- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

Geen boot, wel varen. En nog 8x boot huren in Rotterdam
©

Geen boot, wel varen. En nog 8x boot huren in Rotterdam

door Marcel, 08 september 2023

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Een boot huren in Rotterdam wordt steeds populairder, en dat is geen verrassing. Het biedt een ongeëvenaarde manier om deze bruisende stad te ervaren, met een vleugje ontspanning en een flinke dosis avontuur. Terwijl de stad haar dynamische karakter tentoonspreidt, ervaar jij Rotterdam op een geheel nieuwe, unieke manier, rechtstreeks vanaf het water.

Glijd in je eigen sloep, of kies voor een luxueuze drijvende jacuzzi - de keuze is aan jou. De wateren van Rotterdam liggen voor je open, klaar om ontdekt te worden. Cruise langs de schilderachtige Rotte, vaar over de majestueuze Maas, verken de serene schoonheid van de Kralingse Plas of ervaar de rust van de Bergse Plassen.

Een belangrijke tip: wees er op tijd bij! Varen in Rotterdam is uitgegroeid tot de ultieme "vakantie-in-eigen-stad-activiteit". Het is zo geliefd dat boten vaak ver van tevoren al zijn gereserveerd. Dus, als je van plan bent om de stad vanaf het water te ontdekken, zorg ervoor dat je je plekje op tijd reserveert. Het zou zonde zijn om deze geweldige ervaring te missen.

Kortom, een boot huren in Rotterdam is niet alleen een leuke activiteit, het is een kans om de stad op een geheel nieuwe manier te ervaren, omringd door de kalmerende deining van het water en de bruisende energie van Rotterdam. Dus, waar wacht je nog op? Laat je avontuur beginnen en geniet van de waterwegen van Rotterdam in stijl!

Om je op weg te helpen, hebben we hieronder een overzicht gemaakt van bootverhuurbedrijven in Rotterdam:

Geen Boot wel Varen

Stap aan boord en ontdek Rotterdam op een unieke manier met Geen Boot Wel Varen aan de Bergse Plas en de Rotte. Hun missie is simpel maar krachtig: iedereen de kans geven om van het water in en om Rotterdam te genieten, zelfs als je geen ervaren watersporter bent. Bij Geen Boot Wel Varen word je enthousiast ontvangen en voorzien van instructies, zodat je veilig en zorgeloos het water op kunt.

Het deelsloep concept van Geen Boot Wel Varen is sinds 2015 de ideale oplossing voor iedereen die graag in en om Rotterdam wil varen zonder duizenden euro's uit te geven aan de aanschaf, het onderhoud en de verzekering van een eigen sloep. Je vindt hun sloepen op twee handige locaties in Rotterdam: in Hillegersberg bij Winebar Mendoza en aan de Lombardkade in het centrum van Rotterdam aan de Rotte. Het reserveren van een sloep is net zo eenvoudig als het boeken van een tafel in een restaurant. Online, met je telefoon, zonder dat je een app hoeft te downloaden. In deze ruime, goed onderhouden elektrisch aangedreven sloepen van 7,5 meter kun je met maximaal 12 personen varen zonder dat je een vaarbewijs nodig hebt. De enthousiaste crew zorgt ervoor dat de sloep voor vertrek schoon en klaar voor gebruik is en helpt je graag aan boord als je weinig vaarervaring hebt.

Geen Boot Wel Varen streeft ernaar om iedereen zich tijdelijk een sloepeigenaar te laten voelen. Met slechts een paar klikken reserveer je jouw eigen sloep, en met een lidmaatschap profiteer je van extra scherpe tarieven en privileges. Het opstappen is snel en eenvoudig, waardoor je direct vanaf de steiger kunt vertrekken, nog gemakkelijker dan het bezitten van je eigen boot.

Wat je misschien niet wist, is dat Geen Boot Wel Varen niet alleen voordelig is voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. De gemiddelde watersporter vaart namelijk niet meer dan 50 tot 100 uur per jaar. De jaarlijkse kosten van een vergelijkbare eigen sloep bedragen ongeveer €4000,-, inclusief verzekering, onderhoud, ligplaats, winterstalling, brandstof en reparaties. Dit betekent dat je met Geen Boot Wel Varen aanzienlijk goedkoper uit bent en je geen zorgen hoeft te maken over het schoonmaken of onderhouden van een sloep. Bovendien varen hun sloepen elektrisch, waardoor ze het water niet vervuilen, en omdat gebruikers de sloepen delen, zijn er minder boten nodig in een vaargebied. Dat betekent minder grondstoffen, verf en andere materialen die nodig zijn voor de bouw en het onderhoud van sloepen.

De luxe en elektrisch aangedreven deelsloepen van Geen Boot Wel Varen zijn een klasse apart. Ze zijn ruim, goed onderhouden en volledig elektrisch aangedreven. Je kunt de sloep eenvoudig starten met je telefoon, zonder dat je een sleutel nodig hebt. Eenmaal op het water zul je merken dat de sloep stil en comfortabel is, met een maximale snelheid van 8 km/u die veilig en soepel kan worden gehandhaafd, zelfs bij tegenwind of stroming. De accu is krachtig genoeg om tot wel 16 uur te varen met een volle lading. En hoewel de sloepen zijn begrensd, kunnen ze in noodgevallen op afstand worden aangepast om een maximale snelheid van 12 km/u te bereiken.

Geen Boot Wel Varen is echt een Rotterdams initiatief, gesteund door mensen uit de stad die geloven in het concept en bereid zijn hun geld, kennis en netwerk in te zetten om het te laten groeien. Dankzij deze supporters is Geen Boot Wel Varen nu een niet te missen optie voor iedereen die van een uitje op het water in Rotterdam wil genieten. Stap aan boord en maak deel uit van deze unieke waterervaring!

Take a Boat

Stap aan boord en ontdek Rotterdam op een unieke manier met Take a Boat aan de Bergse Rechter Rottekade 1. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende dag op het water of een bijzondere manier om de stad te verkennen, hun luxe elektrische sloepen staan voor je klaar. Het beste nieuws? Geen vaarbewijs nodig! Met Take a Boat ben jij de kapitein van je eigen avontuur.

Het reserveren van een sloep bij Take a Boat is eenvoudig en moeiteloos. Via hun handige reserveringssysteem kun je jouw sloep gemakkelijk boeken. Kies je gewenste datum en tijd en je bent klaar om te gaan. Maar dat is nog niet alles. Bij aankomst op hun steiger zien ze je graag 15 minuten voor je reserveringstijd. Hier geven ze je een korte uitleg over de sloep, zodat je vertrouwd bent met alle bedieningselementen. Zo stap je vol zelfvertrouwen aan boord en ben je klaar om het water op te gaan.

Na een geweldige vaartocht keer je terug naar de steiger. Maar geen zorgen, het plezier is nog niet voorbij! Ze voeren een snelle check uit om te zorgen dat alles in orde is. Is dat het geval? Dan staat de borg binnen enkele dagen weer op je rekening. Zo kun je zonder zorgen genieten van je dag op het water.

Hun elektrische sloepen zijn ontworpen voor ultiem comfort en gemak. Geen gedoe met lawaaierige motoren of benzine, want hun sloepen zijn elektrisch aangedreven. En het wordt nog beter: je activeert de sloep eenvoudig met je smartphone. Geen gedoe met ingewikkelde procedures, gewoon snel en makkelijk van start gaan.

Wil je de prachtige wateren van Rotterdam verkennen? Stap aan boord bij Take a Boat en vertrek vanaf de Bergse Rechter Rottekade 1, gelegen aan de steiger van TIMS Limonadefabriek. Vanaf hier heb je toegang tot een scala aan mooie waterwegen, waaronder de Bergse plassen, de Kralingse plas, de Rottemeren, de Binnenrotte en Delfshaven. Neem je vrienden en familie mee en maak herinneringen die je nooit zult vergeten. Reserveer vandaag nog jouw sloep en laat het avontuur beginnen!

iKapitein

Stap aan boord en ontdek het prachtige Rotterdam vanaf het water met iKapitein, gevestigd aan de Aelbrechtskolk 53 in Delfshaven. Wat begon als een enkele sloep in 2017, is nu uitgegroeid tot de meest impactvolle waterrecreatieonderneming in Rotterdam, met een missie om plezier, innovatie, bewustwording en duurzaamheid te combineren.

De drijvende kracht achter iKapitein is oprichter Wesley dos Santos, een geboren en getogen Delfshavenaar met Kaapverdische achtergrond. Zijn visie: "Vaar je eigen koers." Wesley heeft iKapitein opgericht om anderen de kans te geven Rotterdam vanaf het water te ervaren, en dat heeft hij met succes gedaan.

iKapitein biedt een breed scala aan waterrecreatiemogelijkheden, waaronder (elektrische) sloepen, waterfietsen, sup's en zelfs een lunchroom op de Aelbrechtskolk. Jaarlijks verwelkomen ze meer dan 15.000 bezoekers en bedrijven om de schoonheid van Rotterdam vanaf het water te ontdekken.

Maar iKapitein gaat verder dan alleen plezier maken. Ze omarmen innovatie en duurzaamheid als kernwaarden. Zo hebben ze 's werelds eerste plezierboot met een ingebouwde vuilvanger ontwikkeld, om de vervuiling op het water actief aan te pakken. Daarnaast bieden ze een unieke AR-vaarbeleving genaamd 'Hidden Stories', die de verborgen verhalen van migranten zichtbaar maakt terwijl je langs historische locaties vaart.

Bewustwording is ook een belangrijk aspect van iKapitein. Ze hebben een bewustwordingsprogramma gelanceerd voor basisschoolleerlingen in Rotterdam, waarbij kinderen leren over sociaal ondernemerschap, de plastic soep en manieren om het milieu te beschermen. Dit programma zal in 2023 worden uitgebreid om nog meer jonge geesten te inspireren.

Duurzaamheid staat hoog op de agenda bij iKapitein. Ze zijn verkozen tot Circulaire Onderneming en werken nauw samen met de Gemeente Rotterdam om recycling te bevorderen. Klanten worden aangemoedigd om onderweg vuil op te rapen en te recyclen, en iKapitein organiseert zelfs wekelijkse 'Trash Hunts' om buurtbewoners te betrekken bij het schoonmaken van het water.

Met een sterke focus op eerlijk werk, economische groei, klimaatactie, leven in het water en strategische partnerschappen, is iKapitein toegewijd aan het realiseren van positieve veranderingen en het bieden van een onvergetelijke ervaring op het water in Rotterdam. Kom langs bij hun fysieke locatie op de Aelbrechtskolk 53 en ervaar het zelf!

Rotterdam is Hot

Stap aan boord en laat je meenemen op een onvergetelijke vaartocht met Rotterdam is Hot, gevestigd aan het Prinsemolenpad 99 in Rotterdam. Ontdek de schoonheid van de Bergse Plassen en de Rotte terwijl je geniet van het ultieme varen in stijl.

Onze thuishaven is gelegen nabij Boterdorpse Verlaat in Rotterdam Hillegersberg. Hier hebben we een idyllische opstapplaats waar je jouw avontuur begint. Rondom het Prinses Beatrixplantsoen en Boterdorpse Verlaat vind je gratis parkeergelegenheid, waardoor het gemakkelijk is om bij ons te komen. Maar als je een ander vertrekpunt in gedachten hebt of wilt eindigen op een specifieke locatie, regelen wij dat de sloepen van en naar jouw gewenste bestemming worden gevaren. Rotterdam is Hot staat klaar om aan jouw wensen tegemoet te komen.

Het huren van een sloep bij Rotterdam is Hot is eenvoudig en moeiteloos. Met ons online reserveringssysteem kun je snel jouw sloep boeken. Onze sloepen bieden plaats aan maximaal 12 personen, mits je beschikt over een vaarbewijs, of je kunt ervoor kiezen om met een ervaren schipper te varen. We bieden ook diverse extra's om jouw vaartocht nog specialer te maken. Of je nu wilt opstappen waar het jou het beste uitkomt, met of zonder schipper, hapjes en drankjes wilt bestellen voor tijdens de rondvaart, wilt barbecueën op de sloep tijdens de vaart of de voorkeur geeft aan winterproof arrangementen, bij Rotterdam is Hot is er voor ieder wat wils.

Onze sloepen bieden de ideale setting voor een ontspannen dagje uit met vrienden, familie of collega's. Terwijl je vaart over de serene wateren van de Bergse Plassen en de Rotte, omringd door de prachtige natuur en de dynamiek van Rotterdam, zul je jezelf helemaal onderdompelen in de unieke sfeer van deze stad. Of je nu de voorkeur geeft aan een rustige en vredige tocht of een levendige en feestelijke ervaring, Rotterdam is Hot maakt het allemaal mogelijk.

Dus waar wacht je nog op? Huur een sloep bij Rotterdam is Hot en maak je klaar voor een avontuur op het water dat je niet snel zult vergeten. Laat ons jouw gastheer zijn terwijl je geniet van de prachtige wateren van Rotterdam en de vrijheid van het varen op jouw eigen koers.

Rotterdamboot

Stap aan boord en laat Rotterdam vanaf het water ontdekken met Rotterdamboot, gelegen aan de Zaagmolenbrug 2. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of gewoon quality time met vrienden en familie, wij hebben de perfecte opties voor jou. Huur een luxe elektrische sloep, ervaar de zen van suppen op een sup-board, of race over het water op onze supersnelle Bikeboat Rec waterfietsen. Rotterdamboot biedt de ultieme ervaring op het water in Rotterdam.

Bij Rotterdamboot kun je jouw sloep, sup-board of Bikeboat eenvoudig huren voor jouw vaartocht in Rotterdam. Op onze website kun je jouw gewenste ervaring vinden, of nog beter, kom gewoon langs bij onze eco-vriendelijke steiger aan de Zaagmolenkade en ontdek alle mogelijkheden.

Wat maakt Rotterdamboot uniek? Onze vloot bestaat uit sloepen, sup-boards en Bikeboats van Chiliboats, waarmee je op verschillende manieren van het water in en rond Rotterdam kunt genieten. We bieden verschillende vaarroutes aan, geschikt voor elk niveau. Verken Rotterdam, ontdek de mooiste plekjes en geniet van de vrijheid op het water. Of je nu een doorgewinterde kapitein bent of voor het eerst het roer in handen hebt, wij hebben de perfecte opties voor jou.

Onze vloot is volledig elektrisch, milieuvriendelijk en eenvoudig te bedienen. Het beste van alles is dat je geen vaarbewijs nodig hebt als je ouder bent dan 26 jaar. Geen gedoe met borg, en we bieden zelfs gratis extra's op aanvraag, zodat je vaartocht nog specialer wordt. Voor de levensgenieters onder ons, hebben we borrelplateaus en lekkernijen beschikbaar tegen betaling, zodat je kunt genieten van een heerlijke versnapering tijdens je avontuur op het water.

Dus waar wacht je nog op? Laat Rotterdam vanuit een nieuw perspectief zien en boek vandaag nog jouw sloep, sup-board of Bikeboat bij Rotterdamboot. Geniet van de ontspanning, de vrijheid en de sensatie van het varen in een van de meest dynamische steden van Nederland. Bij Rotterdamboot staat jouw avontuur op het water klaar om te beginnen.

HotTug

Stap aan boord van 's werelds eerste varende hot tub bij HotTug, gelegen aan de Wijnhaven 101 in Rotterdam, en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring. De HotTug is een elektrisch aangedreven boot waarin je het hele jaar door kunt varen, ongeacht het seizoen. Of het nu zomer, herfst, winter of lente is, de HotTug biedt altijd de perfecte gelegenheid voor ontspanning en plezier op het water. Tijdens je vaart wordt het water warm gehouden door een houtgestookte kachel, zodat je kunt genieten van een heerlijk warm bad terwijl je over de Rotterdamse wateren vaart.

Wat deze ervaring nog specialer maakt, is dat je geen vaarbewijs nodig hebt om de HotTug te besturen. Het is een activiteit die geschikt is voor alle leeftijden, dus iedereen kan de kapitein zijn van zijn eigen hot tubboot. Of je nu wilt genieten van een romantische date, quality time met vrienden en familie of gewoon even wilt ontsnappen aan de dagelijkse sleur, de HotTug biedt de ideale omgeving voor ontspanning en plezier.

De geschiedenis van de HotTug begon in de zomer van 2012, toen de Nederlandse ontwerper Frank de Bruijn een visie had om een unieke ervaring van vrijheid en ontspanning in een drukke stad te creëren. Met zijn passie voor baden, sauna's en boten ontwikkelde hij het eerste HotTug-prototype, een houtgestookte hot tub die elektrisch aangedreven kan worden op het water.

Oorspronkelijk bedoeld voor persoonlijk gebruik, ontdekte Frank al snel dat anderen net zo enthousiast waren over de HotTug en ervan wilden genieten. Dit bracht hem op het idee om van HotTug een commercieel succes te maken. Het concept werd getest en behaalde de benodigde certificeringen, waardoor de HotTug klaar was om aan de wereld te worden getoond.

HotTug ging viral en kreeg wereldwijde media-aandacht, en al snel werden er HotTugs in verschillende steden gelanceerd. Mensen omarmden het idee van varen in een hot tub en genoten van de unieke ervaring die HotTug te bieden heeft.

Nu is de HotTug een bewezen concept dat nog steeds de harten van mensen verovert. Het is een symbool van plezier, ontspanning en avontuur op het water. Dus waar wacht je nog op? Stap aan boord van de HotTug en ervaar zelf de magie van varen in een warme, knusse hot tub terwijl je de prachtige stad Rotterdam verkent.

Bootverhuur de Admiraal

Ervaar de charme van Rotterdam vanaf het water en ontdek de vrijheid van varen met Bootverhuur de Admiraal, gelegen aan de Bergse Rechter Rottekade 110. Of je nu zin hebt in een gezellig uitje met familie, vrienden, collega's of vismaatjes, bij hen kun je zonder vaarbewijs een boot huren en genieten van een onvergetelijke tijd op het water, terwijl je smult van heerlijke hapjes en drankjes!

Bij Bootverhuur de Admiraal heb je de flexibiliteit om een boot te huren voor de duur die het beste bij jouw plannen past. Of je nu kiest voor een korte trip van 3 uur of de hele dag wilt genieten, de keuze is aan jou. Voor degenen die graag extra voordelig uit willen zijn, bieden zij speciale tarieven voor een volledige dag huur.

Parkeergelegenheid is geen zorg wanneer je bij hen huurt. Parkeren in de omgeving kost €1,76 per uur, maar als je de boot minstens 8 uur huurt, krijg je een korting ter waarde van de parkeerkosten. Ze nemen ook de zorgen over brandstof uit handen, zorgen ervoor dat de boten altijd voldoende brandstof hebben, zodat jij je volledig kunt concentreren op het genieten van je vaartocht.

Een ander voordeel van Bootverhuur de Admiraal is dat je geen vaarbewijs nodig hebt om hun boten te besturen. Ze bieden toegang tot een vloot van boten die zonder vaarbewijs kunnen worden bestuurd, wat het huren van een boot eenvoudig en toegankelijk maakt voor iedereen.

Hun locatie aan de steigers bij Bergse Rechter Rottekade 110, 3051AC Rotterdam, is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Of je nu met de auto komt of met de trein of bus, je kunt moeiteloos naar hun vertrekpunt komen, zodat je snel kunt beginnen aan jouw avontuur op het water. Bootverhuur de Admiraal staat klaar om jou de ultieme vaarervaring te bieden op de prachtige wateren van Rotterdam.

Sanqro sloepverhuur Rotterdam

Ervaar Rotterdam vanaf het water met de exclusieve sloepen van Sanqro Sloepverhuur Rotterdam, gelegen aan de Weissenbruchlaan. Bij hen kun je een luxe boot huren en genieten van een onvergetelijke ervaring op het water, omringd door de prachtige natuur van de Bergse Plassen in Rotterdam. De boot is geschikt voor romantische uitjes, zakelijke evenementen of een ontspannen dag met vrienden of familie. Reserveer nu online en geniet van de luxe op het water!

De gecertificeerde kapitein neemt alle zorgen uit handen (verplicht) en staat garant voor een veilige en zorgeloze vaart. Op de boot kun je genieten van verfrissende drankjes en heerlijke hapjes, die je zelf kunt meenemen of door hen kunt laten verzorgen. Ze bieden een uitgebreide drankenkaart en hebben zelfs een borrelkaart van Brasserie Abrazo aan boord, zodat je jouw vaartocht kunt combineren met culinaire hoogstandjes.

Bij Sanqro Sloepverhuur Rotterdam doen ze er alles aan om jouw ervaring onvergetelijk te maken, zelfs als het weer niet helemaal meezit. Daarom bieden ze mooi weer garantie. Als het weer slecht is en je vaartocht niet door kan gaan, storten ze het volledige bedrag terug. Zo kun je met een gerust hart plannen maken, zelfs als de weersvoorspellingen niet optimaal zijn.

Wacht niet langer en maak je klaar voor een dag vol luxe en ontspanning op het water in Rotterdam. Reserveer nu bij Sanqro Sloepverhuur Rotterdam en ontdek de schoonheid van de stad vanaf het water, omgeven door de rust en sereniteit van de Bergse Plassen. Het wordt een ervaring die je niet snel zult vergeten.

RIB Varen Rotterdam

Op zoek naar een originele en spectaculaire invulling van je bezoek aan Rotterdam? Of wil je een onvergetelijke activiteit voor je personeelsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje? Bij Ribvaren Rotterdam, gevestigd aan de Leuvehaven 73, ben je aan het juiste adres! Een tocht over de Rotterdamse Maas met hun RIB-boot is een adembenemende ervaring die je nog lang zal bijblijven.

Stap aan boord van hun RIB-boot en laat je meenemen over het water van de Rotterdamse haven. Hier zie je de stad vanuit een geheel nieuw perspectief, waarbij de beroemde architectuur van Rotterdam in al haar glorie wordt tentoongesteld. Het is een kans om de stad te ervaren op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden.

Op hun website vind je een overzicht van de verschillende RIB-boot rondvaarten die zij aanbieden. De vermelde prijzen gelden voor groepen vanaf 8 personen, maar als je met een kleiner gezelschap bent, kun je gerust contact met hen opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Zij kunnen je ribvaart ook uitbreiden tot een compleet arrangement met lunch, diner of borrel na afloop, om je dag nog specialer te maken.

Ben je op zoek naar avontuur? Met hun RIB-boot varen ze je door de Rotterdamse haven, wat een onvergetelijke ervaring is om te beleven. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke invulling van je bezoek aan de haven of een originele activiteit voor een speciale gelegenheid, Rib Varen Rotterdam heeft voor elk wat wils.

Ze bieden diverse RIB-arrangementen aan, van een korte rondvaart van 30 minuten tot een uitgebreide tocht van maar liefst 2,5 uur. Hun professionele schippers begeleiden je en laten je de hoogtepunten van Rotterdam vanaf het water zien, terwijl je geniet van de snelheid en spanning van het varen in een RIB-boot.

Kortom, voor een avontuurlijke en unieke ervaring in Rotterdam, ben je bij Ribvaren Rotterdam aan het juiste adres. Stap aan boord en laat je verrassen door de schoonheid van de havenstad vanuit een geheel nieuw perspectief.

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

boot huren

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Chinees Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Grieks Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad