Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN

Hockey Club Rotterdam

(4.5/5)
 • Straatweg 99, 3054 AB Rotterdam [Kaart]
 • 010 465 1664
 • https://rotterdam.dok99.nl/
 • Zoomstraat (1.35 km.)
 • Melanchthonweg (1.40 km.)
 • Bergpolderplein Rotterdam (0.82 km.)
 • Rotterdam Noord (0.66 km.)
 • Oostplein (3.21 km.)

Met het Rotterdams Ballonnenbedrijf komen we op de mooiste plekken van Rotterdam en die ervaring delen we graag met anderen. Ontdek wat te zien en doen bij Hockey Club Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

In de buurt

Enkele must-see bezienswaardigheden en Hotspots als Heineken Gebouw, Kralingse Plas, Foodhallen, Luchtsingel, bevinden zich op slechts 2.2 km afstand.

Hotels in de buurt Afstand
Midtown Hotel 2.78 km
Hilton 2.91 km
The Slaak 2.94 km
Motto by Hilton 2.96 km
Savoy 3.04 km

 

Restaurants in de buurt Afstand
Facet Eten en Drinken 0.98 km
Foodhallen 2.48 km
Jack Rotterdam 2.50 km
Bird 2.56 km
Get Back 2.57 km
Hockey Club Rotterdam

 

Inhoudsopgave

 1. Foto's
 2. Reviews
 3. FAQ
Bij Hockey Club Rotterdam (HCR), afgekort als HC Rotterdam, staat niet alleen sportieve excellentie hoog in het vaandel, maar ook het vieren van successen en speciale gelegenheden. Als het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben we het genoegen om regelmatig de feestelijke ballondecoraties te verzorgen voor deze prestigieuze en succesvolle hockeyclub.

Met een indrukwekkend ledenaantal van ongeveer 2500 mensen, behoort HC Rotterdam tot de top drie van grootste hockeyclubs in Nederland. Slechts Kampong en HC Oranje-Rood gaan hen voor. Deze club heeft een rijke geschiedenis en een roemrijk palmares in de hockeywereld.

Wat HC Rotterdam echt op de kaart zet, is de buitengewone prestatie van hun herenteam. Ze behoren tot de absolute top van het Nederlandse hockey en spelen op het hoogste niveau. Hun toewijding, passie en talent hebben hen tot legendarische status verheven binnen de hockeygemeenschap.

Ook het damesteam van HC Rotterdam is uitzonderlijk getalenteerd en speelt op het op een na hoogste niveau. Ze streven voortdurend naar excellence en dragen met trots de clubkleuren van HC Rotterdam.

Naast het nastreven van sportieve glorie, is HC Rotterdam een club die vieren hoog in het vaandel heeft staan. Ze begrijpen als geen ander dat het vieren van successen, prestaties en speciale gelegenheden een integraal onderdeel is van het clubleven. Bij elke overwinning, kampioenschap of bijzondere gebeurtenis kunnen de leden van HC Rotterdam rekenen op het Rotterdams Ballonnenbedrijf om de feestvreugde te vergroten met prachtige ballondecoraties.

Of het nu gaat om het vieren van een kampioenschap, een jubileum, een speciaal evenement of gewoon een gezellig samenzijn, HC Rotterdam weet dat ballonnen van het Rotterdams Ballonnenbedrijf altijd een feestelijke sfeer creëren. Samen vieren we de hoogtepunten en maken we van elke gelegenheid iets bijzonders.

HC Rotterdam blijft niet alleen een toonaangevende hockeyclub, maar ook een club waar vreugde en viering centraal staan, en we zijn er trots op om deel uit te maken van deze festiviteiten.

 

Ballonnenbezorger

Ballonnen bij Hockey Club Rotterdam

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf decoreert regelmatig bij Hockey Club Rotterdam. We kennen de locatie goed en kunnen u als geen ander informeren over het bezorgen van de beste kwaliteit 100% biologisch afbreekbare ballonnen op deze plek. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen.


Gerelateerde artikelen

Google   Rating Schrijf een Review
4.5 Toon alle Reviews
 

Reviews

Arjan van Roon
Arjan van Roon 02-10-2023
Grote, professionele hockeyclub met goede faciliteiten. Een van de weinige verenigingen waar je moet betalen om wedstrijden te bezoeken. Niet goedkoop, ook met consumpties.

 

Jannie Vroegindeweij
Jannie Vroegindeweij 08-10-2023
Jammer, dat je entree moet betalen.

 

Robbert Passieux
Robbert Passieux 09-10-2023
Leuke club, zoniet de leukste...

 

John Bakkes
John Bakkes 26-03-2023
Indrukwekkend qua omvang, organisatie en sfeer. Heel veel faciliteiten voor zowel de jongsten als ouderen. Topclub

 

Quintijn
Quintijn 25-03-2023
Vaak druk zonder dat je het weet. Ook zijn de mensen er niet altijd aardig

 

 

meer Reviews

 

Foto's Hockey Club Rotterdam

Hieronder een aantal foto's van ballondecoraties welke het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft verzorgd voor Hockey Club Rotterdam. Plan je binnenkort een event bij Hockey Club Rotterdam en wil je een soortgelijke ballondecoratie bestellen? Rotterdams Ballonnenbedrijf is je nr #1 keuze. Stuur ons een WhatsApp bericht naar +31 (0)10-3073668. We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bereikbaar voor onze klanten via Whatsapp.

Gronddecoratie 7ballonnen Folieballon 20 Verjaardag HC HCR Hockey Club Rotterdam Hillegersberg
Gronddecoratie 7ballonnen Folieballon 20 Verjaardag HC HCR Hockey Club Rotterdam Hillegersberg
Tafeldecoratie 6ballonnen HC HCR Hockey Club Rotterdam Hillegersberg
Tafeldecoratie 6ballonnen HC HCR Hockey Club Rotterdam Hillegersberg
Ballonpilaar Breed Rond Hockey World League 2013 HC HCR Hockey Club Rotterdam Hillegersberg
Ballonpilaar Breed Rond Hockey World League 2013 HC HCR Hockey Club Rotterdam Hillegersberg

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over Hockey Club Rotterdam of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of Hockey Club Rotterdam zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.