- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

Dit zijn de 12 beste Tattoo- en Piercing Studio's in Rotterdam
© Freepik

Dit zijn de 12 beste Tattoo- en Piercing Studio's in Rotterdam

door Marcel, 10 november 2023

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Stap binnen in de wereld van eindeloze creativiteit, zelfexpressie en tijdloze kunst met de verzameling tattoo shops in het bruisende Rotterdam. Of je nu een doorgewinterde tattoo-liefhebber bent of de drempel van de tattoo-wereld voor het eerst oversteekt, deze metropool biedt een schat aan getalenteerde tattoo-artiesten en unieke studios die je stoutste inktverlangens kunnen vervullen.

Elke tattoo is een persoonlijk verhaal, een stukje geschiedenis vastgelegd op je huid - een canvas dat je altijd met je meedraagt. Rotterdam's tattoo shops zijn de perfecte bestemming om jouw reis naar zelfexpressie te beginnen of voort te zetten. Onze stad ademt creativiteit en heeft een diverse gemeenschap van kunstenaars die staan te popelen om jouw visie tot leven te brengen.

Of je nu op zoek bent naar een kleine, verfijnde tattoo of juist een gedurfde, kleurrijke creatie, de tattoo shops in Rotterdam bieden een ongeëvenaarde verscheidenheid aan stijlen en artistieke benaderingen. Van minimalistische ontwerpen tot uitgebreide, gedetailleerde meesterwerken, er is hier voor elk wat wils.

Deze lijst neemt je mee op een boeiende reis door Rotterdam's levendige tattoo scene, waar je de meest getalenteerde tattoo-artiesten en hun unieke stijlen zult ontdekken. Laat je inspireren door de verhalen die op deze pagina's worden verteld en sta open voor de mogelijkheden die een nieuwe tattoo met zich meebrengt. Het is een kans om jezelf te uiten, je persoonlijkheid te omarmen en de kunst van de eeuwigheid te verkennen.

Dus, waar wacht je nog op? Blader door deze lijst, laat je meeslepen door de creativiteit van Rotterdam en overweeg de onuitwisbare kunst op je huid. Neem de sprong in de wereld van tatoeages en vind de perfecte studio om jouw verhaal te vertellen. Rotterdam's tattoo shops staan klaar om je te verwelkomen en de deuren te openen naar een wereld van zelfexpressie, kunst en tijdloze schoonheid.

Blue Hawaii Tattoo

BLUE HAWAII TATTOO

Bij tattoo shop Blue Hawaii staat jouw comfort en tevredenheid op de eerste plaats. De getalenteerde artiesten in deze winkel doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je op je gemak voelt tijdens het hele tatoeageproces. Ze hechten veel waarde aan het luisteren naar jouw wensen en ideeën en zijn in staat om fantastisch mooie ontwerpen te creëren die aan jouw verwachtingen voldoen.

De specialisaties van Blue Hawaii omvatten verschillende tatoeagestijlen, waaronder "Old school," dat zich kenmerkt door traditionele en klassieke tatoeagemotieven. Ze zijn ook bedreven in "Traditional old school," een stijl die teruggrijpt naar de oorsprong van tatoeages met bold en kleurrijke ontwerpen. Daarnaast hebben ze expertise in "Japans," wat verwijst naar de traditionele Japanse tatoeagekunst met prachtige en symbolische ontwerpen.

Als je op zoek bent naar een tatoeage-ervaring waarbij jouw wensen centraal staan en waar fantastische ontwerpen worden gecreëerd, lijkt tattoo shop Blue Hawaii een uitstekende keuze te zijn. Hun brede scala aan specialisaties maakt het mogelijk om de perfecte tatoeage te laten zetten, ongeacht de gewenste stijl.

Portfolio

Inkfish Tattoo

INKFISH TATTOO

Inkfish is een tatoeagestudio die uitblinkt in het creëren van unieke en op maat gemaakte ontwerpen. Hun artiesten zijn uitzonderlijk bedreven in tekenen en staan graag open voor gesprekken met hun klanten als deze op zoek zijn naar een specifiek, op maat gemaakt ontwerp.

Hun specialisaties omvatten "Custom tattoo's," wat betekent dat ze in staat zijn om tatoeages te maken die volledig zijn afgestemd op de wensen en ideeën van de klant. Dit biedt een geweldige kans voor diegenen die op zoek zijn naar een persoonlijke en unieke tatoeage. Inkfish heeft ook ervaring in "Realisme," waarbij ze in staat zijn om tatoeages te maken die zeer gedetailleerd en levensecht lijken. Daarnaast hebben ze expertise in "Old school" tatoeages, die teruggrijpen naar traditionele en klassieke tatoeagestijlen.

Als je op zoek bent naar een op maat gemaakte tatoeage die voldoet aan jouw unieke visie, lijkt Inkfish de ideale keuze te zijn. Hun toewijding aan klantgericht ontwerpen en hun specialisaties in verschillende stijlen maken hen een geweldige bestemming voor tatoeageliefhebbers.

Portfolio

Inkstitution

INKSTITUTION

Bij tattoo shop Inkstitution hebben ze onlangs een indrukwekkende renovatie van de hele winkel afgerond, en het resultaat is werkelijk prachtig! Dit is zeker een compliment aan Duncan, de eigenaar of de betrokkenen, waard.

Inkstitution heeft zich gespecialiseerd in verschillende tatoeage- en piercingstijlen. Ze zijn bekend om hun "Blackwork" tatoeages, wat vaak gedurfde, donkere ontwerpen omvat. Daarnaast bieden ze ook piercingdiensten aan, waardoor klanten een extra optie hebben voor lichaamsversiering. Tot slot, behoren "Ornamental" tatoeages ook tot hun specialiteiten, wat wijst op een talent voor het creëren van kunstwerken met decoratieve en sierlijke elementen. Met hun recente renovatie en gevarieerde specialisaties, lijkt Inkstitution een geweldige bestemming te zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een nieuwe tatoeage of piercing.

Portfolio

Moose Tattoo Shop

MOOSE TATTOO SHOP

Tattoo shop Moose is misschien niet bij iedereen bekend, maar het heeft een uitstekende reputatie onder tatoeëerders in Nederland en internationaal vanwege het fantastische werk dat ze leveren. Deze studio heeft zich op de kaart gezet door indrukwekkende tatoeages te creëren die zowel lokaal als wereldwijd erkenning hebben gekregen.

De specialisaties van Tattoo shop Moose omvatten "Custom werk," wat betekent dat ze in staat zijn om unieke en op maat gemaakte tatoeages te ontwerpen die perfect aansluiten bij de wensen en ideeën van hun klanten. Klantvriendelijkheid is een andere sterke troef van de studio, waarbij ze de behoeften van hun klanten op de eerste plaats zetten en ervoor zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens het tatoeageproces. Daarnaast zijn ze bedreven in "Cartoon" tatoeages, wat vaak kleurrijke en levendige ontwerpen omvat, geïnspireerd door de wereld van animatie.

Als je op zoek bent naar een tatoeage-ervaring waarbij creativiteit, klantgerichtheid en kwaliteit samenkomen, lijkt Tattoo shop Moose de ideale bestemming te zijn. Hun reputatie voor fantastisch werk en expertise in verschillende stijlen maken hen een geweldige keuze voor tatoeageliefhebbers.

Portfolio

Ritchie Ink

RICHIE INK

Ritchie Ink, die ook bekend staat als Seaneman, is een veelzijdig artiest uit Rotterdam. Hij is zowel een getalenteerde tattoo-artiest, muzikant als ondernemer. Als geboren en getogen Rotterdammer staat hij bekend om zijn unieke aanpak waarbij hij zijn diepgewortelde liefde voor de stad Rotterdam en de voetbalclub Feyenoord omzet in diverse vormen van kunst, zoals muziek, video's en tatoeages.

In samenwerking met FRFC1908 bracht hij in 2018 zijn single "Groeten Uit Rotterdam" uit, die inmiddels meer dan 200.000 streams op Spotify heeft verzameld. Zijn opvolgende single, "De Rotterdammer," werd eveneens goed ontvangen en is inmiddels een integraal onderdeel van de Rotterdamse straatcultuur geworden. Met spreuken als "Weet nooit wat je zegt, zeg nooit wat je weet!" weet hij de gedachten van echte Rotterdammers te vertolken.

Naast zijn passie voor de stad Rotterdam stroomt er ook inkt door zijn bloed, aangezien hij op jonge leeftijd al een eigentijdse tekenstijl ontwikkelde. In 2020 besloot hij om zijn liefde voor audio, video en kunst te combineren door Ink Music Group op te richten, met het motto "We live it! Do it! Make it!" Dit toont zijn veelzijdigheid en zijn streven om zijn creativiteit op meerdere fronten te uiten.

Portfolio

Tattoo Bob

TATTOO BOB

Tattoo shop Bob is een gevestigde tatoeagewinkel die al sinds 1968 actief is en behoort tot de pioniers van tatoeageshops in Nederland. Deze winkel heeft een aanzienlijke staat van dienst en is ook bekend van TV en Radio.

Tattoo shop Bob blinkt uit in verschillende specialiteiten, waaronder Chicano-stijl tatoeages, tatoeages met bloem- en diermotieven, evenals realistische tatoeages. Dit betekent dat ze gespecialiseerd zijn in het creëren van tatoeages met een specifieke artistieke stijl en thema's, die variëren van Chicano tot gedetailleerde realistische ontwerpen, evenals natuurlijke elementen zoals bloemen en dieren. Als je op zoek bent naar tatoeages in een van deze stijlen, is Tattoo shop Bob mogelijk een uitstekende keuze om je artistieke visie tot leven te brengen.

Portfolio

Tattoo Dedication

TATTOO DEDICATION

Tattoo shop Dedication bevindt zich in het bruisende hart van het centrum van Rotterdam. Wat hen onderscheidt, is hun specialisatie in "cover-ups". Dit betekent dat ze gespecialiseerd zijn in het bedekken of transformeren van bestaande tatoeages met nieuwe ontwerpen, waardoor klanten een kans krijgen om hun oude tatoeages nieuw leven in te blazen.

Naast cover-ups, zijn ze bedreven in "Blackwork," een tatoeagestijl die zich kenmerkt door gedurfde, zwarte ontwerpen en het gebruik van sterke contrasten. Ze hebben ook expertise in "schaduwwerk," wat verwijst naar de kunst van het creëren van diepte en dimensie in tatoeages door het gebruik van schaduwen en gradiënten.

Voor diegenen die op zoek zijn naar een nieuwe tatoeage om een oude te bedekken, of voor mensen die geïnteresseerd zijn in tatoeages in de stijlen van Blackwork en schaduwwerk, lijkt tattoo shop Dedication een geweldige bestemming te zijn. Hun ligging in het hart van Rotterdam maakt het ook gemakkelijk bereikbaar voor klanten.

Portfolio

Tattoo Dex

TATTOO DEX

Als je op zoek bent naar een fineliner-tatoeage of mini-realistische tatoeages, dan is tattoo shop Dex de juiste plek voor jou!

Dex heeft zich gespecialiseerd in het zetten van dunne en strakke lijnen, wat perfect is voor diegenen die houden van verfijnde en gedetailleerde ontwerpen. Bovendien bieden ze permanente make-up aan, wat een geweldige optie is voor mensen die op zoek zijn naar langdurige cosmetische verbeteringen. Als je ooit spijt hebt van een tatoeage, dan kun je bij Dex ook terecht voor tattoo verwijdering, wat een waardevolle service is voor diegenen die een tatoeage willen laten verwijderen of veranderen. Met deze specialisaties lijkt tattoo shop Dex een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar verfijnde en nauwkeurige tatoeages, permanente make-up of tattoo verwijdering.

Portfolio

Tattoo Studio Jan

TATTOO STUDIO JAN

Tattoo shop Jan heeft de volledige goedkeuring van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en wordt regelmatig onderworpen aan controles om te waarborgen dat ze voldoen aan de hoogste normen van hygiëne en veiligheid.

De specialiteiten van Tattoo shop Jan omvatten verschillende tatoeagestijlen. Ze excelleren in "Old school" tatoeages, waarbij traditionele en klassieke tatoeagemotieven de boventoon voeren. Daarnaast zijn ze bedreven in "Realisme," wat inhoudt dat ze in staat zijn om gedetailleerde en levensechte tatoeages te creëren. Bovendien hebben ze expertise in tatoeages met thema's als "Bloemen en dieren," wat betekent dat ze kunstwerken kunnen maken met natuurlijke elementen en dierlijke afbeeldingen. Met hun goedkeuring en specialisaties biedt Tattoo shop Jan een betrouwbare en gevarieerde keuze voor tatoeageliefhebbers.

Portfolio

Tattoo West

TATTOO WEST

Tattoo Studio West in Rotterdam onderscheidt zich doordat ze op zondag geopend zijn, wat vrij ongebruikelijk is in de tatoeagewereld. Ze behoren tot de weinige tatoeagestudio's in Rotterdam die op zondag werken, maar wel op afspraak.

De specialisaties van Tattoo Studio West omvatten "Maori" tatoeages, die bekendstaan om hun unieke en traditionele Polynesische ontwerpen. Daarnaast hebben ze expertise in "Realisme," waarbij ze in staat zijn om tatoeages te creëren die zeer gedetailleerd en levensecht lijken. Het feit dat ze op zondag werken, op afspraak, biedt klanten extra flexibiliteit en gemak om hun tatoeage-ideeën tot leven te brengen. Tattoo Studio West lijkt de ideale bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar Maori-tatoeages, realistische kunst of diegenen die een tatoeage willen op een zondag.

Portfolio

Walls and Skin

WALLS AND SKIN

Je bent misschien al bekend met Walls and Skin, aangezien deze tatoeagewinkel meerdere vestigingen door het hele land heeft. De artiesten van Walls and Skin zijn actief op verschillende locaties, wat betekent dat ze goed verspreid zijn en gemakkelijk toegankelijk zijn voor hun klanten.

Walls and Skin heeft zich gespecialiseerd in verschillende tatoeagestijlen, waaronder "Old school," waarbij traditionele en klassieke tatoeagemotieven centraal staan. Daarnaast zijn ze bedreven in "Dot work," wat een tatoeagestijl is die gebruikmaakt van stippen om afbeeldingen en ontwerpen te creëren, wat vaak resulteert in unieke en gedetailleerde kunstwerken. Bovendien staan ze bekend om hun expertise in het zetten van "kleine tatoeages," wat betekent dat ze in staat zijn om kunstwerken op kleinere schaal te maken, perfect voor mensen die op zoek zijn naar subtiele of minimalistische tatoeages. Met vestigingen verspreid over het land en hun specialisaties, biedt Walls and Skin een gevarieerde keuze voor tatoeageliefhebbers.

Portfolio

Bonus 1. Just Ink About It (Spijkenisse)

JUST INK ABOUT IT

Just Ink About It in Spijkenisse is het vermelden waard als bonus vanwege een aantal opvallende kenmerken. Ten eerste, de studio biedt het voordeel van een private studio-ervaring, waarbij je de volledige aandacht krijgt zonder afleidingen. Dit creëert een rustige en persoonlijke sfeer waarin klanten zich op hun gemak kunnen voelen.

Een ander uniek aspect van Just Ink About It is de vrouwelijke tattoo artiest, Romy. Dit kan een belangrijk voordeel zijn voor klanten die zich comfortabeler voelen bij een vrouwelijke tatoeëerder. Romy heeft zich bovendien gespecialiseerd in fineline tatoeages, wat betekent dat ze in staat is om uiterst gedetailleerde en subtiele ontwerpen te creëren. Wat deze studio nog specialer maakt, is dat Romy de enige fineline specialiste is in Spijkenisse. Haar unieke vaardigheden en expertise maken Just Ink About It tot een opvallende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar verfijnde en gedetailleerde tatoeages in Spijkenisse. Het is duidelijk dat deze studio een vermelding verdient vanwege deze bijzondere aspecten die het onderscheiden van andere tatoeageshops.

Een private tattoo studio biedt tal van voordelen, waaronder persoonlijke aandacht, privacy en een rustige sfeer. Omdat de focus uitsluitend op jou gericht is, kun je Romy gemakkelijk vragen stellen, eventuele zorgen bespreken en je comfortabeler voelen tijdens het tatoeëren. De afwezigheid van andere klanten minimaliseert afleiding en zorgt voor een meer discrete omgeving. Dit resulteert in een intieme setting die eventuele spanning en angst kan verminderen. Bovendien zijn afspraken doorgaans flexibeler en biedt ze meer ruimte voor maatwerk, wat leidt tot een tatoeage-ervaring die volledig op jou is afgestemd.

Portfolio

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

tattoo

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad