereld van curvy mode in Rotterdam, waar vrouwen de mogelijkheid hebben om stijlvolle en trendy kleding te vinden die niet alleen hun lichaam omarmt, maar ook hun zelfvertrouwen versterkt. We verkennen de diverse collecties, het deskundige advies en de warme sfeer die deze winkels te bieden hebben, en laten zien hoe ze bijdragen aan een positieve verschuiving in de mode-industrie en in de manier waarop we schoonheid definiëren.

Ulla Popken

ULLA POPKEN

Dames worden uitgenodigd om hun curvy schoonheid te omarmen en hun zelfvertrouwen naar nieuwe hoogten te tillen. De betoverende wereld van Ulla Popken, het Duitse modemerk dat haar intrede deed in 1987, brengt een ware revolutie teweeg in de arena van grote maten mode. Gevestigd aan de Van Oldenbarneveltplaats 408 in Rotterdam, fungeert Ulla Popken als het ultieme toevluchtsoord voor prachtige mode die een krachtige boost geeft aan persoonlijke stijl en charisma.

Ulla Popken's collecties overschrijden de grenzen van conventionele kledingstukken; ze worden zorgvuldig ontworpen voor elk figuur, ongeacht de maat. Deze mode omarmt en benadrukt de schoonheid van diversiteit, met perfecte pasvormen die de unieke vormen van elk individu omarmen en versterken. Van adembenemende jurken tot stoere jeans en alles daartussenin, biedt Ulla Popken mode in maten tot en met 68, naadloos aansluitend bij diverse stijlen en gelegenheden.

Met mode die jouw persoonlijkheid weerspiegelt, wandel je zelfverzekerd de wereld tegemoet. Ulla Popken's collectie biedt eindeloze combinatiemogelijkheden en extra flair met accessoires die je eigen stijl accentueren. Of je nu een formele setting betreedt, een werkdag doorbrengt op kantoor, of ontspant aan de rand van het zwembad, Ulla Popken voorziet in alles wat je nodig hebt om je op je best te voelen.

Vrouwen worden aangemoedigd om hun rondingen te omarmen, hun stijl te vieren en hun zelfvertrouwen te laten stralen. Een bezoek aan Ulla Popken aan de Van Oldenbarneveltplaats 408 in Rotterdam onthult de wereld van prachtige curvy mode, speciaal voor hen ontworpen. Want in de schijnwerpers staan, dat verdient elke vrouw!

Shop bij Ulla Popken

Zizzi

ZIZZI

In het bruisende winkelcentrum Alexandrium in Rotterdam schittert Zizzi als de ultieme bestemming voor trendy curvy mode in grote maten. Met een passie voor stijl en een diepgaand begrip van de nieuwste trends, biedt Zizzi's ervaren personeel een uitgelezen kans om de laatste modetrends te ontdekken en tegelijkertijd de perfecte maat en pasvorm te vinden die bij elk individueel lichaamstype past. Bij Zizzi wordt er geen concessie gedaan op het gebied van stijl of comfort - beide aspecten staan hoog in het vaandel.

Bijzondere wensen en behoeften worden bij Zizzi serieus genomen, en het team doet er alles aan om aan deze verzoeken te voldoen. De uitgebreide collectie betaalbare plus size kleding staat klaar om te worden ontdekt in de Rotterdamse winkel.

Daarbovenop biedt Zizzi de handige Click & Collect-optie, waardoor klanten de mogelijkheid hebben om hun favoriete stukken online te reserveren, op te halen in de Rotterdamse winkel en thuis in alle rust te passen.

Als een toonaangevende naam op het gebied van plus size mode, erkent Zizzi de veelzijdigheid van stijl en het feit dat mode geen beperkingen kent in maat. Met een overvloed aan stijlmogelijkheden in de collectie, staat het vriendelijke personeel altijd klaar om te helpen bij het creëren van de gewenste look.

De deuren van Zizzi in Alexandrium, Rotterdam, staan wijd open voor iedereen die klaar is om zichzelf te laten stralen, ongeacht hun maat. Ontdek een wereld van curvy mode die stijl en schoonheid viert en verwelkomt met open armen. We kijken ernaar uit om je binnenkort te mogen begroeten!

Shop bij Zizzi

MS Mode

MS MODE

Voor de dames die hun unieke schoonheid willen vieren en hun rondingen met trots willen omarmen, is er een warm welkom bij MS Mode. Met vestigingen in winkelcentrum Alexandrium, Zuidplein en Rotterdam IJsselmonde, nodigt MS Mode plus size vrouwen uit om te ontdekken hoe mode een krachtige manier kan zijn om zelfvertrouwen uit te stralen.

Bijna 60 jaar lang heeft MS Mode een missie gekoesterd: betaalbare, vrouwelijke en comfortabele mode ontwerpen voor maten 40 t/m 54. Wat ooit begon als een bescheiden kraam op de Albert Cuypmarkt in 1964, heeft zich in enkele decennia ontwikkeld tot de absolute nummer 1 op het gebied van curvy fashion. Voor iedere vrouw, met haar eigen unieke figuur, stijl en verhaal, is MS Mode een metgezel op de dagen dat rondingen omarmd worden, maar ook op momenten waarop ze even rust krijgen. Omdat elke vrouw het verdient om te schitteren, keer op keer. De collecties van MS Mode zijn ontworpen om aan te sluiten bij elk moment, elke stijl en elke vorm, zodat elke vrouw met een favoriete outfit onze winkels verlaat.

MS Mode begrijpt dat stijl en betaalbaarheid hand in hand gaan. Met flatteuze silhouetten, fijne pasvormen en comfortabele stoffen, biedt MS Mode een steeds wisselende collectie die past bij diverse figuurtypes. Of het nu gaat om een speciale gelegenheid of een alledaagse look, bij MS Mode is er altijd een outfit die perfect past, zonder dat het budget in het geding komt. Voor degenen die twijfelen over hun keuze, staan de Fashion Advisors in de winkel klaar om te helpen bij het vinden van de ideale outfit. Ook kunnen de inspirerende blogs vol trends en tips een bron van creativiteit zijn.

Verschillende vrouwen, verschillende stijlen - MS Mode begrijpt dat diversiteit een rijkdom is. Daarom zijn er verschillende labels die elk hun eigen karakter hebben. Van de elegante en moeiteloze stijl van MS Collection tot de boho met retro vibes van FSTVL en het trendy MS Studio label, er is voor elk wat wils.

Wat je ook zoekt, de deuren van MS Mode staan wijd open om je te helpen bij jouw zoektocht naar de perfecte look. Dus dames, betreed de wereld van curvy fashion bij MS Mode in Alexandrium, Zuidplein of Rotterdam IJsselmonde en straal met zelfvertrouwen in jouw unieke stijl!

Shop bij MS Mode

C&A

C&A

Voor degenen die hun curvy schoonheid willen omarmen en hun zelfvertrouwen willen versterken, biedt C&A een uitgebreide collectie modieuze kleding van topkwaliteit voor dames met een maatje meer. Met vestigingen op winkelcentrum Zuidplein en Alexandrium, evenals aan de Hoogstraat in Rotterdam, wordt een overvloed aan keuzes geboden om de garderobe van A tot Z te vullen.

De collectie van C&A omvat spannende lingerie in grote maten, coole skinny jeans en een veelzijdige selectie, variërend van jacks & jassen tot jurken & rokken en truien & vesten. Wat het extra aantrekkelijk maakt, is dat de mode van C&A zeer betaalbaar is, wat het gemakkelijker maakt om een evenwichtige garderobe samen te stellen, ongeacht of het een doordeweekse dag is of een onverwachte uitnodiging voor een etentje.

De kleding en accessoires die je bij C&A bestelt, staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid, ondanks de betaalbare prijzen. Het merk streeft naar milieuvriendelijkheid en ethische praktijken, met aandacht voor het welzijn van katoenboeren. De collectie omvat diverse materialen zoals zachte viscose met elastaan en warme wol, zodat er voor elke voorkeur iets te vinden is.

De uitgebreide collectie van C&A biedt de mogelijkheid om moeiteloos te combineren met casual items in grote maten. Of het nu gaat om broeken en jeans, shirts of vesten, je kunt jouw eigen stijlvolle en comfortabele combinaties creëren voor elke gelegenheid. Dankzij de regelmatige vernieuwing van de collectie kun je het hele jaar door iets nieuws aan je garderobe toevoegen.

Voor een complete garderobe met grote maten biedt C&A ook een assortiment jassen dat perfect aansluit bij jouw stijl. Of je nu op zoek bent naar een elegante lange wollen jas of een warme parka met trendy details, de keuze is ruim. Onderkleding, zoals lingerie van hoge kwaliteit, speelt een essentiële rol in het creëren van een moeiteloze look. De collectie bh's en broekjes biedt comfort en variatie voor verschillende gelegenheden.

Het gemak van online winkelen bij C&A zorgt voor een naadloze ervaring. Van dameskleding tot sportkleding en badmode, de online-shop heeft alles te bieden. Met regelmatige aanbiedingen, een eenvoudig en voordelig bestelproces en gratis levering vanaf €29 binnen Nederland, is C&A de perfecte bestemming voor al jouw modewensen. Met de Click & Collect Service kunnen klanten hun bestelling zonder verzendkosten ophalen bij een filiaal in de buurt. Daarnaast biedt C&A een retourmogelijkheid binnen veertien dagen voor het geval een aankoop niet aan de verwachtingen voldoet.

Kortom, C&A biedt dames met een maatje meer stijlvolle en kwalitatieve modeopties, waardoor ze vol zelfvertrouwen kunnen stralen!

Shop bij C&A

Paprika

PAPRIKA

Paprika Mode, een gespecialiseerd merk in grote maten, heet met opwinding plus size vrouwen welkom om hun curvy schoonheid te omarmen en vol zelfvertrouwen te schitteren. Gevestigd in Shoppingmall Alexandrium in Rotterdam, fungeert Paprika Mode als een aantrekkelijke bestemming voor vrouwen die op zoek zijn naar kleurrijke en trendy kleding in maten variërend van 42 tot 54.

Met een diepgaand begrip van diversiteit en stijl, presenteert Paprika Mode een veelzijdige collectie die een ode brengt aan de vrouwelijke vorm. Variërend van prachtige modellen tot diverse prints en nauwkeurig ontworpen pasvormen, staat Paprika Mode erom bekend vrouwen te laten schitteren in hun unieke stijl, ongeacht hun lichaamsvorm of maat.

Bij het betreden van de dichtstbijzijnde Paprika-winkel in Shoppingmall Alexandrium worden klanten verwelkomd in een wereld van mode en inspiratie. Het toegewijde team van Paprika staat paraat om onvergetelijke winkelervaringen te bieden, waarbij zij advies geven bij het vinden van de perfecte outfit. Of het nu gaat om een speciale gelegenheid of een veelzijdige dagelijkse look, de deskundige verkoopsters staan klaar om te helpen bij het maken van keuzes die het beste bij de individuele stijl passen.

Maar er is meer. Paprika Mode biedt een scala aan exclusieve kansen en niet te missen evenementen, direct in de winkel. Van exclusieve openingen tot modeshows en van promoties tot make-overs, het team van Paprika heeft een schat aan verrassingen in petto om de klanten te verwennen. Door regelmatig een blik te werpen op de Nieuwe Collectie-sectie kunnen shoppers de nieuwste modepareltjes van het seizoen ontdekken.

Dames, de uitnodiging staat open om de wereld van Paprika Mode te verkennen in Shoppingmall Alexandrium, waar de mode voor grote maten wordt omhelsd en viert. Met een focus op zelfexpressie en zelfvertrouwen, kunnen vrouwen hun eigen stijl laten schitteren door de prachtige kledingkeuzes van Paprika Mode.

Shop bij Paprika

H&M

H&M

Ontdek de opwindende wereld van curvy mode bij H&M, waar plus size vrouwen in Rotterdam kunnen genieten van stijl, diversiteit en een vernieuwde uitstraling. Met vestigingen in de Koopgoot, op de Lijnbaan en in Shoppingmall Alexandrium, presenteert H&M een uitgebreide collectie die het hart van curvy fashion raakt.

Stap binnen bij de H&M in de Koopgoot, Europa's grootste H&M-winkel, en laat je betoveren door een scala aan modieuze keuzes die speciaal zijn ontworpen voor dames met een maat(je) meer. De collectie straalt je tegemoet met jeugdige vitaliteit en een frisse blik op mode. Hier vind je niet alleen meer afwisseling in stijlen, maar ook een ruimere selectie dan ooit tevoren. Het is niet langer alleen de basiscollectie met af en toe een trendy uitschieter; H&M heeft de curvy mode naar een nieuw niveau getild.

Wat de H&M Plus Size-collectie nog spannender maakt, is de focus op diversiteit en realisme. Zowel in de fysieke winkels als in de online webwinkel worden afwisselende modellen gepresenteerd. Vrouwen van verschillende lengtes, afkomsten en kledingmaten schitteren in de kledingstukken, waardoor een waarheidsgetrouw beeld ontstaat van hoe de mode eruitziet bij vrouwen met échte rondingen en een maat(je) meer. Een verfrissende benadering die de echte schoonheid van curvy vrouwen omarmt.

De H&M Plus Size-collectie is verkrijgbaar in kledingmaten variërend van 44 tot 56. Hoewel de ervaring leert dat de pasvorm soms niet perfect lijkt aan te sluiten, biedt de mogelijkheid om in de winkel te passen of meerdere maten te bestellen een oplossing. Zo kun je zelf bepalen welke maat het beste past en het meest comfortabel zit. De wereld van H&M Plus Size is er om vrouwen te laten stralen in hun eigen unieke stijl, met mode die oprecht omarmt en viert. Dus, betreed de H&M-winkels in de Koopgoot, op de Lijnbaan of in Shoppingmall Alexandrium en ontdek de opwinding van curvy mode die klaar staat om jouw stijlvolle en zelfverzekerde kant te laten zien.

Shop bij H&M

Annelies de Jong Mode

ANNELIES DE JONG MODE

Betreed de unieke wereld van curvy mode bij Annelies de Jong Mode, gelegen aan de Molenvliet 123 in Rotterdam Lombardijen. Deze modebestemming is verre van doorsnee en heeft een speciale focus op goedpassende maten, waarmee het hart verovert van vele vrouwen die elders geen succes boeken bij grote modeketens.

Annelies de Jong Mode is de ultieme bestemming voor vrouwen die een uitgebreid maatsysteem waarderen. Met grote, korte, kleine en tailleplus-maten biedt deze mode-oase een scala aan opties voor tevreden klanten, niet alleen uit de regio, maar soms zelfs van ver daarbuiten.

De kracht van onze collectie? Een perfecte pasvorm die uw silhouet omarmt en flatteert. Bij Annelies de Jong Mode wordt vakmanschap gecombineerd met topmerken zoals Frank Walder, Gerry Weber, Marcona, Gelco, Samoon en meer. Wat ons werkelijk onderscheidt, zijn de pantalons en rokken in taille-pluspasvorm of korte maat, waardoor onze collectie absoluut uniek is.

Annelies de Jong begrijpt als geen ander wat u goed staat en dat is precies wat onze collectie zo bijzonder maakt. Of u nu op zoek bent naar een adembenemende outfit voor een speciale gelegenheid of juist iets comfortabels en stijlvols voor alledag, bij ons vindt u de perfecte pasvorm en stijl die bij u past.

Wij nodigen u van harte uit om eens langs te komen en de unieke sfeer van Annelies de Jong Mode te ervaren. Bij ons staat de koffie altijd klaar om u te verwelkomen. Ontdek maten variërend van 36 t/m 56 en een scala aan gerenommeerde merken, zoals Frank Walder, Hermann Lange, Gödske, Gerry Weber, Sommermann en meer. Laat Annelies de Jong Mode uw modebestemming zijn, waar perfecte pasvorm en stijl samenkomen en u zich op uw best voelt.

Shop bij Annelies de Jong

ONLY

ONLY

Ontdek de opwindende wereld van curvy mode bij ONLY CARMAKOMA, beschikbaar in drie handige locaties in Rotterdam: winkelcentrum Zuidplein, Alexandrium en de bruisende Koopgoot. Voor de modebewuste en trendy curvy vrouwen met een onmiskenbaar gevoel voor stijl, presenteert ONLY CARMAKOMA een uitgebreide collectie plus size mode die je figuur omarmt en je zelfvertrouwen een boost geeft.

Duik in onze uitgebreide collectie en ontdek klassieke broeken, kleurrijke bedrukte jurken, casual hoodies en sweatshirts, trendy tops, edgy jeans, comfortabele leggings en T-shirts met statement prints. Alles wat je nodig hebt om je eigen coole en unieke look te creëren, ongeacht je figuur. ONLY CARMAKOMA omarmt diversiteit en biedt een scala aan items van maat 42 tot 54, zodat je je sexy en comfortabel kunt voelen in je eigen huid.

Onze collecties staan bekend om hun unieke mix van stoer denim, rock-chic glam en stijlvolle items, waardoor zelfs de meest veeleisende fashion-liefhebbers vinden wat ze zoeken.

Ben je klaar voor een avondje uit? Onze stralende selectie plus-size partywear zal je verrassen. Van leren rokjes tot glinsterende tops, combineer ze met accessoires, hakken en een stoer bikerjack voor een look die je figuur prachtig accentueert. Laat de winterse kou je niet tegenhouden - draag je favoriete partywear-items met enkellaarsjes en een kleurrijke jas voor een onvergetelijke look.

Maar onze collectie beperkt zich niet tot speciale gelegenheden. Voor elke dag biedt ONLY CARMAKOMA veelzijdige opties. Van lange werkdagen tot gezellige etentjes met vriendinnen, onze broeken, prachtige jurken met prints en comfortabele truien zijn altijd de perfecte keuze. Duik in onze collectie en ontdek de veelzijdigheid van plus-size kleding die speciaal is ontworpen om je figuur te omarmen en je persoonlijke stijl te laten stralen. Kom langs bij ONLY CARMAKOMA op winkelcentrum Zuidplein, Alexandrium of in de Koopgoot en ontdek de mode die jouw unieke schoonheid viert.

Shop bij ONLY

De Bijenkorf

BIJENKORF

Stap binnen in de wereld van prachtige curvy mode bij de Bijenkorf in Rotterdam, waar grotere maten met trots worden omarmd. Ontdek een uitgebreide en diverse collectie speciaal ontworpen voor vrouwen met stijl en zelfvertrouwen. Want ongeacht je maat, verdien je het om je vrouwelijkheid te vieren en jezelf te omringen met mode die jouw rondingen omarmt.

Laat je betoveren door de plussize collecties van gerenommeerde merken zoals Studio 8, Violeta by MANGO, Persona by Marina Rinaldi en SAMOON. Deze collecties zijn een eerbetoon aan vrouwelijke vormen en benadrukken jouw unieke schoonheid. Bij de Bijenkorf begrijpen ze dat je maatje meer geen beperking hoeft te zijn, maar juist een kans om je te kleden in outfits die jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelen.

Ontdek de prachtige plussize jurken van Studio 8, variërend van chique avondjurken tot feestelijke en zomerse modellen. De tuniekjurken zorgen voor een prachtige pasvorm, terwijl de A-lijn jurken in grote maten een verleidelijk zandloper silhouet creëren. Voor een alledaagse look met een vleugje elegantie, vind je bij Violeta by MANGO stijlvolle kleding die je zelfverzekerd laat stralen. Of je nu op zoek bent naar dagelijkse outfits of juist feestelijke kleding in grote maten, dit merk biedt een veelzijdige collectie die past bij diverse gelegenheden.

Laat je niet tegenhouden door beperkingen in maat, maar omarm je curves met trots en stap binnen bij de Bijenkorf in Rotterdam. Ontdek de wereld van stijlvolle curvy mode die speciaal voor jou is ontworpen. Of je nu op zoek bent naar een chique avondjurk, een trendy zakelijke outfit of een alledaagse look, bij de Bijenkorf vind je het allemaal. Dus ga op ontdekkingsreis en creëer je eigen unieke stijl met de prachtige plussize collecties die voor jou klaarliggen.

Shop bij de Bijen‌korf

Peek & Cloppenburg

PEEK & CLOPPENBURG

Ontdek de wereld van stijlvolle curvy mode bij Peek & Cloppenburg aan de Hoogstraat in het bruisende centrum van Rotterdam. Voor dames die trots zijn op hun rondingen en zich toch graag modieus willen kleden, biedt de webshop van Peek & Cloppenburg een ruime en trendy collectie grote maten kleding. Hier draait het om het gevoel van elegantie en vertrouwen, ongeacht welke maat je draagt.

In onze plus size collectie laten we zien dat mode voor dames met een maatje meer net zo modieus en chic kan zijn als voor ieder ander. Of je nu op zoek bent naar een feestelijke outfit voor een speciale gelegenheid, comfortabele casual kleding, sportieve leggings in grote maten, of zelfs plus size badmode, bij ons vind je een scala aan opties. Het maakt niet uit welk seizoen het is, onze collectie wordt voortdurend vernieuwd met de nieuwste trends, zodat je altijd up-to-date bent.

Dwaal door onze selectie van sierlijke plus size jurkjes, stijlvolle pantalons, colberts, blouses en T-shirts in grote maten. Zelfs voor bijzondere gelegenheden zoals gala's en cocktailfeesten hebben we elegante opties voor dames met een maatje meer. Onze grote maten mode biedt comfort en stijl in één, en met de juiste accessoires zoals tassen en schoenen, maak je je look compleet.

Bij Peek & Cloppenburg begrijpen we dat mode geen grenzen kent. Stap binnen in onze webshop of bezoek onze winkel aan de Hoogstraat in Rotterdam en ontdek een wereld van grote maten mode die perfect past bij jouw unieke stijl en persoonlijkheid. Want ongeacht je maat, verdien je het om te stralen in mode die jouw schoonheid omarmt.

Shop bij Peek & Cloppenburg

 

Webwinkels

Hier is een handig overzicht van de meest aantrekkelijke online winkels, zowel nationaal als internationaal, die gespecialiseerd zijn in damesmode voor grotere maten, ook wel plussize genoemd. Je vindt hierbij tevens informatie over de maximale Nederlandse kledingmaat die elke webshop aanbiedt. Deze lijst zal regelmatig worden bijgewerkt. Als je een winkel mist of als een link niet meer werkt, aarzel dan niet om dit door te geven.

About You (t/m maat 58)
Annadiva (badmode en lingerie t/m cupmaat J)
Anna Scholz (t/m maat 54/56)
ASOS Curve (t/m maat 54)
Bagoes (t/m maat 60)
Bellamy (t/m maat 2XL/48)
Betty’s Boops (lingerie t/m maat 115 O)
B Plus Fashion (t/m maat 54/56)
Bon’A Parte (t/m maat 52/2XL)
Bonprix (t/m maat 56/58)
Boohoo Plus (t/m maat 52)
ONLY Carmakoma (maat 42 t/m maat 54)
Carnavalskleding – grote maten (t/m maat 58/60)
C&A (t/m maat 3XL/56)
Cup of Two (lingerie en badmode voor cup D t/m K)
De Bijenkorf (t/m maat 54/56)
Eleganties (kousen t/m 60)
F.F.L.O. (tot maat 60)
Forever21 Plus Sizes (t/m maat 3XL)
Fashion in Conflict (t/m maat 60)
GANT (t/m maat XXL/48)
H&M Plus Sizes (t/m maat 58)
iGigi (t/m maat 60)
Je m’appelle (t/m maat 52)
Jilsen (laarzen met een schachtwijdte t/m 52cm)
JJ Footwear (laarzen met een schachtwijdte t/m 63cm)
Kiabi (t/m maat 58-60)
Lane Bryant (t/m maat 58)
Lascana (badkleding en lingerie t/m maat 58/115H)
LoveDrobe (t/m maat 60)
Maatje Meer (t/m maat 56)
MANGO Violeta (tot maat 54)
Marina Rinaldi (tot maat 52)
Marks & Spencer (t/m maat 54)
Mioki Lingerie (t/m maat 68/120G)
Miss Guided (tot maat 54)
Miss Etam (t/m maat 56)
ModCloth (t/m maat 56)
Monsoon (tot maat 50)
MS Mode (t/m maat 54)
Navabi (t/m maat 60)
New Look (t/m maat 54)
Otto (t/m maat 56)
Paprika (t/m maat 54)
Peter Hahn (t/m maat 56)
Plusman (t/m maat 8XL/80)
River Island Plus Sizes (t/m maat 50)
Sarah’s Sweeties (t/m maat 58/60)
Sexy Plus Clothing (t/m maat 54/56)
‘S Oliver (t/m maat 54)
Swak Designs (t/m maat 64)
Swimsuits for All (t/m maat 60)
Ted & Muffy (voorheen DuoBoots) (laarzen met een schachtwijdte t/m 50cm)
The Fashion Bash (t/m maat 54/56)
TopVintage (retro/vintage stijl t/m maat 50)
Torrid (t/m maat 56)
Twister Colorful Curves (t/m maat 62/64)
Ulla Popken (t/m maat 58/60)
Upsa (o.a. broekjes tegen schurende benen, t/m maat 3XL)
Wehkamp (t/m maat 58)
Yours Clothing (t/m maat 62)
Zalando (t/m maat 56)
Zizzi (t/m maat 56-58).

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

curvy modewinkels

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Grieks Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad