- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

10 Originele gender reveal ideeën om het geslacht van je baby bekend te maken
©

10 Originele gender reveal ideeën om het geslacht van je baby bekend te maken

door Marcel, 27 mei 2022

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Tijdens een Gender Reveal Party oftewel een Geslacht Onthulling Party wordt aan het bezoek het geslacht van de baby bekend gemaakt en dat gaat vaak op een bijzondere manier, bijvoorbeeld door het laten klappen van grote ballon (de Gender Reveal Ballon). Komen er roze ballonnetjes uit, dan wordt het een meisje en komen er blauwe ballonnetjes uit, dan wordt het een jongen. We kunnen de ballonnen vullen met helium zodat de grote ballon als een cloudbuster aan een ballongewicht, boven de grond blijft zweven. Of we vullen de ballonnen met lucht zodat u de grote ballon kunt ophangen aan het plafond.

Hoe leuk is het om jullie Gender Reveal Party te versieren met ballonnen en slingers? Op Amazon bieden honderden feestwinkels hun Gender Reveal feestartikelen aan zodat je op 1 plek het totale Gender Reveal feestartikelen asortiment van al deze feestwinkels kunt bekijken en bestellen. De feestartikelen worden gratis bij jullie thuisbezorgd in Rotterdam maar ook in de rest van Nederland en vaak geldt, vandaag besteld is morgen in huis.

Shop voor Gender Reveal versiering

 

Top 10 Gender Reveal Ideeën

Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap en wat leuk dat jullie het geslacht van jullie kindje op een leuke en originele manier bekend willen maken bij jullie familie en vrienden. Er zijn veel verschillende opties om het geslacht van jullie kindje bekend te maken. Hieronder een Top 10.

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commisie over sommige links op deze pagina.

Gender Reveal Ballon

Deze zwarte reuzeballon wordt gevuld met ca. 30 kleine roze en / of blauwe ballonnetjes en op het moment van de onthulling prik je de ballon lek met een sateprikker en alle ballonnetjes knallen naar buiten. De ballon is te verkrijgen in effen zwart maar ook met divere opdrukken zoals 'He or She Pop to See' of 'Sister or Brother We're havin anOther' voor als de baby al een broertje of zusje heeft. De meest populaire gender reveal is die met vraagtekens er op. Deze ballon kun je niet zelf maken maar wordt door een professioneel ballonnen bedrijf gemaakt in kan worden afgehaald of bezorgd in de regio Rotterdam.

Bestel hier

Gender Reveal Confetti Ballon

GENDER REVEAL CONFETTI BALLON

De gender reveal confetti ballon is gevuld met roze of blauwe confetti en kun je gewoon online bestellen en overal per post bij je thuis laten bezorgen. Je kunt zelf de roze en / of blauwe confetti er in doen en opblazen met lucht of met helium. Gevuld met lucht zal je de ballon ergens aan op moeten hangen en gevuld met helium kun je hem in de kamer laten zweven. Op het moment suprême prik je met een sateprikker de ballon lek en heel je huis ligt onder de roze of blauwe confetti; leuk ;-)

Bestel hier

Gender Reveal Balloon Drop

GENDER REVEAL BALLOON DROP

Een geslacht onthulling die wat minder rotzooi geeft is een Gender Reveal Balloon Dropbag. Deze ondoordichtige zak met daarop de tekst 'He or She what will Baby be?' vul je met de meegeleverde roze en / of blauwe ballonnen (eerst even opblazen natuurlijk) en met de eveneens meegeleverde draad, rijg je hem dicht en hang je hem op in een raam- of deurkozijn of buiten aan een boom bijvoorbeeld. Op het moment van de Gender Reveal trekt iemand aan de draad waardoor de zak open ritst en de rozen en / of blauwe ballonnen naar beneden vallen.

Bestel hier

Gender Reveal Balloon in a Box

GENDER REVEAL BALLOON IN A BOX

Laat je creativitet de vrije loop en versier een grote kartonnen doos waar bijvoorbeeld ooit een wasmachine in heeft gezeten. Vul deze doos met roze of blauwe helium gevulde ballonnen. Tijdens de gender reveal maken jullie de doos open en de heliumballonnen zweven naar boven. Zet je de doos buiten, zorg dan dat alle ballonnen met een lintje aan een ballongewichtje of aan de boden van de doos bevestigd zitten zodat de ballonnen niet in de vrije natuur terecht komen. Latex ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar maar alles wat naar boven gaat, komt een keer naar beneden in de natuur terecht. En je gooit immers ook geen bananenschil op straat toch?

Op internet zijn Baby Blauwe Ballonnen, Baby Roze Ballonnen en Heliumtankjes te koop die je na gebruik zo weg kunt gooien bij het oud ijzer. Maar wij kunnen de ballonnen ook voor je vullen met helium en bij jullie thuis bezorgen in Rotterdam, of je kunt ze afhalen in Spijkenisse.

Bestel hier

Gender Reveal Voetbal

GENDER REVEAL VOETBAL

Voor alle stoere en sportieve papa’s en mama’s is er een voetbal die onthult of jullie een jongen of een meisje krijgen. Maak een schitterende omhaal of pegel hem zo hard als je kunt vooruit of in de lucht. De roze of blauwe poeder spat uit de voetbal zodra je er tegenaan schopt. De voetbal bestaat uit 2 helften die je na het vullen van de poeder aan elkaar kunt plakken (of laat de bal door iemand anders vullen als jullie het geslacht zelf nog niet willen weten). De gekleurde poeder maakt geen vlekken in ieder geval. Maar het is wel aan te bevelen om deze gender reveal op het voetbalveld te doen of in ieder geval buiten ;-)

Ook verkrijgbaar als Golfballen en Honkballen!

Bestel hier

Gender Reveal Kraskaarten

GENDER REVEAL KRASKAARTEN

Gender Reveal Kraskaarten zijn een leuke originele manier om te vertellen of jullie een jongen of een meisje krijgen. De kleur van het geslacht (roze voor een meisje en blauw voor een jongen) zit namelijk verborgen onder een dun kraslaagje. Dus even krassen als op een kraslot en het geslacht wordt zichtbaar. De kraskaarten kun je geven aan de mensen die aanwezig zijn op jullie gender reveal party maar je kunt ze ook per post versturen. De achterkant van de kraskaarten zijn namelijk hetzelfde als die van een ansichtkaart met ruimte voor het adres en een persoonlijke tekst.

Bestel hier

Er is ook een exploderende confettikubus te bestellen die je per post kunt versturen. Zodra de ontvanger de kaart open trekt, knalt er een kubus met roze of blauwe confetti uit de kaart die het geslacht van jullie kindje vertelt.

 

Gender Reveal Confetti Shooter

GENDER REVEAL CONFETTI SHOOTER

De meest traditionele manier om aan al jullie vrienden en familie het geslacht van jullie kindje kenbaar te maken. Op de het confettikanon zit een blauwe of roze stip zodat je weet welke kleur confetti er in de shooter zit maar deze stip is natuurlijk afgedekt met een sticker zodat niemand stiekem kan gluren nog voordat de confettikanon is afgeschoten. De confetti wordt gelanceerd door een sterke veer in de koker die met een simpele draaiende handbeweging geactiveerd wordt. Geen vuurwerk dus!

Bestel hier

Er zijn ook shooters te krijgen waarbij er naast confetti ook rook en poeder in de koker zit voor een nog spectaculairder effect.

 

Gender Reveal Brandblusser

GENDER REVEAL BRANDBLUSSER

Spuit in 20 seconden 5 kilo Holi kleurenpoeder de lucht in met deze kleurenpoeder brandblussers. Deze speciale brandblussers zijn perfect om snel een groot effect te creëren. Ideaal voor een spectaculaire geslachtsonthulling maar de Gender Reveal Brandblussers worden ook vaak gebruikt voor festivals en feesten. Succes gegarandeerd! Niet bedoeld om brand te blussen ;-). Let op! Test de brandblusser niet van te voren. Daarmee verliest de brandblusser zijn druk en is hij onbruikbaar geworden. De Holi powder is makkelijk af- en uitwasbaar.

Bestel hier

Er zijn ook kleinere spuitbussen te koop. Niet in de vorm van een brandblusser maar een spuitbus. Gender Reveal Spray creëert hetzelfde effect alleen iets minder spectaculair.

 

Gender Reveal Taart en Cupcakes

GENDER REVEAL TAART EN CUPCAKES

Er zijn heel veel originele manieren om aan vrienden en familie het geslacht van jullie kindje te onthullen. Zelf iets lekkers bakken is er daar zeker één van. Het is in ieder geval de lekkerste manier voor een gender reveal party. Een gender reveal taart of cupcake onthult het geslacht van de baby. De roze of blauwe vulling laat zien of het een jongetje of een meisje is. Als je het geslacht weet, dan kun je zelf de taart bakken en anders laat je de gender reveal taart door iemand anders maken. Er zijn veel taarttoppers en andere taartversiering te verkrijgen om de taart of cupcakes mee te decoreren, evenals de kleurstof om het beslag van de taart of cupcakes zelf blauw of roze te maken.

Bestel hier

Gender Reveal Pinata

GENDER REVEAL PINATA

Wat ook erg leuk is om het geslacht van jullie kindje bekend te maken is door het stuk slaan van een pinata. Een gender reveal pinata kun je kant en klaar kopen maar hoe leuk is het om er zelf één te maken. Je kunt van een kartonnen doos ieder gewenste vorm pinata maken die je wilt. Smeer de pinate in met behangplaksel en beplak deze met stroken gekleurd papier. Maak als laatste een klein luikje in de doos zodat je de pinata met roze of blauwe confetti kunt vullen. Plak het luikje weer dicht en de pinata is klaar voor jullie Gender Reveal Party. Hang de pinata buiten aan een boom. Met een stok sla je de pinata kapot waardoor de roze of blauwe confetti uit de pinate valt. Je kunt je gasten geblindoekt om de beurt op de pinata laten slaan zodat je jullie gasten ook kunt betrekken bij de bekendmaking van het geslacht van jullie baby. Ook kun je natuurlijk het broertje of zusje van de kleine op de pinata laten slaan. Een Gender Reveal Pinata staat garand voor een hoop plezier.

Bestel hier

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

gender reveal

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Grieks Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad