- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

Cirkellijn. Ontdek Rotterdam in stijl met de nieuwe Hop On, Hop Off Watertaxi
© Kees Torn

Cirkellijn. Ontdek Rotterdam in stijl met de nieuwe Hop On, Hop Off Watertaxi

door Marcel, 28 mei 2023

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Introductie:

Rotterdam, de bruisende havenstad van Nederland, staat bekend om zijn innovatieve en duurzame initiatieven. Vanaf 27 mei 2023 introduceert de Watertaxi Rotterdam een nieuwe attractie: de Cirkellijn. Deze hop on, hop off-bootverbinding neemt bezoekers en Rotterdammers mee op een verkenningstocht langs de mooiste bezienswaardigheden van de stad. In dit blogartikel nemen we je mee op een virtuele reis langs de Cirkellijn en ontdek je waarom dit een must-do activiteit is tijdens je bezoek aan Rotterdam.

Het Cirkellijn-parcours

De Cirkellijn maakt een rondje van een uur lang en stopt bij vijf belangrijke haltes in de stad. Het begint bij Hotel New York op de Kop van Zuid/Katendrecht en gaat verder naar Boompjes in het centrum, Veerhaven in het Scheepvaartkwartier, de Euromast in Het Park en het Katendrechtse Hoofd bij het ss Rotterdam. Deze haltes bevinden zich allemaal op strategische locaties en bieden gemakkelijke toegang tot enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van Rotterdam.

Hop on, hop off-mogelijkheden

Een van de beste kenmerken van de Cirkellijn is de flexibiliteit die het biedt. Passagiers kunnen op- en afstappen bij elke halte, waardoor ze de vrijheid hebben om hun eigen route en tempo te bepalen. Of je nu wilt genieten van de moderne architectuur in het centrum, een wandeling wilt maken langs de historische Veerhaven, wilt ontspannen in het prachtige Het Park of de levendige sfeer van Katendrecht wilt ervaren, de Cirkellijn maakt het allemaal mogelijk.

Duurzaamheid en comfort

De Watertaxi Rotterdam zet op de Cirkellijn zijn duurzame, elektrische boten in. Dit betekent dat je niet alleen kunt genieten van de bezienswaardigheden, maar ook bijdraagt aan een milieuvriendelijkere stad. Bovendien bieden de watertaxi's comfortabele zitplaatsen en panoramische ramen, zodat je onderweg kunt ontspannen en genieten van het uitzicht op de prachtige Rotterdamse skyline.

Toegankelijkheid en betaalbaarheid

Om de Cirkellijn voor iedereen toegankelijk te maken, biedt de Watertaxi Rotterdam dagkaarten voor € 10. Kinderen tot en met 12 jaar betalen slechts de helft van de prijs. Met de dagkaart kun je de hele dag onbeperkt op- en afstappen, zodat je optimaal kunt profiteren van alle bezienswaardigheden langs de route. De Cirkellijn vaart op zater-, zon- en feestdagen van 11.00 tot 20.00 uur, waardoor er voldoende tijd is om Rotterdam op je gemak te verkennen.

Conclusie

Met de introductie van de Cirkellijn biedt de Watertaxi Rotterdam een unieke manier om de stad te verkennen. Deze nieuwe hop on, hop off-bootverbinding neemt je mee op een rondvaart langs de mooiste bezienswaardigheden van Rotterdam, van historische plekken tot moderne architectuur. Het flexibele karakter van de Cirkellijn stelt je in staat om je eigen route te bepalen en op je eigen tempo te genieten van de stad.

Bovendien draagt de Cirkellijn bij aan een duurzamere stad. Met de inzet van elektrische boten laat de Watertaxi Rotterdam zien dat ze zich inzetten voor milieuvriendelijk vervoer. Terwijl je geniet van de prachtige omgeving, draag je ook bij aan het behoud van de natuurlijke schoonheid van Rotterdam.

De Cirkellijn is niet alleen toegankelijk voor bezoekers, maar ook voor Rotterdammers zelf. Het is een geweldige manier om je eigen stad te (her)ontdekken en nieuwe plekken te verkennen. Of je nu een toerist bent die voor het eerst in Rotterdam is of een inwoner die op zoek is naar een unieke ervaring, de Cirkellijn heeft voor iedereen iets te bieden.

Dus stap aan boord van de Cirkellijn en laat je betoveren door de charme van Rotterdam. Verken de iconische bezienswaardigheden, geniet van het prachtige uitzicht en maak herinneringen die een leven lang meegaan. Met de Cirkellijn wordt je bezoek aan Rotterdam een onvergetelijke ervaring.

Voor meer informatie over de Cirkellijn en het plannen van je reis kun je terecht op de officiële website van de Watertaxi Rotterdam. Klik hier om de dienstregeling en andere belangrijke informatie te bekijken. Wacht niet langer, de Cirkellijn wacht op je om je mee te nemen op een magische ontdekkingsreis door Rotterdam!

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

circellijn watertaxi hop on hop of

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad