- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

Dit zijn alle hogescholen in Rotterdam. Kies jouw Hogeschool en HBO opleiding
©

Dit zijn alle hogescholen in Rotterdam. Kies jouw Hogeschool en HBO opleiding

door Marcel, 05 september 2023

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Rotterdam, de bruisende havenstad van Nederland, biedt een breed scala aan mogelijkheden voor studenten die op zoek zijn naar een hbo-opleiding. Of je nu een passie hebt voor techniek, kunst, gezondheid, of management, Rotterdam heeft een hogeschool die bij jou past. Hier, in de stad waar innovatie en creativiteit samenkomen, kun je jouw academische reis beginnen en jezelf ontwikkelen in de richting die het beste bij jou past.

Van de omvangrijke Hogeschool Rotterdam tot de wereldberoemde Willem de Kooning Academie, onze stad herbergt diverse onderwijsinstellingen die hoogwaardige opleidingen aanbieden en jouw persoonlijke groei stimuleren. Ontdek de mogelijkheden, kies jouw hogeschool en start jouw reis naar een succesvolle hbo-opleiding in Rotterdam. Hier, in deze dynamische stad, wacht een wereld aan kansen op jou.

Hogeschool Inholland Rotterdam

Hogeschool Inholland Rotterdam staat bekend om haar prettige en degelijke leeromgeving, waar kwaliteit een hoge prioriteit heeft. Deze instelling heeft als voornaamste doel studenten op te leiden tot verantwoordelijke en kansrijke professionals, en dat merk je direct zodra je de campus betreedt. Met vestigingen verspreid over heel Nederland, is Inholland Rotterdam een belangrijk onderdeel van deze gerenommeerde hogeschool.

De verscheidenheid aan opleidingen aangeboden door Hogeschool Inholland Rotterdam is indrukwekkend. Of je nu een voltijdstudent bent die zich volledig wil richten op zijn studie of een deeltijdstudent die het combineren van werk en onderwijs nastreeft, er is voor ieder wat wils. Wat deze opleidingen uniek maakt, is de nadruk op het ontwikkelen van een reflectieve kijk op jezelf en een respectvolle kijk op de maatschappij. Hierdoor worden studenten niet alleen vakbekwaam, maar ook bewuste en betrokken burgers.

De locatie van Hogeschool Inholland Rotterdam draagt bij aan de algehele studentenervaring. De campus biedt een breed scala aan faciliteiten om het leven van de student aangenamer te maken. Een goed restaurant voorziet in smakelijke maaltijden, terwijl de boekhandel en bibliotheek studenten voorzien van de nodige literatuur en studiematerialen. Moderne computerwerkplekken maken studeren efficiënter en gemakkelijker. Kortom, de campus is ontworpen om de studenten een optimale leeromgeving te bieden.

Het adres van Hogeschool Inholland Rotterdam is Posthumalaan 90, 3072 AG Rotterdam. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en ligt in het bruisende hart van de stad, wat studenten toegang geeft tot een schat aan culturele en professionele mogelijkheden.

Voor meer informatie over Hogeschool Inholland Rotterdam, de aangeboden opleidingen en andere details, kun je terecht op hun website: www.inholland.nl. Hier vind je gedetailleerde informatie over inschrijvingsprocedures, studieprogramma's en andere belangrijke aspecten van het studentenleven aan deze instelling.

Kortom, Hogeschool Inholland Rotterdam biedt niet alleen hoogwaardig onderwijs, maar ook een inspirerende omgeving waar studenten kunnen groeien en zich ontwikkelen tot waardevolle professionals in de samenleving. Met een sterke focus op kwaliteit en maatschappelijke betrokkenheid, is deze hogeschool een uitstekende keuze voor wie zijn academische reis wil beginnen of voortzetten.

Hogeschool Rotterdam

Hogeschool Rotterdam (HR) is een vooraanstaande onderwijsinstelling in de bruisende havenstad Rotterdam, met tal van vestigingen verspreid over de stad. Wat deze hogeschool uniek maakt, is de sterke focus op het bieden van hoogwaardig onderwijs dat nauw verweven is met de stad en haar behoeften. De Hogeschool Rotterdam streeft ernaar om studenten de best mogelijke leerervaring te bieden en legt een grote nadruk op de kwaliteit van haar opleidingen.

Een Breed Scala aan Opleidingen

Een van de kenmerken die Hogeschool Rotterdam onderscheidt, is de toegankelijkheid van haar opleidingen. De hogeschool biedt een breed scala aan studiekeuzes, waardoor studenten de kans krijgen om een pad te kiezen dat het beste bij hun interesses en ambities past. Bovendien kunnen studenten kiezen tussen voltijd, deeltijd of duale opleidingen, waardoor flexibiliteit in studie mogelijk is.

Praktijkgericht Onderzoek als Drijvende Kracht

Hogeschool Rotterdam heeft een sterke overtuiging dat praktijkgericht onderzoek van onschatbare waarde is voor zowel de opleidingen als de professionele praktijk. Het verbinden van verworven kennis met real-world toepassingen draagt bij aan zowel de verbetering als vernieuwing van zowel het onderwijs als de beroepspraktijk. Dit praktijkgerichte onderzoek is nauw verweven met het onderwijsproces, waardoor studenten worden aangemoedigd om een kritische, onderzoekende, en ondernemende mindset te ontwikkelen.

Contact met Hogeschool Rotterdam

Hogeschool Rotterdam is goed bereikbaar op haar locatie aan de Rochussenstraat 198 (begane grond), 3015 EK Rotterdam. Voor vragen en studievoorlichting kun je contact opnemen via het e-mailadres studievoorlichting@hr.nl. Voor uitgebreide informatie over de opleidingen, de campus, en andere relevante details, kun je de officiële website van Hogeschool Rotterdam bezoeken: www.hogeschoolrotterdam.nl.

Met een sterke focus op kwaliteit, praktijkgericht onderzoek en een breed scala aan opleidingsmogelijkheden, biedt Hogeschool Rotterdam een inspirerende omgeving waar studenten kunnen gedijen en zich kunnen ontwikkelen tot competente professionals. De nauwe banden met de stad Rotterdam zorgen ervoor dat het onderwijs relevant blijft en aansluit bij de behoeften van de samenleving. Als je op zoek bent naar een onderwijsinstelling die toewijding aan kwaliteit en praktische vaardigheden hoog in het vaandel draagt, is Hogeschool Rotterdam zeker een overweging waard.

Hogeschool Tio Rotterdam

Hogeschool Tio Rotterdam, gelegen in het bruisende hart van de stad en op slechts één minuut afstand van het centraal station, is een opvallende vestiging van deze bekende Nederlandse particuliere hogeschoolinstelling. De Rotterdamse locatie voegt een dynamisch element toe aan het portfolio van Tio, en haar nabijheid tot multinationals zoals Unilever en Nationale Nederlanden biedt een inspirerende omgeving voor ambitieuze studenten.

Een van de onderscheidende kenmerken van Hogeschool Tio Rotterdam is de variatie aan opleidingen die worden aangeboden. Studenten hebben hier de keuze uit hbo- en mbo-opleidingen op het gebied van hotelmanagement, eventmanagement, toerisme en business. Het kleinschalige karakter van de hogeschool staat centraal, en persoonlijk contact tussen docenten en studenten wordt hoog in het vaandel gedragen. Kleine klassen bieden een interactieve en betrokken leeromgeving, waar individuele groei en ontwikkeling worden gestimuleerd. Bovendien biedt Tio persoonlijke gesprekken aan om aankomende studenten te begeleiden bij het maken van de juiste studiekeuze, wat bijdraagt aan een succesvolle academische reis.

Een ander opvallend aspect van Hogeschool Tio is de aanwezigheid van de eigen studentenvereniging, genaamd Cognatio. Deze vereniging verbindt studenten van alle Tio-vestigingen, waaronder Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, en Hengelo, naast Rotterdam. Met meer dan 600 leden biedt Cognatio een levendige gemeenschap waar studenten sociale en professionele netwerken kunnen opbouwen en deelnemen aan diverse activiteiten en evenementen.

Als je meer wilt weten over Hogeschool Tio Rotterdam of geïnteresseerd bent in inschrijvingen en programma's, kun je contact opnemen met de school via het volgende adres en e-mail:

Adres: Weena 457 3013 AL Rotterdam

E-mail: rotterdam@tio.nl

Voor uitgebreide informatie over de opleidingen, toelatingseisen en andere details, kun je ook de officiële website van Hogeschool Tio bezoeken: www.tio.nl. Hier vind je alles wat je nodig hebt om te beslissen of Tio de juiste plaats is voor jouw academische en professionele groei. Hogeschool Tio Rotterdam biedt een unieke kans voor studenten die streven naar een persoonlijke en hoogwaardige onderwijservaring binnen de context van een levendige en inspirerende stad.

Nederlandse Academie voor Beeldcreatie

De Nederlandse Academie voor Beeldcreatie is een toonaangevend opleidingsinstituut dat bestaat uit twee gerenommeerde faculteiten: de Nederlandse Fotovakschool en de Dutch Filmers Academy. Deze academie biedt kwalitatief hoogstaand onderwijs op het gebied van fotografie en film, dat nauw aansluit bij de eisen van de steeds veranderende arbeidsmarkt. Het onderwijs is erop gericht studenten te stimuleren om hun talenten en creativiteit te ontwikkelen en hen bewust te maken van de vaardigheden die nodig zijn om ondernemend, marktgericht en succesvol te zijn in deze branche.

Wat de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie onderscheidt, is de combinatie van kleinschaligheid en kwaliteit. Ondanks haar groei heeft de academie haar focus weten te behouden op kleinschalig onderwijs. Deze benadering stelt docenten in staat om persoonlijke aandacht aan studenten te schenken, wat cruciaal is voor de ontwikkeling van creatieve vaardigheden. Bovendien staat de academie voorop als het gaat om digitalisering en een leven lang leren. Er worden mogelijkheden geboden voor deeltijdonderwijs met behulp van blended learning-programma's, en interactieve tutorials maken het onderwijs toegankelijker. Daarnaast wordt ondernemerschap geïntegreerd in het curriculum, zodat studenten niet alleen vakinhoudelijk excelleren, maar ook leren hoe ze zich kunnen aanpassen aan de markt.

De Nederlandse Fotovakschool is een integraal onderdeel van de academie en richt zich op het opleiden van professionele fotografen. Met tientallen ervaren docenten die diepgaande praktijkervaring hebben, worden studenten ondergedompeld in de wereld van de fotografie. De opleiding omvat alle aspecten van digitale fotografie, inclusief het vermogen om ideeën om te zetten in creatieve beelden. Studenten krijgen hands-on ervaring in studio's en leren om te werken met verschillende soorten apparatuur, wat hen in staat stelt hun eigen fotografische stijl te ontwikkelen en uit te groeien tot topfotografen.

Of je nu een aspirant-beroepsfotograaf bent of een ambitieuze beginner, de Nederlandse Fotovakschool biedt opleidingen op alle niveaus, van kortlopende cursussen tot erkende hbo-opleidingen, in zowel voltijd als deeltijd. Met vestigingen in Amsterdam, Apeldoorn, Rotterdam en Eindhoven is de school wijdverspreid en toegankelijk voor aspirant-fotografen verspreid over heel Nederland.

Voor diegenen die de wereld van film verkiezen boven fotografie, biedt de Dutch Filmers Academy mbo- en hbo-filmopleidingen in Hilversum en Eindhoven. Deze faculteit is de eerste in Nederland die erkende opleidingen aanbiedt die breed opleiden tot allround filmmakers. Hier leren studenten om boodschappen in films te verpakken, totaalervaringen te creëren en de zintuigen van het publiek te prikkelen.

Als je geïnteresseerd bent in het ontdekken van de sfeer op een van de vestigingen, dan kun je deelnemen aan de open dagen. Tijdens deze evenementen kun je kennismaken met docenten en studenten, de faciliteiten verkennen en zelfs deelnemen aan fotoshoots of je portfolio laten beoordelen.

Contactgegevens Nederlandse Academie voor Beeldcreatie:

Nederlandse Fotovakschool en Dutch Filmers Academy Hoofdvestiging Apeldoorn Spoorstraat 27 7311 PE Apeldoorn Telefoon: 055 356 05 22 E-mail: info@fotovakschool.nl Website: www.navb.nl

Pabo Thomas More

Pabo Thomas More in Rotterdam is een hogeschool die zich volledig richt op de opleiding tot leraar of lerares voor het basisonderwijs. Hun missie is duidelijk: het opleiden van leraren die het verschil maken, die geloven in de potentie van ieder kind en die nooit opgeven om het beste uit elk kind te halen. Deze leraren worden opgeleid om onderwijs te creëren waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen tot levenskunstenaars, klaar om de wereld te verkennen en bij te dragen aan de samenleving.

Bij Pabo Thomas More heb je als toekomstige leraar verschillende opties om je opleiding te volgen. Je kunt kiezen voor de voltijdopleiding, waarin je je volledig kunt richten op je studie. Als je al werkzaam bent in het onderwijs of andere verplichtingen hebt, bieden ze ook een deeltijdopleiding aan om je flexibiliteit te bieden. Daarnaast is er een specialisatie in muziekonderwijs beschikbaar voor degenen die een passie hebben voor muziek en dit willen integreren in hun lesgeefvaardigheden. Voor mensen met een vwo-diploma is er een verkort traject beschikbaar om sneller hun lerarendiploma te behalen.

Wat Pabo Thomas More onderscheidt, is hun sterke nadruk op de persoonlijke ontwikkeling van studenten. Ze geloven dat goede leraren niet alleen professioneel moeten groeien, maar ook persoonlijk. Het onderwijs aan deze hogeschool is gebaseerd op vier belangrijke pijlers:

  1. Pendel tussen theorie en praktijk: Studenten leren niet alleen vanuit boeken, maar worden actief betrokken in de praktijk. Dit helpt hen om een dieper begrip van onderwijsprincipes te ontwikkelen.

  2. Leraar in een wereldstad: Rotterdam als dynamische stad biedt unieke kansen en uitdagingen voor toekomstige leraren. Studenten worden voorbereid om effectief te werken in een diverse stedelijke omgeving.

  3. Ontwikkeling tot eigenzinnige leraar: Pabo Thomas More moedigt studenten aan om hun eigen onderwijsstijl en persoonlijkheid te ontwikkelen, zodat ze authentieke en inspirerende leraren kunnen worden.

  4. Professionals in een gemeenschap: Studenten worden aangemoedigd om deel uit te maken van een onderwijsgemeenschap en te begrijpen hoe ze kunnen bijdragen aan de grotere maatschappij.

Als je meer wilt weten over Pabo Thomas More of geïnteresseerd bent in inschrijvingen en programma's, kun je contact opnemen met de hogeschool via de volgende gegevens:

Adres: Stationssingel 80 3033 HJ Rotterdam

E-mail: info@thomasmorehs.nl

Website: www.thomasmorehs.nl

Pabo Thomas More biedt een solide basis voor diegenen die zich willen wijden aan het onderwijs en het verschil willen maken in het leven van kinderen en de samenleving als geheel.

Willem de Kooning Academie

De Willem de Kooning Academie (WdKA) in Rotterdam is een vooraanstaande hogeschool die eigentijds en scherp geprofileerd kunstonderwijs biedt, gericht op de steeds veranderende beroepspraktijk. Als dé Rotterdamse school voor creatieve studenten heeft de WdKA een sterke reputatie opgebouwd als een broedplaats voor talent en innovatie in de kunst- en ontwerpwereld.

Wat het onderwijs aan de WdKA kenmerkt, is de erkenning dat de buitenwereld niet langer op zoek is naar DE autonome kunstenaar of DE grafisch ontwerper. In plaats daarvan wordt gezocht naar individuen met een veelzijdig scala aan talenten en vaardigheden, die bereid zijn om over de grenzen van hun oorspronkelijke discipline heen te kijken. De hogeschool begrijpt dat de snelheid en complexiteit van technologische ontwikkelingen een grote invloed hebben op de hedendaagse en toekomstige beroepspraktijk. Daarom biedt de Willem de Kooning Academie diverse creatieve Bachelor-opleidingen aan, waaronder kunst, design en meer. Bovendien hebben studenten de mogelijkheid om hun academische reis voort te zetten met een Master in Design of een Piet Zwart Institute Master.

Bij de WdKA staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel. De hogeschool erkent dat iedere student een uniek pad volgt, en daarom worden studenten aangemoedigd om hun persoonlijke interesses en ontwikkeling gedurende hun studie te verkennen en te ontplooien. Het lesprogramma biedt flexibiliteit en keuzemogelijkheden, zodat studenten opdrachten en werkvormen kunnen kiezen die passen bij hun individuele leerstijl en talentontwikkeling. Hoewel het proces voor elke student anders kan zijn, zijn de eindkwalificaties consistent en van hoog niveau.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de mogelijkheden en sfeer van de Willem de Kooning Academie, zijn er twee locaties in Rotterdam: Blaak 10 en Wijnhaven 61. Het adres voor correspondentie is Postbus 1272, 3000 BG Rotterdam.

Voor meer informatie over de programma's, inschrijvingen en andere details kun je contact opnemen met de informatiebalie van de WdKA via het volgende e-mailadres:

E-mail: wdka.informationdesk@hr.nl

Voor een uitgebreid overzicht van wat de Willem de Kooning Academie te bieden heeft, kun je terecht op hun officiële website: www.wdka.nl. Hier vind je gedetailleerde informatie over de opleidingen, toelatingseisen en mogelijkheden voor toekomstige studenten die hun creatieve potentieel willen ontdekken en ontwikkelen. De Willem de Kooning Academie blijft een toonaangevend centrum voor innovatie en creativiteit in de kunst- en ontwerpwereld en verwelkomt enthousiaste en getalenteerde studenten van over de hele wereld.

Codarts

Codarts, ook wel bekend als de Hogeschool van de Kunsten, is een opmerkelijke instelling gevestigd in Rotterdam. Deze kleinschalige en internationaal georiënteerde hogeschool biedt hoogwaardig onderwijs op het gebied van muziek, dans en circus, en staat bekend om haar toewijding aan het vormen van getalenteerde en gepassioneerde kunstenaars in een stimulerende omgeving.

De opleidingen bij Codarts Rotterdam zijn een samensmelting van eeuwenoude kunsttradities en de meest recente artistieke ontwikkelingen. De hogeschool heeft als doel om kunstvakonderwijs van wereldklasse te bieden dat zich spiegelt aan internationale normen. Codarts is een broedplaats voor talent en creativiteit, waar aspirant-dansers, musici en circusartiesten worden opgeleid tot betrokken en inspirerende kunstenaars, leiders en coaches die klaar zijn om hun vleugels uit te slaan in een dynamische internationale omgeving.

Het scala aan opleidingen aangeboden door Codarts is indrukwekkend en omvat diverse disciplines binnen muziek, dans en circus. Of je nu een passie hebt voor klassieke muziek, hedendaagse dans, of circuskunsten, Codarts biedt een uitgebreide selectie programma's om uit te kiezen.

Het toelatingsproces voor kunstvakonderwijs aan Codarts verschilt van de gebruikelijke procedures in het hoger onderwijs. Om toegelaten te worden tot deze prestigieuze instelling, moeten aspirant-studenten een specifieke toelatingsauditie afleggen. Elke studie heeft zijn eigen toelatingsprocedure met specifieke selectiecriteria en aanvullende eisen, wat betekent dat studenten zowel hun artistieke als technische vaardigheden moeten demonstreren om toegang te krijgen tot Codarts.

Als je meer wilt weten over Codarts, zoals gedetailleerde informatie over de opleidingen, toelatingseisen en andere aspecten van het studentenleven, kun je contact opnemen met de hogeschool via de volgende gegevens:

Adres: Kruisplein 26 3012 CC Rotterdam

E-mail: codarts@codarts.nl

Website: www.codarts.nl

Codarts Rotterdam is een broeinest voor creatieve talenten en biedt een unieke kans om je artistieke vaardigheden te ontwikkelen in een internationale omgeving. Of je nu droomt van een carrière als musicus, danser, circusartiest of coach, Codarts biedt de expertise en inspiratie die je nodig hebt om je artistieke visie te verwezenlijken.

EuroCollege Hogeschool

EuroCollege Hogeschool in Rotterdam is een opvallende instelling die al sinds 1949 actief is. Deze particuliere school, ook wel bekend als de nummer 1 school in persoonlijke ontwikkeling van Nederland, biedt mbo- en hbo-opleidingen aan met focus op de studierichtingen events, hotel, business en entrepreneurship.

Een van de meest opmerkelijke kenmerken van EuroCollege is de kleinschaligheid. In tegenstelling tot grootschalige onderwijsinstellingen beperkt EuroCollege het aantal studenten tot hooguit 250. Deze beperkte omvang is bewust gekozen, omdat EuroCollege gelooft dat focus en motivatie de sleutel tot succes zijn. Hier krijgen studenten niet alleen kennis bijgebracht, maar ligt de nadruk ook op het ontwikkelen van de juiste mindset, wilskracht en daadkracht. Het uiteindelijke doel is om studenten volledig voor te bereiden op het bedrijfsleven.

Wat EuroCollege nog unieker maakt, is de mogelijkheid voor versnelde opleidingen. Studenten kunnen bijvoorbeeld een mbo-diploma behalen in slechts 2 jaar, of een hbo-diploma in 3 jaar. Deze versnelde programma's vereisen echter een aanzienlijke inzet en toewijding van de studenten. EuroCollege is dan ook vooral geschikt voor ambitieuze leerlingen die bereid zijn om uitdagingen aan te gaan en willen leren hoe ze de juiste focus en motivatie kunnen ontwikkelen.

Een ander belangrijk kenmerk van EuroCollege is de nadruk op kleinschalig onderwijs en praktijkervaring. Het concept "Learning By Doing" is de rode draad in alle opleidingen. Studenten krijgen les in kleine groepen van ongeveer 15 leerlingen, en in het tweede jaar van hun opleiding werken ze aan het organiseren van een real-life project. Hierbij hebben ze te maken met echte opdrachtgevers, echte budgetten en echte deadlines. EuroCollege-studenten hebben bijgedragen aan grote evenementen zoals het ABN-AMRO Tennis Tournament, de LXRY fair, liefdadigheidsacties en de 4 mei dodenherdenking.

Het succes van EuroCollege wordt onderbouwd door diverse onderzoeksinstellingen. De Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie heeft vastgesteld dat EuroCollege het hoogste slagingspercentage van Nederland heeft. Daarnaast heeft EuroCollege deelgenomen aan de NSE-enquête, waarbij de school ruim boven het landelijk gemiddelde scoorde en de hoogste score behaalde onder de Nederlandse privéscholen. Dit succes is mede te danken aan tevreden studenten, die vooral waarderen dat de groepsgrootte klein is, het onderwijs goed voorbereidt op de beroepspraktijk en uitdagend is.

EuroCollege heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Groningen, en organiseert regelmatig open dagen waar stafleden en studenten jongeren voorzien van informatie over de school en de opleidingen. EuroCollege biedt zowel mbo- als hbo-opleidingen aan op het gebied van international business, ondernemen, marketing, hotelmanagement, eventmanagement en meer. De school hecht veel waarde aan persoonlijke begeleiding en creëert een leeromgeving waarin aandacht en gezelligheid even belangrijk zijn als hard werken en kwaliteit.

Als je meer wilt weten over EuroCollege, inclusief gedetailleerde informatie over specifieke opleidingen, toelatingseisen en andere aspecten van het studentenleven, kun je contact opnemen met de school via de volgende contactgegevens:

EuroCollege Amsterdam Kabelweg 44 1014 BB Amsterdam

EuroCollege Eindhoven Torenallee 3 (SX Eindhoven) 5616 LW Eindhoven

EuroCollege Rotterdam Westblaak 139 3012 KJ Rotterdam

EuroCollege Utrecht Oudenoord 325 3525 EP Utrecht

EuroCollege Groningen Kwinkenplein 10 9712 GZ Groningen

E-mail: info@eurocollege.nl Website: eurocollege.nl Telefoon: 055 - 2115675

Bij EuroCollege Hogeschool Rotterdam draait alles om persoonlijke ontwikkeling, focus, en het voorbereiden van studenten op een succesvolle toekomst in het bedrijfsleven.

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

hogeschool

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?