Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME   BALLONDRUKKERIJ   KORTING EN

Nieuw Rotterdams Cafe Nrc


Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Nieuw Rotterdams Cafe Nrc en waar men onze ballonnen voor inzet.

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Nieuw Rotterdams Cafe Nrc en waar men onze ballonnen voor inzet.

Feest bij Nieuws Cafe Nrc! Wat te zien en doen bij Nieuw Rotterdams Cafe Nrc.

Nieuw Rotterdams Cafe Nrc is een restaurant in Rotterdam. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Witte de Withstraat, Cinerama, Depot Boijmans van Beuningen, Wereldhavendagen, Schielandshuis, bevinden zich op slechts 0.3 km afstand.

 

Hotels in de buurt van Nieuw Rotterdams Cafe NRC Rotterdam

Plan je binnenkort een bezoek aan Nieuw Rotterdams Cafe NRC Rotterdam en zoek je een hotel in de buurt? Overnachten nabij Nieuw Rotterdams Cafe NRC Rotterdam kan in één van de volgende hotels. De volgende hotels bevinden zich op loopafstand van Nieuw Rotterdams Cafe NRC Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

 

Restaurants in de buurt van Nieuw Rotterdams Cafe NRC Rotterdam

Lekker uit eten of lunchen in de buurt van Nieuw Rotterdams Cafe NRC Rotterdam en zoek je een restaurant in de buurt? Op en kleine afstand van Nieuw Rotterdams Cafe NRC kun je heerlijk eten in één van de volgende restaurants. De volgende restaurants bevinden zich op loopafstand van Nieuw Rotterdams Cafe NRC Rotterdam. Let op! De afstanden zijn hemelsbreed gemeten en kunnen iets afwijken van de werkelijke loopafstand.

Restaurant Afstand tot Nieuw Rotterdams Cafe NRC  
Nieuw Rotterdams Cafe NRC 0.00 km website
Satebar 0.06 km website
Ferry 0.16 km website
Old Dutch 0.36 km website
Tai Wu 0.51 km website

 

Foto's Nieuw Rotterdams Cafe Nrc

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Nieuw Rotterdams Cafe Nrc. Plan je binnenkort een event bij Nieuw Rotterdams Cafe Nrc en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

 

Tafeldecoratie 3ballonnen Bedrijfsfeest Nieuw Rotterdams Cafe NRC Witte de Withstraat Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Bedrijfsfeest Nieuw Rotterdams Cafe NRC Witte de Withstraat Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Pride Roze Zaterdag Nieuw Rotterdams Cafe NRC Witte de Withstraat Rotterdam
Ballonpilaar Breed Rond Pride Roze Zaterdag Nieuw Rotterdams Cafe NRC Witte de Withstraat Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Gronddecoratie Pride Roze Zaterdag Nieuw Rotterdams Cafe NRC Witte de Withstraat Rotterdam
Tafeldecoratie 5ballonnen Gronddecoratie Pride Roze Zaterdag Nieuw Rotterdams Cafe NRC Witte de Withstraat Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Nieuw Rotterdams Cafe NRC Witte de Withstraat Rotterdam
Tafeldecoratie 3ballonnen Nieuw Rotterdams Cafe NRC Witte de Withstraat Rotterdam

Het is altijd leuk om te zien dat er op goede locaties plaats is voor een nieuw, groot en trendy horeca-initiatief. Kort geleden werd het Nieuw Rotterdams Café (NRC) geopend in de Witte De Withstraat, een straat waar je al een ruime keuze hebt aan café’s en restaurants. En dan is het Nieuw Rotterdams Café ook nog eens een groot café-restaurant waar je verspreid over verschillende lagen en ruimtes allerlei leuke en gevarieerde plekken hebt om te eten en drinken. Het blijkt een schot in de roos want NRC zit meestal vol.

Het oude kantoor van dagblad NRC

De naam Nieuw Rotterdams Café verwijst heel direct naar de geschiedenis van het gebouw waarin het café zit, namelijk het oude kantoor van dagblad NRC. De Witte De Withstraat werd tot in de jaren 90 van de vorige eeuw ook wel de Fleet Street van Rotterdam genoemd, omdat hier, net als in Londen, de redacties van meerdere kranten zaten: de NRC en Het Vrije Volk. Die zijn inmiddels allemaal weg en de straat heeft de laatste 20 jaar een complete metamorfose ondergaan.

NRC is een grote en drukke ontmoetinsgplek voor Rotterdammers die zich prima thuis voelen in de losse retrosfeer die het café kenmerkt. Er zijn verschillende ruimtes met allemaal een net iets andere sfeer. En het kan natuurlijk niet anders in dit deel van Rotterdam dat je in NRC ook veel toeristen en zakenmensen tegenkomt. In de zomer heeft NRC een terras aan de straatzijde. Je kunt bij NRC terecht voor ontbijt, lunch en diner.

 

Parkeren nabij Nieuw Rotterdams Cafe Nrc

Parkeren nabij Nieuw Rotterdams Cafe Nrc kan gewoon op straat. Echter is het goedkoper om je auto in een parkeergarage te parkeren. De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage nabij Nieuw Rotterdams Cafe Nrc is Lijnbaan. Deze parkeergarage ligt hemelsbreed 0.38 km bij Nieuw Rotterdams Cafe Nrc vandaan. Reserveer je parkeerplaats(en) van te voren en garandeer je van een parkeerplek. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Van te voren je parkeerplaats(en) reserveren bespaart je geld, tijd en stress.

Gratis Parkeren kan bij P+R Melanchtonweg (3.85 km.). Je dient dan wel verder te reizen naar Nieuw Rotterdams Cafe NRC met het openbaar vervoer d.m.v. je OV-Chipkaart.

 

Bereikbaarheid

Adres   Witte de Withstraat 63, 3012 BN Rotterdam [Kaart]
Website   Uw link hier?
Parkeergarage   Lijnbaan (0.38 km.)
Metrostation    Eendrachtsplein (0.27 km.)
Tramhalte    Eendrachtsplein Rotterdam (0.27 km.)
Treinstation   Treinstation Rotterdam Blaak (1.01 km.)
Steiger Watertaxi   Centrum (0.48 km.)

 

Heb je een vraag of opmerking?

Heb je een vraag of opmerking over Nieuw Rotterdams Cafe Nrc of over de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij plaatsen het antwoord z.s.m. op deze pagina of nemen indien nodig persoonlijk contact met je op.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.