- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

Concert of Evenement in Ahoy? Boek een hotel met Ahoy arrangement en transfer.
© Rotterdam Ahoy

Concert of Evenement in Ahoy? Boek een hotel met Ahoy arrangement en transfer.

door Marcel, 26 mei 2023

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Na een geweldig concert of evenement in Ahoy Rotterdam is er niets fijner dan te kunnen ontspannen en uit te rusten in een comfortabel hotel. Gelukkig bieden verschillende hotels in de omgeving speciale Ahoy arrangementen en aanbiedingen aan, waarmee je de ultieme combinatie van gemak, comfort en ontspanning kunt ervaren. Wat nog beter is, is dat sommige hotels ook vervoersdiensten aanbieden van en naar Ahoy, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het regelen van je eigen transport. In deze blog delen we enkele handige tips en laten we je kennismaken met hotels die perfect zijn voor een ontspannen overnachting na een concert in Ahoy. Lees verder en ontdek hoe je jouw concertervaring kunt verrijken met een zorgeloos verblijf.

Hotel Vrienden van Amstel Live

Kom jij ook dit jaar naar de grootste kroeg van Nederland? Vrienden van Amstel Live (VVAL) staat bekend als een van de meest geliefde concerten in Nederland en wordt jaarlijks gehouden in Ahoy Rotterdam. Verscheidene Nederlandse artiesten brengen hun grootste hits ten gehore, terwijl jij samen met vrienden meezingt en geniet van een heerlijk biertje! Ben je van plan speciaal naar Rotterdam te komen om deel te nemen aan dit gezellige evenement? Maak je avond compleet met een overnachting in een van de onderstaande hotels met het Vrienden van Amster Arrangement. Zo lig jij na een onvergetelijke avond snel weer op één oor!

Kies voor een Ahoy Arrangement

Veel hotels in de omgeving van Ahoy Rotterdam bieden speciale Ahoy arrangementen aan, die zijn ontworpen om jouw verblijf na een concert zo aangenaam mogelijk te maken. Deze arrangementen omvatten vaak een overnachting in een comfortabele kamer, een heerlijk ontbijt en soms zelfs een dinerbuffet. Door te kiezen voor een Ahoy arrangement, profiteer je van speciale prijzen en extra voordelen die je verblijf extra bijzonder maken.

Er zijn verschillende hotels in de buurt van Ahoy Rotterdam die speciale Ahoy arrangementen aanbieden voor bezoekers van concerten en evenementen. Hier zijn enkele hotels die bekend staan om hun Ahoy arrangementen:

  1. Hotel Ridderkerk: Hotel Ridderkerk biedt een compleet Ahoy arrangement aan. Het arrangement omvat een overnachting in een moderne kamer, een uitgebreid warm en koud dinerbuffet, inclusief het Hotel Ridderkerk drankarrangement, vervoer van en naar Ahoy, en gratis parkeergelegenheid bij het hotel.

  2. Van der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp: Dit hotel biedt een Ahoy arrangement aan dat bestaat uit een overnachting in een comfortabele kamer, ontbijt, gratis parkeren en vervoer van en naar Ahoy. Gasten kunnen genieten van een ontspannen verblijf in dit moderne hotel, op slechts een korte afstand van Ahoy.

  3. Novotel Rotterdam Brainpark: Novotel Rotterdam Brainpark heeft een speciaal Ahoy arrangement waarbij gasten kunnen genieten van een overnachting in een stijlvolle kamer, ontbijt, gratis parkeergelegenheid en vervoer van en naar Ahoy. Dit hotel biedt een comfortabele en handige uitvalsbasis voor bezoekers van evenementen in Ahoy.

  4. Inntel Hotels Rotterdam Centre: Dit hotel, gelegen aan de oevers van de Maas, biedt een Ahoy arrangement aan inclusief een overnachting, ontbijt, vervoer van en naar Ahoy, en toegang tot de wellnessfaciliteiten van het hotel. Gasten kunnen genieten van een prachtig uitzicht op de stad en een comfortabel verblijf in dit moderne hotel.

Let op dat de beschikbaarheid van Ahoy arrangementen afhankelijk kan zijn van de datum en het evenement. Het is raadzaam om rechtstreeks contact op te nemen met de hotels voor de meest recente informatie en om een reservering te maken.

Check de Vervoersdiensten

Wil je na het concert geen gedoe hebben met het regelen van vervoer? Kijk dan eens naar hotels die vervoersdiensten aanbieden van en naar Ahoy. Deze hotels zorgen ervoor dat je veilig en gemakkelijk van en naar het evenement kunt reizen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het vinden van een taxi of het gebruik van het openbaar vervoer. Dit maakt je avond compleet en stelt je in staat om volop te genieten van het evenement.

Reserveer op Tijd

Om te profiteren van de beste Ahoy arrangementen en beschikbaarheid van kamers, is het belangrijk om je verblijf op tijd te reserveren. Concerten en evenementen in Ahoy kunnen populair zijn, vooral bij grote artiesten, en hotels kunnen snel volgeboekt raken. Door vroegtijdig te boeken, vergroot je de kans op een plek in het hotel van je keuze en ben je verzekerd van een comfortabel verblijf na het concert.

Lees Ervaringen en Beoordelingen

Voordat je een keuze maakt voor een hotel, is het altijd verstandig om ervaringen en beoordelingen van andere gasten te lezen. Websites zoals TripAdvisor en Booking.com bieden waardevolle informatie over de kwaliteit van de accommodatie, de service en de algemene ervaringen van voorgaande gasten. Op basis van deze feedback kun je een weloverwogen beslissing nemen en het hotel vinden dat het beste past bij jouw behoeften past.

Locatie en Bereikbaarheid

Bij het kiezen van een hotel voor je overnachting na een concert in Ahoy is de locatie van het hotel belangrijk. Zoek naar hotels die zich op een gunstige afstand van Ahoy bevinden, zodat je gemakkelijk naar het concert kunt gaan en na afloop snel terug kunt keren naar het hotel. Daarnaast is het handig om te controleren of het hotel goed bereikbaar is met het openbaar vervoer of dat er parkeergelegenheid beschikbaar is als je met de auto komt.

Extra Voorzieningen en Faciliteiten

Maak je verblijf na het concert extra speciaal door te kiezen voor een hotel met aantrekkelijke extra voorzieningen en faciliteiten. Sommige hotels hebben een wellnesscentrum, een fitnessruimte, een zwembad of andere ontspanningsmogelijkheden waar je gebruik van kunt maken om even helemaal tot rust te komen. Ook restaurants en bars in het hotel kunnen een pluspunt zijn, zodat je na het concert nog even kunt napraten onder het genot van een drankje.

Flexibiliteit in Aankomst- en Vertrektijden

Concerten in Ahoy kunnen soms uitlopen, en het is fijn als het hotel flexibel is met de in- en uitchecktijden. Zo hoef je je geen zorgen te maken als het concert wat langer duurt dan gepland en kun je op je gemak terugkeren naar het hotel zonder te hoeven haasten.

Leuke Extra's en Speciale Aanbiedingen

Sommige hotels bieden leuke extra's of speciale aanbiedingen aan voor gasten die een concert in Ahoy bijwonen. Denk aan een welkomstdrankje, late night snacks, gratis wifi of andere kleine attenties die je verblijf net dat beetje extra geven. Houd ook de websites en sociale media van hotels in de gaten, want ze kunnen speciale kortingen of arrangementen aankondigen voor concertgangers.

Conclusie

Een concert of evenement in Ahoy Rotterdam wordt nog specialer met een ontspannen overnachting in een hotel met een speciaal Ahoy arrangement. Door te kiezen voor een hotel met vervoersdiensten van en naar Ahoy, hoef je je geen zorgen te maken over het regelen van je eigen transport. Vergeet niet op tijd te reserveren en ervaringen en beoordelingen van andere gasten te raadplegen om het perfecte hotel te vinden. Geniet van je concert en zorg voor een goede nachtrust in een hotel dat je alle comfort en gemak biedt dat je nodig hebt.

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

ahoy hotel vrienden van Amstel

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.

Ballonnen op je Hotelkamer?


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad