Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME EN

Stroom Rotterdam


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Stroom Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Stroom Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

 

Feest bij Stroom! Wat te zien en doen bij Stroom.

Stroom is een evenementenlocatie in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Schiecentrale, Euromast, Museum Rotterdam1940 1945 nu, Heerenhuys, SS Rotterdam, bevinden zich op slechts 0.6 km afstand.

 

Met korting naar Stroom?

Met korting naar Stroom? Check onze zoekmachine voor Kortingen, Aanbiedingen, Deals, Coupons en / of Skip the Line Tickets van Rotterdamse hotspots.

Toon Aanbiedingen

Stroom

 

Hotels in de buurt van Stroom Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Stroom Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Stroom Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Stroom Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Stroom Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Stroom Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Stroom kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Stroom Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Stroom  
Verhip (review) 0.06 km
Restaurant Goud (review) 0.20 km
Chinese Boot (review) 0.46 km
De Machinist (review) 0.49 km
Euromast (review) 0.50 km
 

Parkeren nabij Stroom

Parkeren nabij Stroom kan gewoon op straat. Sint-jobsweg is parkeerzone 560 en kost € 2,60 per uur op ma t/m za: 09:00 - 18:00. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Stroom is Schiecentrale. Deze parkeergarage kost € 2.00 per uur en ligt hemelsbreed 0.08 km bij Stroom vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Slinge (3.58 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Stroom met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Lloydstraat 1, 3024 EA Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Schiecentrale (0.08 km.)
Metrostation    Coolhaven (0.59 km.)
Tramhalte    Pieter de Hoochweg Rotterdam (0.25 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Centraal Station (2.39 km.)
Steiger Watertaxi   Sint Jobshaven (0.17 km.)

 

Foto's Stroom

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Stroom. Plan je binnenkort een event bij Stroom en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over Stroom of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.