- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

De meest feestelijke locaties om je verjaardag te vieren in Rotterdam
Foto: is gelicenseerd onder CC.

De meest feestelijke locaties om je verjaardag te vieren in Rotterdam

door Marcel, 01 augustus 2022

Ben je binnenkort jarig en weet je niet precies wat je met je verjaardag wilt doen? Of organiseer je misschien de verjaardag voor iemand anders? Hoe dan ook, er is dan in ieder geval om over na te denken. Van de versieringen en de verjaardagstaart tot het vinden van het perfecte verjaardagscadeau. Er valt genoeg te regelen dus en het begint allemaal met het uitkiezen van de juiste locatie voor het feest. We willen je daarbij helpen en dus hebben we een lijst gemaakt met de beste plekken in Rotterdam om een verjaardag te vieren.

Rotterdam is de feesthoofdstad van Nederland vol cultuur en geschiedenis en de thuisbasis van de kubuswoningen, de Markthal, de Erasmusbrug en de vele wolkenkrabbers. Daarnaast is er een bruisend nachtleven, met rokende coffeeshops, talloze restaurants, bars, cafs en nachtclubs. En de stad is natuurlijk wereldberoemd om zijn haven, de grootste van Europa.

Rotterdam is een geweldige plek voor een verjaardagsfeestje en geen enkele andere plaats geeft een feest zoals Rotterdam, dus wat is een betere stad om je vrienden mee te krijgen en een verjaardag te vieren die je nooit zult vergeten! Kom naar deze kosmopolitische metropool en ontdek alles wat deze ongelooflijke stad te bieden heeft. Van musea tot beroemde bezienswaardigheden, er is genoeg om van je bucketlist af te strepen.

Rotterdam is natuurlijk een fantastische feestbestemming met een verscheidenheid aan restaurants bars en clubs om te bezoeken. Ideaal voor een kroegentocht op de Witte De Withstraat of Stadhuisplein of een cocktail op het Rodezand. Een andere aanrader tijdens je verjaardagsfeestje in 010 is het SS Rotterdam. Dit voormalige cruiseschip van de Holland Amerika Lijn is een hotel, heeft restaurants, bars, terras met zwembad en een escaperoom. Daarnaast biedt het ss Rotterdam diverse rondleidingen door het schip (o.a. in de machinekamer) om te laten zien wat een groot cruiseschip allemaal in huis heeft en hoe het leven aan boord er vroeger uitzag.

Er zijn zoveel manieren om een verjaardag in Rotterdam dat je zelfs kunt ontspannen in een drijvende hottub in de Maas of een rondrit met de Splash Tour, de touringcar die je langs de meest bijzondere plekjes van Rotterdam brengt en tijdens de tour letterlijk een duik in de Maas neemt. Deze feeststad heeft het allemaal!

Vier je verjaardag in een restaurant

Wil je iets speciaal doen met je verjaardag maar heb je de ruimte niet thuis? Een verjaardag vieren in een restaurant is dan de perfecte manier om grote groepen samen te brengen voor jouw ultieme feest. Een van de belangrijkste redenen voor het vieren van je verjaardag in een restaurant is om lekker te eten in een leuke setting met heliumballonnen op tafel en je leeftijd in grote folieballonnen er naast. Dit doen we vrijwel dagelijks bij Rotterdamse verjaardagrestaurants als 1NUL8, Cafe In The City, The Oyster Club, The Harbour Club, Vandal, Finca etc.

Gratis eten op je verjaardag in Rotterdam

We zijn voor je op zoek gegaan naar restaurants waar je gratis kunt eten op je verjaardag. Vaak doen ze dat bij wereldrestaurants met het All You Can Eat concept. In Rotterdam is er maar 1 zo'n restaurant en dat is Restaurant Cathay in Prins Alexander. Als je daar je verjaardag viert met 4 anderen, krijg je 50% korting.

Wil je echt gratis eten op je verjaardag, dan moet je iets verder reizen naar Wereldrestaurant Altijd in Capelle aan den IJssel, daar eet de jarige gratis wanneer hij/zij met nog 4 anderen komt eten. Ook bij Eat Palazzo in Schiedam eet de jarige gratis en daar zijn ze zelfs nog schappelijker. Zo hoef je daar maar met 2 andere te komen eten en je kunt er gratis eten op zondag en dinsdag als je op maandag jarig bent. Ook als maandag een feestdag is.

Vier je verjaardag in een hotel

Of wil je de verjaardag van je partner meer intiem vieren en haar verrassen met een hotelovernachting waarbij wij jullie hotelkamer versieren met ballonnen? We doen dit regelmatig ook voor huwelijksaanzoeken in Rotterdamse hotels dus kijk ook eens op onze huwelijksaanzoek pagina voor meer informatie over het bezorgen van ballonnen op jullie hotelkamer. Deze informatie geldt namelijk ook voor verjaardagen.

Hieronder vind je een aantal foto's van verjaardag restaurants en hotelkamers in Rotterdam welke wij dagelijks versieren met ballonnen. Wil jij je verjaardag vieren of die van iemand anders in Rotterdam en heb je daarbij ballonnen nodig? Stuur ons dan een Whatsapp bericht om de mogelijkheden te bespreken.

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

verjaardag restaurant

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Ballonnenbezorger

Over ons

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloten wij in 2019 om onze liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.


Artikelen Zoeken


Tours

 

 Korting

Dealspotr

Superhandig! Dealspotr zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?