- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

Jarig? 9x Gratis eten op je Verjaardag in Rotterdam e.o.
© Peter Dorsman

Jarig? 9x Gratis eten op je Verjaardag in Rotterdam e.o.

door Marcel, 21 februari 2024

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Wil je je verjaardag vieren zonder je zorgen te maken over de rekening? Wij hebben het voor je uitgezocht! We hebben gezocht naar restaurants in Rotterdam waar je gratis kunt eten op je verjaardag. Wie jarig is trakteert, maar als je ervoor kiest om je verjaardag te vieren bij een van deze restaurants, sta jij juist in het middelpunt en hoef je helemaal niets af te rekenen. Dat is pas goed nieuws, toch? Het enige wat je hoeft te doen is je paspoort mee te nemen en bij je reservering aan te geven dat je jarig bent. En vergeet niet om ruimte te maken, want al deze restaurants bieden een all-you-can-eat concept aan. Dus bereid je voor op een heerlijke culinaire verwennerij zonder kosten. Wie jarig is, trakteert! Maar bij deze restaurants word je juist getrakteerd. Ontdek waar je gratis kunt genieten op je verjaardag in Rotterdam

Sumo Markthal

Ontdek de heerlijke Japanse keuken en vier je verjaardag in stijl bij SUMO in Rotterdam, waar gasten op hun speciale dag gratis kunnen genieten van een heerlijke maaltijd! Met twee locaties in Rotterdam, SUMO Rotterdam 'Markthal' en SUMO Kralingen 'Oriental', biedt SUMO authentieke Japanse sushi en grillgerechten, bereid door ervaren chefs met de beste verse ingrediënten. Gasten kunnen genieten van een unieke eetervaring in de bruisende Markthal, waar geuren, kleuren en smaken samenkomen in perfecte harmonie. Sinds 2014 verwelkomt SUMO gasten in dit adembenemende gebouw, met een prachtig terras voor iedereen die van lekker eten en unieke ervaringen houdt. Jarigen bij SUMO ontvangen een gratis couvert voor lunch of diner*, exclusief drankjes en bijgerechten. Deze aanbieding is geldig bij een reservering van minimaal 4 personen (inclusief de jarige) en vereist een geldig identiteitsbewijs op de dag zelf. Zorg ervoor dat er minstens drie volledig betalende volwassenen of kinderen aanwezig zijn met de jarige om van deze actie te profiteren. Let op: deze aanbieding is niet geldig op 25 en 26 december (Kerstdagen) en kan niet worden gecombineerd met andere acties of kortingen. Kom langs en vier samen feest met SUMO voor een onvergetelijke verjaardagservaring!

Jarig? Lees de voorwaarden!

Sumo Oriental

Bij Sumo Oriental draait alles om het delen van kleine gerechten en het samen ontdekken van een wereld aan Aziatische smaken. Deze luxe variant van het populaire 'all you can eat' concept van Sumo Japanese Sushi & Grill is sinds eind 2015 een begrip. In tegenstelling tot de grotere vestigingen van Sumo is Sumo Oriental kleinschaliger en nodigt het uit om op je gemak te genieten van een heerlijke lunch of diner, waarbij de gerechten groter zijn en bedoeld om samen te proeven. Op je verjaardag kun je bij Sumo Oriental zelfs gratis genieten van een etentje*, inclusief een leuke verjaardag polaroid, als je met minimaal vier personen (incl. de jarige) reserveert en je geldig identiteitsbewijs toont op de desbetreffende dag. Zorg ervoor dat er minstens drie volledig betalende volwassenen of kinderen aanwezig zijn met de jarige om van deze actie te profiteren. Let op: deze aanbieding is niet geldig op 25 en 26 december (Kerstdagen) en kan niet worden gecombineerd met andere acties of kortingen. Dus vier samen feest met Sumo Oriental en geniet van een onvergetelijke verjaardagservaring met heerlijke Aziatische gerechten!

Jarig? Lees de voorwaarden!

De Berenboot / De Leckersboot

Stap aan boord van de Leckers Boot, voorheen de Beren Boot, voor een onvergetelijke verjaardagservaring op het water in Rotterdam! Terwijl je geniet van een heerlijk buffet tijdens een twee-en-een-half uur durende rondvaart door de wereldhaven, kun je op je verjaardag gratis meevaren en eten. Het enige wat je hoeft te doen is een geldig legitimatiebewijs tonen en een reservering maken voor minimaal vier personen. Met deze aanbieding is het de ideale manier om je speciale dag te vieren met vrienden en familie, maar vergeet niet dat de actie alleen geldig is op de dag zelf en niet gecombineerd kan worden met andere kortingen. Dus, gefeliciteerd en geniet van een verjaardagsfeestje op het water met de Leckers Boot!

Jarig? Lees de voorwaarden!

Bonus 1. Sense of China

Niet helemaal gratis maar de jarige krijgt 50% korting. Bij Sense of China in Hoogvliet draait alles om het vieren van speciale momenten, en wat is er nu specialer dan je verjaardag? Als jij of een van je dierbaren jarig is, kun je bij Sense of China genieten van een heerlijke maaltijd tegen een gereduceerde prijs, en soms zelfs helemaal gratis! Gelegen in het hart van Hoogvliet, verwelkomt Sense of China al jarenlang gasten met hun uitgebreide buffetmenu, inclusief wokgerechten, gegrilde specialiteiten, sushi, desserts en meer, allemaal bereid in een open keuken. Of je nu met een kleine groep vrienden of een grote familie bent, de jarige ontvangt 50% korting op de menuprijs, ongeacht de grootte van het gezelschap. Als er minimaal vijf betalende personen vanaf 13 jaar zijn, dineert de jarige zelfs helemaal gratis! Vergeet niet je legitimatiebewijs mee te nemen, want deze aanbieding is alleen geldig op je verjaardag zelf. Als je toevallig jarig bent op een maandag of dinsdag, de sluitingsdagen van Sense of China, kun je de actie inhalen op woensdag of donderdag van dezelfde week. Let op: deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere acties of promoties. Dus kom langs bij Sense of China en vier je verjaardag in stijl met heerlijk eten en een warme sfeer!

Jarig? Lees de voorwaarden!

Bonus 2. Restaurant Cathay

Niet helemaal gratis maar de jarige krijgt 50% korting. Bij Restaurant Cathay draait alles om het vieren van speciale momenten, en wat is er nu specialer dan je verjaardag? Hoewel het eten bij Restaurant Cathay niet helemaal gratis is voor jarigen, wordt het toch een onvergetelijke ervaring met een royale 50% korting op de rekening. Dus, als je verjaardag samenvallen met je bezoek aan dit culinaire paradijs en je komt dineren met een groep van minimaal vier betaalde personen, kun je genieten van een halve prijs op je maaltijd. Het menu van Restaurant Cathay biedt een uitgebreide selectie van heerlijke gerechten uit verschillende delen van de wereld, bereid met verse ingrediënten en met liefde. Of je nu zin hebt in klassieke Franse gerechten, traditionele Japanse sushi, sappig vlees of verse vis, je vindt het hier allemaal. Dus vier je verjaardag in stijl en geniet van een culinaire wereldreis bij Restaurant Cathay, waar lekker eten en goede tijden samenkomen tegen een betaalbare prijs. Vergeet niet je legitimatiebewijs mee te nemen om van deze aanbieding te profiteren.

Jarig? Lees de voorwaarden!

Bonus 3. Wereldrestaurant Altijd

Onder de rook van Rotterdam in Wereldrestaurant Altijd in Capelle aan den IJssel staat een culinaire wereldreis op het menu, waarbij je voor een vast bedrag onbeperkt kunt genieten van overheerlijke gerechten uit verschillende werelddelen. Bij binnenkomst betaal je een arrangementprijs waarbij zelfs alle soorten frisdranken, verse sappen, wijn, bier, koffie en thee zijn inbegrepen. Lekkernijen uit de Chinese, Franse, Italiaanse, Japanse, Indische, Mediterrane en Hollandse keuken staan op je te wachten, inclusief live cooking zoals wokken, grillen en teppanyaki. Bij Altijd krijg je altijd korting, waarbij de grootte van de groep bepaalt hoeveel korting je als jarige krijgt. Het wordt pas echt feestelijk voor de jarige, want bij een groep van 4 personen, inclusief de jarige, eet de jarige helemaal gratis. Let op: vergeet niet om vooraf een geldig legitimatiebewijs te tonen om van deze aanbiedingen te profiteren. Dus vier je verjaardag in stijl bij Wereldrestaurant Altijd en geniet van een onvergetelijke culinaire ervaring!

Jarig? Lees de voorwaarden!

Bonus 4. Watertuin

In Spijkenisse, nabij Rotterdam, ligt de Watertuin, een all-inclusive restaurant dat een breed scala aan heerlijke gerechten biedt voor een vaste prijs, afhankelijk van de tijd die gasten bij hen doorbrengen. Bij de Watertuin draait het niet om het selecteren van gerechten, maar om het genieten van een uitgebreid buffet met diverse opties, variërend van salades en sushi tot pizza, wokgerechten en desserts. Voor de jarigen onder ons heeft Watertuin een bijzondere traktatie in petto. Met een gezelschap van minimaal vier betalende gasten, inclusief de jarige, kan de jarige genieten van een gratis dinerarrangement naar keuze. Zelfs bij een kleiner gezelschap wordt de jarige nog steeds beloond met een aantrekkelijke korting. De hoogte van de korting hangt af van het aantal betalende gasten, variërend van 25% korting tot een volledig gratis arrangement. Deze aanbieding is alleen geldig op de verjaardag zelf en vereist vooraf vertoon van een geldig legitimatiebewijs. Bovendien biedt Watertuin een feestelijk verjaardagsdessert aan voor slechts €5, inclusief vuurwerkfontein, om de jarige extra in het zonnetje te zetten. Dus kom de verjaardag vieren bij Watertuin en laat je verwennen met lekker eten, gezelligheid en een speciale traktatie voor de jarige!

Jarig? Lees de voorwaarden!

Bonus 5. Oude Maas

Ook in Spijkenisse, bij Restaurant Oude Maas, een toonaangevend Japans Sushi, Seafood & Grill restaurant, worden jarige gasten extra in de watten gelegd. Met hun 'all you can eat' concept kunnen gasten voor een vaste prijs genieten van een scala aan Japanse en Kantonese gerechten. Maar op je verjaardag wordt het nog specialer: de jarige krijgt 100% korting op het All-you-can-eat menu inclusief drankjes (gedurende 2,5 uur), op voorwaarde dat er minimaal 5 volwassenen zijn die allen het menu nemen en een geldig legitimatiebewijs tonen.

Jarig? Lees de voorwaarden!

Bonus 6. Eat Pallazo

Tegen Rotterdam aan en de jarige krijgt 50% korting. Eat Palazzo in Schiedam neemt gasten mee op een culinaire reis vol verse en smaakvolle Aziatische specialiteiten, waaronder een uitgebreid wok- en live cooking assortiment. Met een focus op eerlijke en pure ingrediënten, gekruid met authentieke kruiden en specerijen, streven ze naar een smaakbeleving van topkwaliteit. Of je nu liefhebber bent van Japanse sushi of een goed stuk ossenhaas, bij Eat Palazzo draait het om samen genieten. Het diner begint met een uitgebreide selectie voorgerechten, gevolgd door een warm buffet met een rijke keuze aan gerechten. Voor de liefhebbers van wokgerechten is er een breed assortiment aan vlees, vis en groenten, waarbij je zelf de chef kunt zijn en je eigen combinaties kunt maken. Daarnaast bieden ze barbecue en teppanyaki, waarbij gerechten worden bereid op kolen of op de typisch Japanse teppanyaki platen. Voor het dessert is er een uitgebreid assortiment aan ambachtelijke toetjes en klassiek Italiaans schepijs. En vergeet de bar niet, waar een breed scala aan dranken wordt aangeboden voor elke smaak. Voor de jarige is er een speciale traktatie: op de verjaardag zelf krijg je maar liefst 50% korting op je diner. Let op, deze actie is alleen geldig op vertoon van legitimatie en kent enkele voorwaarden, zoals het gebruik op de zondag ervoor of de dinsdag erna als de verjaardag op een maandag valt.

Jarig? Lees de voorwaarden!

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

jarig gratis

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Grieks Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad