Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

New Ocean Paradise Hotel Rotterdam

(3/5)
  • [Kaart]
  • 010 436 0256
  • Schiecentrale (0.54 km.)
  • Coolhaven (0.85 km.)
  • Euromast Rotterdam (0.19 km.)
  • Rotterdam Centraal Station (2.33 km.)
  • Euromast (0.04 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij New Ocean Paradise Hotel Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Informeel drijvend Chinees restaurant met visgerechten, uitzicht op de rivier en eenvoudige kamers. Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Heerenhuys, Schiecentrale, SS Rotterdam, Museum Rotterdam1940 1945 nu, bevinden zich op slechts 0.5 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
New Ocean Paradise Hotel Rotterdam 0.00 km
Euromast 0.20 km
SS Rotterdam 0.77 km
Hotel New York 1.25 km
Bilderberg Parkhotel 1.44 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Chinese Boot 0.03 km
Euromast 0.20 km
Restaurant Goud 0.39 km
Parqiet 0.41 km
Harbour Club 0.49 km

 

Booking.com
New Ocean Paradise Hotel Rotterdam

 

Inhoudsopgave

  1. Foto's
  2. Reviews
  3. FAQ

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij New Ocean Paradise Hotel Rotterdam

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij New Ocean Paradise Hotel Rotterdam. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
3.0 Toon alle Reviews
 

Reviews

Mang Yuan
Mang Yuan 29-10-2023
Wij zijn als restaurant bezoeker Dim Sum gaan eten, dus hier geen hotel ervaring. Het was op zaterdagmiddag niet druk. Wij konden aan een tafel bij het raam plaatsnemen. Werden snel en vlot geholpen. Bij het doorgeven van de bestelling op het aangekruide formulier kreeg ik van de kelner het advies om een paar gerechten te schrappen, het bestelde was veel te veel voor twee personen. Wij hebben het advies opgevolgd en het klopte helemaal. Van de heerlijke Dim-Sum genoten, komen zeker weer terug om de rest uit te proberen.

 

Helma Honig
Helma Honig 11-10-2023
Ik hou heel veel van de Aziatische keuken en hier op de boot, kun je naar hartelust genieten van het grote aanbod van verse groenten en fruit. Het water stroomt al m'n mond in als ik eraan denk. Zeer aan te bevelen, al was het alleen om te kijken. Er is altijd wel een plaatsje om de auto te parkeren.

 

Thomas Poelmans
Thomas Poelmans 12-11-2023
Wist niet dat matrassen zo hard/oncomfortabel konden zijn. Service was dan wel weer top.

 

Ton Weenk
Ton Weenk 23-05-2023
Dit hotel was relatief goedkoop. Alle waar naar z'n geld en dat was te merken. De kamer was bepaald Spartaans te noemen. Je kon niet om het bed heenlopen. De opstelling van het bed werd mede bepaald door een decoratief stalen H-profiel die dwars door de kamer liep. De inrichting van de kamer was sterk gedateerd. De badkamer was nieuwer, alleen liep het water van de douche niet door. Wel goed tegen het energieverbruik. Dat wel. De mensen waren aardig, maar voor het uitchecken stonden we meer dan tien minuten te wachten tot er iemand kwam. Kortom: volgende keer geven we iets meer uit voor een goed hotel. Dit is geen aanrader.

 

Kirsten van Veen
Kirsten van Veen 14-05-2023
Dachten lekker wat Dim Sum te gaan eten in het bijbehorende restaurant, maar zijn na bijna 1,5 uur wachten met een lege maag weggegaan. Eerste keer na bijna 40 minuten zonder iemand gezien te hebben maar gevraagd of alles goed ging, het eten zou er met 20 minuten zijn, 30 minuten later was er een computer storing en zou het nog vijf minuten duren. 10 minuten later de drankjes die we bij het gaan zitten hadden gehad maar afgerekend en vertrokken. Zagen mensen die na ons binnen kwamen gerecht na gerecht krijgen, niemand van het personeel heeft doorgegeven dat het langer zou duren of gevraagd of we misschien nog iets wilden drinken. Voor een groot gerecht is 1,5 uur lang, maar al helemaal voor kleinere gerechtjes. Jammer want keek er wel naar uit.

 

 

meer Reviews

 

Foto's New Ocean Paradise Hotel Rotterdam

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor New Ocean Paradise Hotel Rotterdam. Plan je binnenkort een event bij New Ocean Paradise Hotel Rotterdam en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over New Ocean Paradise Hotel Rotterdam of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of New Ocean Paradise Hotel Rotterdam zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.