- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

Cruise vanaf Rotterdam. 3 Topbestemmingen
© Frans Berkelaar

Cruise vanaf Rotterdam. 3 Topbestemmingen

door Marcel, 19 maart 2024

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Ben je op zoek naar een ontspannen vakantie-ervaring, maar wil je liever niet te ver reizen of het gedoe van vliegreizen vermijden? Dan is een cruise vanuit Nederland een uitstekende keuze. Met de haven van Rotterdam als vertrekpunt liggen er talloze prachtige bestemmingen binnen handbereik, variërend van de ongerepte natuur van Noord-Europa tot de zonovergoten stranden van de Middellandse Zee en de exotische charme van de Canarische eilanden. In dit artikel nemen we je mee op een reis langs drie topbestemmingen die je kunt verkennen tijdens een cruisevakantie vanuit Rotterdam. Bereid je voor op een onvergetelijke reis vol avontuur, luxe en ontdekking terwijl we de schatten van deze bestemmingen verkennen, allemaal binnen handbereik vanaf de Cruise Terminal aan de voet van de Erasmusbrug.

Noord Europa

CRUISE NOORD EUROPA
Foto: Badgernet

Ontdek de betoverende schoonheid van Noord-Europa tijdens een onvergetelijke cruisevakantie. Van de majestueuze Noorse fjorden tot de betoverende landschappen van IJsland, elke bestemming biedt een unieke mix van adembenemende natuur, rijke geschiedenis en boeiende culturen. Stap aan boord en laat je betoveren door de ongerepte landschappen, terwijl je geniet van het comfort en de luxe van het leven op zee.

Maak kennis met de mysterieuze wereld van het noorderlicht, waar de hemel 's nachts verlicht wordt door dansende kleuren. Verken historische steden langs de Baltische kust, zoals Stockholm en Tallinn, waar eeuwenoude architectuur samensmelt met moderne flair. Laat je verrassen door de levendige cultuur van Groot-Brittannië en geniet van het eilandhoppen langs de schilderachtige kustlijn.

Met gerenommeerde rederijen zoals MSC Cruises, Holland America Line, Costa Cruises en P&O Cruises die prachtige routes aanbieden, ligt een avontuur in Noord-Europa binnen handbereik. Dompel jezelf onder in de wonderen van het hoge noorden en laat je verbeelding de vrije loop op een cruisevakantie die je nog lang zal bijblijven. Boek nu en maak je klaar voor een reis vol ontdekkingen en onvergetelijke momenten in Noord-Europa.

Cruises vanaf Rotterdam naar Noord Europa

Middellandse Zee

CRUISE BARCELONA
Foto: Harvey Barrison

Stap aan boord voor een betoverende reis door de Middellandse Zee, waar elke haven een nieuw avontuur onthult en elke dag een nieuwe ontdekking biedt. Verlies jezelf in de rijke geschiedenis, de bruisende cultuur en de romantiek die deze iconische wateren omringen. Van de majestueuze monumenten van Rome tot de betoverende grachten van Venetië, de Middellandse Zee is een schatkist vol wonderen die wacht om ontdekt te worden.

Laat je betoveren door de prachtige architectuur van de Akropolis in Athene, dwaal door de geplaveide straten van Dubrovnik en laat je verleiden door de smaken van de mediterrane keuken. Of je nu de voorkeur geeft aan het verkennen van historische bezienswaardigheden, ontspannen op idyllische stranden of genieten van het bruisende nachtleven, een cruise door de Middellandse Zee biedt voor elk wat wils.

Met gerenommeerde rederijen zoals Costa Cruises, MSC Cruises en Royal Caribbean die adembenemende routes aanbieden, is een Middellandse Zee cruise de perfecte manier om de pracht van Europa te ervaren. Stap aan boord en laat je meevoeren op een reis vol onvergetelijke momenten en ongeëvenaarde schoonheid. Boek nu en ontdek de magie van de Middellandse Zee, waar elke dag een nieuw avontuur wacht.

Cruises vanaf Rotterdam naar de Middellandse Zee

Canarische Eilanden

CRUISE SCHIP GRAN CANARIA
Foto: El Coleccionista de Instantes

Stap aan boord voor een onvergetelijke cruise naar de betoverende Canarische Eilanden, waar de zon altijd schijnt en het landschap adembenemend is. Met eindeloze stranden, spannende watersporten en een ongerept natuurlandschap bieden deze eilanden een paradijselijke ontsnapping aan het alledaagse leven.

Ontdek de diversiteit van de Canarische Eilanden, waar vier van de zeven belangrijkste nationale natuurreservaten van Spanje te vinden zijn. Van de woestijnachtige gebieden tot de weelderige bossen en spectaculaire stranden, er is voor elk wat wils. Verken de natuurlijke zoutwaterbaden van Bajamar, duik diep in de oceaan tussen octopussen en barracuda's in Tabaiba, en ontspan vervolgens op een gezellig terras met een verfrissend glas sangria, heerlijke tapas en verse calamari.

Met gerenommeerde rederijen zoals P&O Cruises, MSC Cruises en Costa Cruises die adembenemende routes aanbieden, ligt een cruise naar de Canarische Eilanden binnen handbereik. Geniet van de warme zonnestralen, de turquoise wateren en de gastvrije sfeer van deze betoverende eilanden. Boek nu en maak je klaar voor een cruisevakantie vol ontspanning, avontuur en onvergetelijke herinneringen op de adembenemende Canarische Eilanden.

Cruises vanaf Rotterdam naar Noord Europa

Waar wacht je nog op? Boek nu je cruisevakantie vanuit Rotterdam en laat je verrassen door de wonderen van Noord-Europa, de Middellandse Zee en de Canarische Eilanden. Maak herinneringen die een leven lang meegaan terwijl je de wereld verkent vanuit de comfortabele en gastvrije Cruise Terminal in Rotterdam. De reis van je dromen wacht op je, vertrek vanuit Rotterdam en beleef een cruiseavontuur dat je nooit zult vergeten.

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

cruise

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Grieks Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad